Lifetrek >> Gruzija >> Trekingi >> Gruzija treking

Gruzija treking | Mistična in gostoljubna regija Svaneti

Gruzija treking. Svaneti je zagotovo najlepši predel Gruzije. Čudovite kulise, mogočno gorovje Kavkaza in ogromna kulturna zapuščina! Treking Mestija Ušguli

Gruzija treking

24.06.2023 - 01.07.2023
07.07.2023 - 16.07.2023
19.08.2023 - 26.08.2023
16.09.2023 - 23.09.2023

Trajanje programa:

8 DNI

Cena od:

1198 € 1098 €
Gruzija treking
Gruzija treking

Gruzija treking

24.06.2023 - 01.07.2023

07.07.2023 - 16.07.2023

19.08.2023 - 26.08.2023

16.09.2023 - 23.09.2023


Cena od:

1198 € 1098 €


Treking Gruzija: v regiji Svaneti

Gruzija in čudoviti treking iz Mestije do vasice Ušguli

Gruzija je ena najbolj turistično razvijajočih se destinacij. Naša pot v Gruziji se začne in konča v regiji Svaneti, kjer opravimo s čudovitim 4-dnevnim trekingom iz Mestije do vasice Ušguli, ki velja za najvišje ležečo stalno naseljeno vas v Evropi. Čudovite kulise mogočnega Kavkaza z Ušbo, Tetnuldijem in Škaro na čelu. Področje ponuja tudi ogromno kulturno zapuščino. 8 dnevno potovanje Gruzija treking vključuje štiridnevni treking med Mestijo in Ušgulijem in dva dnevna izleta. Spimo v lokalnih penzionih, postrežejo nam tudi z zajtrkom in večerjo, med trekingom je (opcijsko) organiziran tudi transport opreme.

Treking v Gruziji - po regiji Svaneti

Svaneti je dežela v Gruziji, ki se ponaša s kar dvema pettisočakoma. Pokrajino krasijo ledeniki, najvišje ležeča evropska vas, impresivni razgledi in srednjeveški kavkaški obrambni stolpi. Regija Svaneti je vredna obiska zaradi čudovitih razgledov in pristnega vaškega utripa gorskih zaselkov. Z našim trekingom bomo tudi dodobra spoznali lokalno življenje in običaje

blank

Naj destinacija po oceni vseh svetovnih vodnikov: Gruzija

Gruzija, država vpeta med Rusijo, Armenijo, Azerbajdžan in Turčijo, ima odlične karakteristike vendar je dolgo ni bilo na seznamu “must-see” turističnih destinacij. Država ponuja zasnežene vršace Kavkaza, rodovitna območja kjer gojijo avokado, ter obalo Črnega morja. Geografsko spada med države Centralne Azije, pa ,vendar ko se začne Evrovizija ali kvalifikacije za nogometna prvenstva, takrat se o njej govori kot o državi evropskega kontinenta.

blank

Zakaj v Gruzijo?

Gruzija je raj za vse iskalce doživljajev, naravnih lepot in premalo poznane zgodovine. Starodavna mesta kar kličejo po raziskovanju. Južna pobočja Kavkaza z bogato floro navdušijo še tako razvajenega popotnika. Prijetna prestolnica Tbilisi je polna zgodovine, kulture in tradicije, zraven pa še vzhodni del države s prvovrstnimi vini, nenazadnje je prav Gruzija pradomovina vinske kulture.

blank

Gruzija

Skriti dragulj Kavkaza, dežela dobrih vin, živahnih tržnic in čudovite gorske pokrajine, vse to je Gruzija. Tbilisi je glavno mesto države in kraj intenzivnega prepletanja civilizacij. Tbilisi je tudi in mesto, ki nikoli ne spi. Sledi osmanske, judovske, cesarske Rusije, sovjetske ter sodobne gruzijske kulture so vidne na vsakem koraku in tvorijo ločene entitete, ki se na neverjeten način združijo v eno.
Opis destinacije in vsi programi: Gruzija

blank

Program: Gruzija treking

DAN 1
LJUBLJANA – TBILISI/KUTAISI
Odhod iz Ljubljane ali bližnjih letališč, v primeru leta iz bližnjega letališča je v ceno vštet tudi prevoz na letališče iz Ljubljane. Let v Tbilisi ali Kutaisi. Po pristanku sledi takojšnji prevoz v Mestijo. Po formalnostih na letališču se odpravimo proti mestu Zugdidi, kjer denarnico prilagodimo na lokalno valuto. Kasneje bomo pot nadaljevali mimo jeza Enguri in se ustavimo še na malici. Prihod v Mestijo. Večerja in namestitev
DAN 2
TREKING MESTIA – ZABEŠI
Prvi dan trekinga je lahek, namenjen spoznavanju terena in pripravi telesa na večdnevno hojo. Jutranji odhod iz Mestije preko grebena do prvih vasic v predelu Mulaki. Na poti se nam odpre čudovit pogled na dolino Svaneti ter goro Tetnuldi, ki kraljuje nad dolino (povratek v Mestijo).
razdalja 16.1km, vzpon 763m, spust 523m
DAN 3
TREKING ZABEŠI – ADIŠI
Jutranji prevoz iz Mestije v Zabeši. Drugi dan pot poteka mimo smučarskega središča Tetnuldi. Ta dan nas čaka dobrih 2000 višinskih metrov (1000 vzpona in 1000 spusta). Pot bomo zaključili v srednjeveški vasici Adiši.
razdalja 10.6km, vzpon 909m, spust 527m
DAN 4
TREKING ADIŠI – IPRARI
Dan se bo začel umirjeno, saj kar nekaj časa pohajkujemo ob reki. Kaj kmalu pa nadaljujemo zelo avanturistično, saj nas čaka prečkanje reke Hadišičala na konjih. Sledi vzpon na slikovit prelaz Čkutnieri (2655m) od koder bomo imeli čudovit pogled na okoliške hribe in ledenik Adiši. Sledi spust do vasice Kalde, ki je kot edina preživela okupacijo in obleganja Rusov v 19. stoletju, zato jo imenujejo tudi vas junakov.
razdalja 18.7km, vzpon 860m, spust 1069m
DAN 5
TREKING IPRARI – UŠGULI
Zadnji dan trekinga med Mestijo in Ušgulijem. Dan začnemo zgodaj zjutraj, tako da čim hitreje prispemo v Ušguli, kjer čas namenimo počitku oz. se odpravimo do ledenika Škara (fakultativno). Pri pohodu do ledenika lahko najamemo tudi konje in si tako še dodatno popestrimo treking. Čas pa se lahko “zapravi” tudi v Ušguliju, kjer imamo neštete možnosti za raziskovanja te vasice. Večerni povratek v Mestijo.
razdalja 12.4km, vzpon 677m, spust 436m
DAN 6 in DAN 7
DNEVNI POHODI
Dneva sta namenjena dnevnim pohodom v bližini Mestije. Na voljo imamo pohode na jezera Kuruldi nad Mestijo, na izbiro je še pohod do ledenika Čeladi ali največjega gruzijskega slapu v dolini Mazeri. V kolikor bomo zelo utrujeni pa se lahko s sedežnico zapeljemo na Hatsvali in tam uživamo v čudovitih razgledih na Visoki Kavkaz.
Imamo še dovolj časa za raziskovanje Mestije.
V prostem času lahko obiščete tudi etnografski ali pa alpinistični muzej v mestu. Izbiro dnevnega pohoda bomo določili glede na vremenske razmere in želje potnikov.
DAN 8
GRUZIJA – LJUBLJANA
Vožnja proti odhodnemu letališču. Let proti Ljubljani ali bližnjemu letališču in vožnja domov. Zadnji dan je prilagojen odhodni uri letala. V primeru ne-direktnega leta je povratek možen tudi 9. dan. V kolikor bi bil let iz Gruzije v zgodnjih urah se iz Mestije lahko odpravimo že 7. dan in prespimo na območju Kutaisija.
V primeru leta iz Ljubljane traja program 9 dni, v tem primeru je odhod v petek. V kolikor se leti v Kutaisi z direktnim letom pa program traja 8 dni.

*Pridržujemo si pravico do spremembe programa Gruzija treking v kolikor program ni bistveno okrnjen. Prav tako se program Gruzija treking lahko spremeni zaradi vremenskih razmer, logistike (spremenjeni vozni redi rednih linij, namestitvenih kapacitet) in drugih razlogov. Prevoz na rednih linijah (letalski/avtobusni/ladijski) je lahko brez slovenskega spremstva.

Treking Gruzija z Lifetrekom

Poti na trekingu med Mestijo in Ušgulijem v največji meri niso označene in potekajo brez strmih vzponov in spustov. Spali bomo v penzionih, kjer bomo imeli tudi zajtrk in večerjo - možna je souporaba kopalnic. Treking je za vse, ki si želijo aktivne sprostitve sredi idilične pokrajine, daleč stran od vsakodnevnih množic in tehnologije, to je čisto pravi treking v najlepšem predelu Gruzije. Na trekingu se spoznamo z življenjem v Svanetiji, predvsem pa uživamo v neokrnjeni naravi. Smo vseskozi aktivni in vseskozi menjamo obzorja. Izrazito spoznamo domačine, njihov način življenja, naravo in pokrajino ter smo pravi avanturistični pohodniki.

V Mestiji spimo v domačem penzionu, medtem ko preostale dneve na trekingu spimo v enostavnih namestitvah s skupnimi ležišči. Prehrana je enostavna vendar dovolj raznolika.

Turistična agencija Lifetrek je zagotovo vodilna slovenska agencija s katero se lahko odpravite v čudovito Gruzijo. Ker smo tam prisotni skozi celo leto smo še dodatno vpeti v dogajanje v pokrajini Svaneti. Z našo Ano, ki je v Mestiji našla novo domovanje, boste preko trekinga dobili vpogled v lokalni vsakdan.

Cena: Gruzija treking

Datum Opomba Cena Akcijska cena
24.06.2023 - 01.07.2023
sobota - sobota
1198 € 1098 €*
07.07.2023 - 16.07.2023
petek - nedelja
ODHOD IZ LJUBLJANE 1198 € 1198 €*
19.08.2023 - 26.08.2023
sobota - sobota
1198 € 1098 €*
16.09.2023 - 23.09.2023
sobota - sobota
1198 € 1098 €*
POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine in planinska društva: program Gruzija treking lahko pripravimo tudi za zaključene družbe z vsaj 6 udeleženci v poljubnih terminih. Program popolnoma prilagodimo vaši skupini. Kontaktirajte nas ali oddajte povpraševanje in vam pripravimo ponudbo za skupine.
 • Redna cena potovanja:
  1198 €
 • Akcijska cena potovanja:
  od 1098 €*
  *Akcijska cena velja glede na čas prijave. Ceno si lahko dodatno znižate v kolikor vam je dovolj manj oddane prtljage. . Redno ceno programa Gruzija treking znižamo:
 • 50 € v kolikor 20 kg oddane prtljage ne potrebujete in vam je dovolj dodatni kos ročne prtljage dimenzij (55 x 40 x 23 cm).
 • 50 € za vse prijave, ko je do odhoda še vsaj 180 dni.
 • V terminu, ko je odhod iz Ljubljane popusti niso možni.

 • V primeru manjše skupine z do 7 udeleženci znaša doplačilo 150 €, v primeru skupine z 8 ali 9 udeleženci pa znaša doplačilo 100 €.
 • Najmanjše število udeležencev je 6, največje število udeležencev je 16.

CENA VKLJUČUJE

 • letalski prevoz v Gruzijo, letališče Kutaisi ali Tbilisi z 20 kg oddane prtljage
 • prevoz na letališče iz Ljubljane v kolikor odhod ne bo iz Brnika
 • vse potrebne prevoze v Gruziji
 • lokalni gorski vodnik z odličnim poznavanjem razmer
 • spanje v hotelih in penzionih po programu (Mestia 3x, Zabeši, Adiši, Iprali, Kutaisi)
 • polpenzion v penzionih
 • najem konjev za prečkanje reke Hadišičala
 • organizacijo potovanja in slovensko spremstvo na poti
 • svetovanje in pomoč pri pripravi na potovanje
 • predstavitev potovanja
 • DDV
*Povezave (letalske/ladijske/avtobusne) pri programu: Gruzija treking so lahko izbrane tudi drugače. V kolikor odhod ni iz Brnika je v ceno vključen tudi prevoz iz zbirnega mesta v Ljubljani.

CENA NE VKLJUČUJE

 • stroškov osebne opreme,
 • prevoz opreme med etapami
 • malice na poti do in iz Mestije
 • stroškov osebne narave
 • pijače
 • najem konj v Ušguliju
 • vsi stroški izven programa
 • program: Gruzija treking ne vključuje ničesar, kar ni navedeno pod vključeno

DOPLAČILA

 • enostavno zavarovanje rizika odpovedi: 85 €
 • razširjeno zavarovanje rizika odpovedi: 155 €
 • paket fleksibilnost: 145 €
 • doplačilo za enoposteljno sobo: 100 € - samo v Mestiji €
 • prevoz opreme med etapami od 50 €
 • napitnine 45 € - obvezno
 • POPUSTI

  • 50 € v kolikor 20 kg oddane prtljage ne potrebujete in vam je dovolj dodatni kos ročne prtljage dimenzij (55 x 40 x 23 cm).
  • 50 € za vse prijave, ko je do odhoda še vsaj 180 dni.
  • V terminu, ko je odhod iz Ljubljane popusti niso možni.

  Pomembne informacije

 • V Mestiji spimo v domačem penzionu, medtem ko preostale dneve na trekingu spimo v enostavnih namestitvah s skupnimi ležišči. Možnost enoposteljne sobe je samo v Mestiji.
 • V kolikor bi bil let iz Gruzije v zgodnjih urah 8. dan se iz Mestije lahko odpravimo že dan prej in prespimo na območju Kutaisija.

 • Ob prijavi na program Gruzija treking potnik poravna operativne stroške v višini 400 €. Ostali del cene programa potnik plača najkasneje 45 dni pred potovanjem. Nudimo vam tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki ga je potrebno vplačati ob prijavi na potovanje. Zgoraj omenjeni pogoji za program Gruzija treking veljajo za prijave do 45 dni do predvidenega odhoda. V kolikor je do odhoda manj dni, so pogoji prijave lahko drugačni.

  Slovenski državljani za vstop v Gruzijo ne potrebujejo vizuma za bivanje do enega leta. V Gruzijo lahko slovenski državljani vstopijo tudi z veljavno osebno izkaznico.

  Galerija: Gruzija treking

  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022 (1)
  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022
  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022
  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022
  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022
  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022
  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022
  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022
  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022
  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022
  Treking Gruzija - Svaneti avgust 2022

  Vsi odhodi: gruzija

  Datum Program Cena Akcijska cena
  29.04.2023 - 06.05.2023
  Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje
  sobota - sobota
  1348 € 1248 €*
  03.06.2023 - 10.06.2023
  Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje
  sobota - sobota
  1348 € 1248 €*
  24.06.2023 - 01.07.2023
  Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking
  sobota - sobota
  1198 € 1098 €*
  07.07.2023 - 16.07.2023
  Kazbek - Vzpon na kavkaški pet-tisočak | Odprava
  petek - nedelja
  1798 € 1798 €*
  07.07.2023 - 16.07.2023
  ODHOD IZ LJUBLJANE
  Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking
  petek - nedelja
  1198 € 1198 €*
  04.08.2023 - 12.08.2023
  Vzpon na Tetnuldi - | Odprave
  petek - sobota
  1548 € 1448 €*
  19.08.2023 - 26.08.2023
  Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking
  sobota - sobota
  1198 € 1098 €*
  19.08.2023 - 26.08.2023
  Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje
  sobota - sobota
  1348 € 1248 €*
  16.09.2023 - 23.09.2023
  Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje
  sobota - sobota
  1248 € 1248 €*
  16.09.2023 - 23.09.2023
  Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking
  sobota - sobota
  1198 € 1098 €*
  27.12.2023 - 03.01.2024
  NOVO LETO
  Smučanje v Gruziji - smuka na naravnem snegu visoko v Kavkazu | Smučanje
  sreda - sreda
  998 € 998 €*
  03.02.2024 - 10.02.2024
  Akcijska cena do 31. avgusta
  Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje
  sobota - sobota
  1348 € 1248 €*
  10.02.2024 - 17.02.2024
  Akcijska cena do 31. avgusta
  Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje
  sobota - sobota
  1348 € 1248 €*
  17.02.2024 - 24.02.2024
  Smučanje v Gruziji - smuka na naravnem snegu visoko v Kavkazu | Smučanje
  sobota - sobota
  898 € 898 €*
  17.02.2024 - 24.02.2024
  Akcijska cena do 31. avgusta
  Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje
  sobota - sobota
  1348 € 1248 €*
  24.02.2024 - 02.03.2024
  Smučanje v Gruziji - smuka na naravnem snegu visoko v Kavkazu | Smučanje
  sobota - sobota
  898 € 898 €*
  24.02.2024 - 02.03.2024
  Akcijska cena do 31. avgusta
  Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje
  sobota - sobota
  1348 € 1248 €*

  *akcijska cena je odvisna od časa prijave in morda ni več aktualna

  Blog zapisi: GRUZIJA

  Gruzija – regija Svaneti

  Gruzija – regija Svaneti

  Gruzija

  Gruzija

  UŠBA – gora, ki prinaša nesrečo

  UŠBA – gora, ki prinaša nesrečo

  Fotogalerija: Turno smučanje – Januar 2022

  Fotogalerija: Turno smučanje – Januar 2022

  Zakaj z nami na treking v Gruzijo

 • 4 dni trekinga med Mestijo in Ušgulijem ter dva dnevna pohoda
 • počitnice brez modernih tehnologij
 • treking pod mogočnim Kavkazom
 • spanje v idilični vasici Adiši
 • odlično poznavanje regije saj smo tam že skoraj domačini
 • od leta 2017 smo v Svanetijo peljali že več kot 300 potnikov
 • pozimi v različnih terminih na turno smuko v Gruzijo peljali več kot 6 skupin letno
 • Anine dogodivščine v regiji Svaneti (Gruzija)

  …Za prva dva dni smo imeli v planu obisk obale, namakanje v črnem morju in raziskovanje regije Adjara. Pa sem jaz en večer prej na pijači s prijatelji v Zugdidiju odkrila zaprašeno knjigo s slikami gora iz Svanetija. Na vrat na nos sem se odločila za spremembo plana. Intuicija me je vlekla med vrhove visokega Kavkaza.

  V Svaneti sem se med dvodnevni obiskom zaljubila. Že čez 1 mesec sem se z dvema velikima nahrbtnikoma stvari spet znašla med vršaci v Mestiji.

  In tu se prava dogodivščina šele pričenja…

   + Anin blog 

  Nikoli ne bom pozabila tistega vročega septemberskega dne, ko sem prvič obiskala Svaneti. Ob sedmih zjutraj,  ko smo se iz Zugdidija bližali Jvariju, ki je zadnja vasica pred vzponom med kavkaške velikane, sem z odprtimi usti strmela v silhueto mogočnega Kavkaza pred sabo.

  Gore so me vedno privlačile. Na nek svojevrsten način. Obisk gora, že samo pogled na vrhove, sem vedno dojemala kot neke vrste duhovni obred. Sam, v tišini, z naravo…

  Že sama vožnja do Mestie je nekaj posebnega. Malo zaradi slabe in na določenih delih kar ekstremne ceste. Predvsem pa zaradi razgledov, deroče reke Enguri, ob kateri se voziš ter divje narave in vasi, ki jih lahko spremljaš na poti.

  Svaneti je res raj za večdnevne trekinge, enodnevne hajke, krajše in daljše pohode (tja do 3000 mnv) ali pa resno plezanje in obiske visokih vrhov (do 5000 mnv). To drugo seveda z izkušenim vodnikom in alpinistično opremo.

  Vendar ni samo to. Na vsakem koraku se srečaš z bogato in zanimivo kulturno dediščino. Cerkvice iz 7. stoletja, ki jih lahko najdeš na najbolj nepričakovanih krajih. Pa vasice, ki še vedno ohranjajo svoj srednjeveški duh, pa seveda znameniti stolpi. Na vsakem koraku pa srečaš tudi domačine, ki še vedno živijo v svojem preprostem, majhnem svetu, pečejo kruh v pečeh na drva, orjejo njive s voli in praznujejo svoje praznike s dolgo tradicijo. Tako živijo že stoletja..

  V prvih mesecih življenja tu, sem obiskala nekaj vasi, jezer in ledenikov. Večinoma sicer z avtom, saj se je sezona hajkov in obiska gora, ko sem se preselila v Mestio že končala. Pozimi se Svaneti prelevi v ledeno kraljestvo.

  Na ture “hodijo” turni smučarji, pohodnikov pa ni. Razen kakšnih resnih alpinistov, ki lovijo lepo vreme brez sneženja. Vendar jih je malo.

  Moj mož mi je zabičal, naj pozimi ne hodim sama v gozd. Zaradi volkov. Zaradi več metrov snega se zaradi pomanjkanja hrane priplazijo do vasi. In so lačni. Najprej mu nisem verjela, potem pa so v enem tednu v naši vasi izginili dve kravi, eno so našli napol pojedeno… To zgodbo vedno povem vsem tujcem, ki si pozimi zaželijo zimske avanture v divjino.

  Seveda smo ljudje in naše izkušnje z naravo različne. Kar pa sem se do sedaj naučila je, da so kavkaške gore čisto drugačne od naših slovenskih Alp. Velikost Svanetija je 1/4 Slovenije. Ogromna površina mogočnih gora (najvišji vrh je Shkhara, gruzijska najvišja gora, ki meri 5210 m), globokih dolin, strmih pobočij in visokih prelazov. Pa nešteto ledenikov, ki celo leto napajajo deroče reke. Tu lahko res najdeš divjino. Tisto pravo, nedotaknjeno.

  Sezona za hribe se pri nas spet začne maja, ko začne vse zeleneti in cveteti. Še vedno je nekaj gorskih prelazov in drugih popularnih poti zasneženih, zato se pravi poletni gorski turizem prične v začetku junija. Odvisno tudi od količine snega, ki ga je prinesla zima.

  Na prvi daljši treking sem se prvič odpravila junija 2019 s slovensko skupino in mojim takrat bodočim možem. Še zdaj se spomnim navdušenja, ki me je prevevalo tisto jutro, ko smo štartali. Naslednje štiri dni sem uživala, kot še nikoli. Od Mestie do Ushgulija, najvišje ležeče stalno naseljene naselbine v Evropi, smo hodili po raju. 60 km raja. Ne pretiravam. Gorski velikani Kavkaza na vsakem koraku, ledenik tu, ledenik tam, prostrani gozdovi, majhne srednjeveške vasice, cerkvice sredi ničesar, radovedni obrazi domačinov, deroče ledeniške rečice in krave. Takrat sem turo odvodila s pomočjo Mateta, danes bi lahko že sama.

  Junija se ne moreš nagledati zelenja in cvetočih gorskih rož, poletje ima svoj čar z hladnimi jutri in vročimi dnevi, jesen pa prinaša tisoč in eno barvo ter vonj po dolgi in mrzli zimi..

  Ena od zanimivih izkušenj na poti večdnevnega trekinga je tudi spanje. Sicer veliko ljudi zagovarja kampiranje, tudi jaz ga obožujem. Ampak spanje v stari srednjeveški vasi sredi visokega Kavkaza, čisto ob ruski meji, na 2000 metrih nadmorske višine pa tudi ni kar tako. V manjših guesthousih ponujajo večerjo, nočitev ter zajtrk. Lahko tudi lunch paket. Nastanitev in hrana sta sicer zelo preprosta, vendar pristna.

  Tudi sama si v prihodnosti želim stopiti na vrh vsaj enega od naših štiritisočakov, ki jih vsak dan opazujem ob pitju jutranje kave. Moj mož ob tej moji želji rahlo zavije z očmi, ampak me podpira. Tu v Svanetiju je rahlo nenavadno, da ženska hodi v hribe, kaj šele, da bi plezala na več tisočake.

  Narava je zadnje leto počivala. Lansko leto smo poletje preživeli brez turizma, letošnje poletje bo mogoče 1/6 turizma iz leta 2019…Toliko je še neodkritega tu v mojem Svanetiju, da se veselim čisto vsakega poletja, ki bo še prišlo, da raziščem in doživim čimveč. Sama in skupaj z mojimi skupinami.

  blank
  blank

  Oddajte povpraševanje

  Povpraševanje

  Gruzija treking

  24.06.2023 - 01.07.2023
  07.07.2023 - 16.07.2023
  19.08.2023 - 26.08.2023
  16.09.2023 - 23.09.2023

  Trajanje programa:

  8 DNI

  Cena od:

  1198 € 1098 €
  Islandija pozimi - polarni sij

  Kdaj in kam naslednjič odpotujemo

  blank

  Za vse navdušence nad pohodi

  Bolivija: Lifetrek treking in potovanja

  Za vse popotnike po duši

  Kirgizija turno smučanje: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za vse, ki iščejo pršič

  Odprava Aconcagua: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za zbiratelje pravih trofej

  Grossglockner: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za raziskovalce alpskih vrhov

  Družinska potovanja

  Za aktivne in avanturistične družine

  Lifetrek Treking Potovanja: Potovanja Galapagos in Ekvador

  Vas zanima kam vse potujemo?

  Morda vas zanima tudi:

  MAJ, JUNIJ, JULIJ, SEPTEMBER

  od 1348 €

  Obstaja država v kateri tradicionalno in moderno sobivata v sožitju in poudarjata edinstvenost drug drugega. Gruzija je država v kateri zagotovo ne boste ne lačni ne žejni, je država izjemne kulinarike in odličnih vin, ki jih bodo postregli prijazni in prisrčni domačini. Država, v kateri boste imeli priložnost videti v odročnih kotičkih dežela najstarejše samostane in cerkvene komplekse na svetu.


  JULIJ, AVGUST, SEPTEMBER

  od 1498 €

  Nepozabna poletna avantura v Kirgiziji. Pohodništvo, popotništvo, jahanje in še mnogo več. Ogled starodavnih karavanserajev, kopanje v jezeru Isik Kul, nepozabno doživetje pogorja Tian Šan


  JUNIJ, AVGUST, SEPTEMBER

  od 1198 €

  Svaneti je zagotovo najlepši predel Gruzije. Čudovite kulise, mogočno gorovje in ogromna kulturna zapuščina! Treking med Mestijo in najvišje ležečo vasjo v Evropi, Ušgulijem


  APRIL, OKTOBER

  od 1398 €

  Lifetrek vas vabi na 9-dnevni nepozabni program: Uzbekistan potovanje v zgodovino Svilene ceste – mesta s seznama UNESCOVE kulturne dediščine – Več kot 2000 let zgodovine – Arhitekturni dragulji – Starodavna mesta Buhara, Samarkand, Hiva – izjemna narava, kultura in hrana – območje trgovske kopenske antične poti med Kitajsko in Evropo – Svilena cesta – let iz Ljubljane


  Brezskrbna rezervacija programa Gruzija treking

  Lifetrekova Covid garancija

  V kolikor je potovanje odpovedano vsa vplačila vrnemo. Velja za odpovedi s strani turistične agencije (zaprte meje, obvezna karantena na lokaciji). Garancija velja v primeru, ko program odpove turistična agencija Lifetrek. V primeru potnikove odpovedi, pa se upošteva naše splošne pogoje.

  Paket fleksibilnost

  Paket fleksibilnost je opcija, ko lahko program kadarkoli odpoveste, mi pa vas po razlogu ne sprašujemo.
 • Program lahko odpoveste z razlogom ali brez do 31 dni pred odhodom, organizator potovanja pa povrne vsa vplačila za program (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi v obdobju, če je do odhoda manj kot 30 dni in več kot 16 dni, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini vplačil, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi če je do odhoda 15 dni ali manj, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini polovice vplačil oz. 50% celotne vrednosti programa, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost). Polovico vplačila pa zadrži agencija
 • Rezerviraj in odpotuj

  Gruzija treking

  24.06.2023 - 01.07.2023
  07.07.2023 - 16.07.2023
  19.08.2023 - 26.08.2023
  16.09.2023 - 23.09.2023


  Cena od:

  1198 € 1098 €