Lifetrek >> Gruzija >> Trekingi >> Gruzija treking

Gruzija treking | Mistična in gostoljubna regija Svaneti

Gruzija treking. Svaneti je zagotovo najlepši predel Gruzije. Čudovite kulise, mogočno gorovje Kavkaza in ogromna kulturna zapuščina! Treking Mestija Ušguli

Gruzija treking

25.06.2022 - 02.07.2022
20.08.2022 - 27.08.2022
17.09.2022 - 24.09.2022

Trajanje programa:

8 DNI

Cena od:

1198 € 998 €
Gruzija treking
Gruzija treking

Gruzija treking

25.06.2022 - 02.07.2022

20.08.2022 - 27.08.2022

17.09.2022 - 24.09.2022


Cena od:

1198 € 998 €


Gruzija: treking v regiji Svaneti

Gruzija in čudoviti treking iz Mestije do vasice Ušguli

Gruzija je ena najbolj turistično razvijajočih se destinacij. Naša pot v Gruziji se začne in konča v regiji Svaneti, kjer opravimo s čudovitim 4-dnevnim trekingom iz Mestije do vasice Ušguli, ki velja za najvišje ležečo stalno naseljeno vas v Evropi. Čudovite kulise mogočnega Kavkaza z Ušbo, Tetnuldijem in Škaro na čelu. Področje ponuja tudi ogromno kulturno zapuščino. 8 dnevno potovanje Gruzija treking vključuje štiridnevni treking med Mestijo in Ušgulijem in dva dnevna izleta. Spimo v lokalnih penzionih, postrežejo nam tudi z zajtrkom in večerjo, med trekingom je (opcijsko) organiziran tudi transport opreme.

Gruzija: treking po regiji Svaneti

Svaneti je dežela v Gruziji, ki se ponaša s kar dvema pettisočakoma. Pokrajino krasijo ledeniki, najvišje ležeča evropska vas, impresivni razgledi in srednjeveški kavkaški obrambni stolpi. Regija Svaneti je vredna obiska zaradi čudovitih razgledov in pristnega vaškega utripa gorskih zaselkov. Z našim trekingom bomo tudi dodobra spoznali lokalno življenje in običaje

Gruzija potovanje: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

Naj destinacija po oceni vseh svetovnih vodnikov: Gruzija

Gruzija, država vpeta med Rusijo, Armenijo, Azerbajdžan in Turčijo, ima odlične karakteristike vendar je dolgo ni bilo na seznamu “must-see” turističnih destinacij. Država ponuja zasnežene vršace Kavkaza, rodovitna območja kjer gojijo avokado, ter obalo Črnega morja. Geografsko spada med države Centralne Azije, pa ,vendar ko se začne Evrovizija ali kvalifikacije za nogometna prvenstva, takrat se o njej govori kot o državi evropskega kontinenta.

Gruzija je raj za vse iskalce doživljajev, naravnih lepot in premalo poznane zgodovine. Starodavna mesta kar kličejo po raziskovanju. Južna pobočja Kavkaza z bogato floro navdušijo še tako razvajenega popotnika. Prijetna prestolnica Tbilisi je polna zgodovine, kulture in tradicije, zraven pa še vzhodni del države s prvovrstnimi vini, nenazadnje je prav Gruzija pradomovina vinske kulture.

Gruzija: Svaneti - v ozadju Tetnuldi

Gruzija

Skriti dragulj Kavkaza, dežela dobrih vin, živahnih tržnic in čudovite gorske pokrajine, vse to je Gruzija. Tbilisi je glavno mesto države in kraj intenzivnega prepletanja civilizacij. Tbilisi je tudi in mesto, ki nikoli ne spi. Sledi osmanske, judovske, cesarske Rusije, sovjetske ter sodobne gruzijske kulture so vidne na vsakem koraku in tvorijo ločene entitete, ki se na neverjeten način združijo v eno. Opis destinacije in vsi programi: Gruzija
Gruzija: Svaneti - ledenik Adiši

Gruzija in treking s turistično agencijo Lifetrek

Poti na trekingu med Mestijo in Ušgulijem v največji meri niso označene in potekajo brez strmih vzponov in spustov. Spali bomo v penzionih, kjer bomo imeli tudi zajtrk in večerjo. Treking je za vse, ki si želijo aktivne sprostitve sredi idilične pokrajine, daleč stran od vsakodnevnih množic in tehnologije, to je čisto pravi treking v najlepšem predelu Gruzije. Na trekingu se spoznamo z življenjem v Svanetiji, predvsem pa uživamo v neokrnjeni naravi. Smo vseskozi aktivni in vseskozi menjamo obzorja. Izrazito spoznamo domačine, njihov način življenja, naravo in pokrajino ter smo pravi avanturistični pohodniki.

V Mestiji spimo v domačem penzionu, medtem ko preostale dneve na trekingu spimo v enostavnih namestitvah s skupnimi ležišči. Prehrana je enostavna vendar dovolj raznolika.

Turistična agencija Lifetrek je zagotovo vodilna slovenska agencija s katero se lahko odpravite v čudovito Gruzijo. Ker smo tam prisotni skozi celo leto smo še dodatno vpeti v dogajanje v pokrajini Svaneti. Z našo Ano, ki je v Mestiji našla novo domovanje, boste preko trekinga dobili vpogled v lokalni vsakdan.

Program: Gruzija treking

DAN 1

LJUBLJANA – TBILISI/KUTAISI

Odhod iz Ljubljane ali bližnjih letališč, v primeru leta iz bližnjega letališča je v ceno vštet tudi prevoz na letališče iz Ljubljane. Let v Tbilisi ali Kutaisi. Po pristanku sledi takojšnji prevoz v Mestijo. Po formalnostih na letališču se odpravimo proti mestu Zugdidi, kjer denarnico prilagodimo na lokalno valuto. Kasneje bomo pot nadaljevali mimo jeza Enguri in se ustavimo še na malici. Popoldanski prihod v Mestijo. Večerja in namestitev

DAN 2

TREKING MESTIA – ZABEŠI

Prvi dan trekinga je lahek, namenjen spoznavanju terena in pripravi telesa na večdnevno hojo. Jutranji odhod iz Mestije preko grebena do prvih vasic v predelu Mulaki. Na poti se nam odpre čudovit pogled na dolino Svaneti ter goro Tetnuldi, ki kraljuje nad dolino (povratek v Mestijo).
razdalja 16.1km, vzpon 763m, spust 523m

DAN 3

TREKING ZABEŠI – ADIŠI

Jutranji prevoz iz Mestije v Zabeši. Drugi dan pot poteka mimo smučarskega središča Tetnuldi. Ta dan nas čaka dobrih 2000 višinskih metrov (1000 vzpona in 1000 spusta). Pot bomo zaključili v srednjeveški vasici Adiši. Dan si lahko popestrimo oz. olajšamo tudi s sedežnico in bomo imeli več časa za raziskovanje visokogorja (v kolikor sedežnica obratuje).
razdalja 10.6km, vzpon 909m, spust 527m

DAN 4

TREKING ADIŠI – IPRARI

Dan se bo začel umirjeno, saj kar nekaj časa pohajkujemo ob reki. Kaj kmalu pa nadaljujemo zelo avanturistično, saj nas čaka prečkanje reke Hadišičala na konjih. Sledi vzpon na slikovit prelaz Čkutnieri (2655m) od koder bomo imeli čudovit pogled na okoliške hribe in ledenik Adiši. Sledi spust do vasice Kalde, ki je kot edina preživela okupacijo in obleganja Rusov v 19. stoletju, zato jo imenujejo tudi vas junakov.
razdalja 18.7km, vzpon 860m, spust 1069m

DAN 5

TREKING IPRARI – UŠGULI

Zadnji dan trekinga med Mestijo in Ušgulijem. Dan začnemo zgodaj zjutraj, tako da čim hitreje prispemo v Ušguli, kjer čas namenimo počitku oz. se odpravimo do ledenika Škara. Pri pohodu do ledenika lahko najamemo tudi konje in si tako še dodatno popestrimo treking. Čas pa se lahko “zapravi” tudi v Ušguliju, kjer imamo neštete možnosti za raziskovanja te vasice. Večerni povratek v Mestijo.
razdalja 12.4km, vzpon 677m, spust 436m

DAN 6

MESTIJA – JEZERA KURULDI

Dan je namenjen izletu na jezera Kuruldi nad Mestijo. Po povratku v dolino imamo še dovolj časa za raziskovanje Mestije. Obišče se lahko tudi etnografski ali pa alpinistični muzej v mestu. To je le ena izmed opcij, izbiro dnevnega izleta bomo določili glede na vremenske razmere in želje potnikov. Na izbiro je še pohod do ledenika ali slapu v dolini Mazeri ali vožnja s sedežnico na Hatsvali.

DAN 7

MESTIJA – MHKERI – KUTAISI

Najlepše smo prihranili za konec. Zadnji dan našega programa v Gruziji bomo imeli čudovit 360 stopinjski razgled na Kavkaz in ledenik Lahili. Ti razgledi so nagrada in ne samo za treking temveč za celo življenje. Obiskali bomo eno najvišjih cerkva v Evropi, 2500 metrov visoko cerkev Mhkeri. Vožnja v Kutaisi.

DAN 8

GRUZIJA – LJUBLJANA

Vožnja proti odhodnemu letališču. Let proti Ljubljani ali bližnjemu letališču in vožnja domov. Zadnji dan je prilagojen odhodni uri letala. V primeru ne-direktnega leta je povratek možen tudi 9. dan zgodaj zjutraj.

V primeru leta iz Ljubljane traja program 9 dni, v tem primeru je odhod v petek. V kolikor se leti v Kutaisi z direktnim letom pa program traja 8 dni.

*Program Gruzija treking se lahko spremeni zaradi vremenskih razmer, logistike (spremenjeni vozni redi rednih linij) in drugih razlogov.

Cena: Gruzija treking

Datum Opomba Cena Akcijska cena
25.06.2022 - 02.07.2022 ZAGOTOVLJENO 1198 € 1098 €*
20.08.2022 - 27.08.2022 ZAGOTOVLJENO - ZADNJA MESTA 1198 € 1098 €*
17.09.2022 - 24.09.2022 1198 € 998 €*
 • Redna cena potovanja:
  1198 €
 • Akcijska cena potovanja:
  od 998 €*
  *Akcijska cena velja glede na čas prijave. Redno ceno programa (1198 €) znižamo:

  100 € popusta za vse prijave do 31. marca za odhod v juniju
  100 € popusta za vse prijave do 31. maja za odhod v avgustu
  100 € popusta za vse prijave do 30. junija za odhod v septembru
  dodatnih 100 € za vse, ki se prijavijo na termin najmanj 180 dni pred odhodom.

 • Brez doplačil za majhne skupine.
 • Najmanjše število udeležencev je 6, največje število udeležencev je 16.

Cena vključuje:

 • korona garancijo vseh vplačil [več informacij]
 • Letalske karte v Gruzijo, letališče Kutaisi ali Tbilisi
 • prevoz na letališče iz Ljubljane v kolikor odhod ne bo iz Brnika
 • vse potrebne prevoze v Gruziji
 • lokalni gorski vodnik z odličnim poznavanjem razmer
 • spanje v hotelih in penzionih po programu (Mestia 3x, Zabeši, Adiši, Iprali, Kutaisi)
 • polpenzion v penzionih
 • najem konjev za prečkanje reke Hadišičala
 • organizacijo potovanja in slovensko spremstvo na poti
 • svetovanje in pomoč pri pripravi na potovanje
 • predstavitev potovanja
 • DDV

 • Cena ne vključuje:

 • stroškov osebne opreme,
 • prevoz opreme med etapami
 • malice na poti do in iz Mestije
 • stroškov osebne narave
 • pijače
 • najem konj v Ušguliju
 • vsi stroški izven programa
 • stroškov v povezavi s Covid-19 (testiranja, cepljenja)

 • Doplačila:

 • enostavno zavarovanje rizika odpovedi: 60 €
 • razširjeno zavarovanje rizika odpovedi: 110 €
 • paket fleksibilnost: 145 €
 • doplačilo za enoposteljno sobo: 80 €
 • prevoz na zbirno mesto (po ceniku prevoznika)
 • prevoz opreme med etapami 50 €


 • Popusti:

  100 € popusta za vse prijave do 31. marca za odhod v juniju
  100 € popusta za vse prijave do 31. maja za odhod v avgustu
  100 € popusta za vse prijave do 30. junija za odhod v septembru
  dodatnih 100 € za vse, ki se prijavijo na termin najmanj 180 dni pred odhodom.
  Ob prijavi na program Gruzija treking potnik poravna operativne stroške v višini 400 €. Ostali del cene programa potnik plača najkasneje 45 dni pred potovanjem. Nudimo vam tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki ga je potrebno vplačati ob prijavi na potovanje. Zgoraj omenjeni pogoji za program Gruzija treking veljajo za prijave do 45 dni do predvidenega odhoda. V kolikor je do odhoda manj dni, so pogoji prijave lahko drugačni.

  Slovenski državljani za vstop v Gruzijo ne potrebujejo vizuma za bivanje do enega leta. V Gruzijo lahko slovenski državljani vstopijo tudi z veljavno osebno izkaznico.
  Večina držav vstop pogojuje z negativnimi PCR testi ali dokazilom o cepljenju, ter izjemoma s potrdilom o prebolevnosti za virusom. Točne zahteve za vstop v državo vam bomo sporočili ne prej kot 2 tedna pred odhodom z namenom, da so podane informacije za vstop v državo najbolj točne. Prav tako dopuščamo možnost, da se pogoji spremenijo tudi kasneje, vendar vas bomo o vseh morebitnih spremembah sproti obveščali.

  Anine dogodivščine v regiji Svaneti (Gruzija)

  …Za prva dva dni smo imeli v planu obisk obale, namakanje v črnem morju in raziskovanje regije Adjara. Pa sem jaz en večer prej na pijači s prijatelji v Zugdidiju odkrila zaprašeno knjigo s slikami gora iz Svanetija. Na vrat na nos sem se odločila za spremembo plana. Intuicija me je vlekla med vrhove visokega Kavkaza.

  V Svaneti sem se med dvodnevni obiskom zaljubila. Že čez 1 mesec sem se z dvema velikima nahrbtnikoma stvari spet znašla med vršaci v Mestiji.

  In tu se prava dogodivščina šele pričenja…

   + Anin blog 

  Nikoli ne bom pozabila tistega vročega septemberskega dne, ko sem prvič obiskala Svaneti. Ob sedmih zjutraj,  ko smo se iz Zugdidija bližali Jvariju, ki je zadnja vasica pred vzponom med kavkaške velikane, sem z odprtimi usti strmela v silhueto mogočnega Kavkaza pred sabo.

  Gore so me vedno privlačile. Na nek svojevrsten način. Obisk gora, že samo pogled na vrhove, sem vedno dojemala kot neke vrste duhovni obred. Sam, v tišini, z naravo…

  Že sama vožnja do Mestie je nekaj posebnega. Malo zaradi slabe in na določenih delih kar ekstremne ceste. Predvsem pa zaradi razgledov, deroče reke Enguri, ob kateri se voziš ter divje narave in vasi, ki jih lahko spremljaš na poti.

  Svaneti je res raj za večdnevne trekinge, enodnevne hajke, krajše in daljše pohode (tja do 3000 mnv) ali pa resno plezanje in obiske visokih vrhov (do 5000 mnv). To drugo seveda z izkušenim vodnikom in alpinistično opremo.

  Vendar ni samo to. Na vsakem koraku se srečaš z bogato in zanimivo kulturno dediščino. Cerkvice iz 7. stoletja, ki jih lahko najdeš na najbolj nepričakovanih krajih. Pa vasice, ki še vedno ohranjajo svoj srednjeveški duh, pa seveda znameniti stolpi. Na vsakem koraku pa srečaš tudi domačine, ki še vedno živijo v svojem preprostem, majhnem svetu, pečejo kruh v pečeh na drva, orjejo njive s voli in praznujejo svoje praznike s dolgo tradicijo. Tako živijo že stoletja..

  V prvih mesecih življenja tu, sem obiskala nekaj vasi, jezer in ledenikov. Večinoma sicer z avtom, saj se je sezona hajkov in obiska gora, ko sem se preselila v Mestio že končala. Pozimi se Svaneti prelevi v ledeno kraljestvo.

  Na ture “hodijo” turni smučarji, pohodnikov pa ni. Razen kakšnih resnih alpinistov, ki lovijo lepo vreme brez sneženja. Vendar jih je malo.

  Moj mož mi je zabičal, naj pozimi ne hodim sama v gozd. Zaradi volkov. Zaradi več metrov snega se zaradi pomanjkanja hrane priplazijo do vasi. In so lačni. Najprej mu nisem verjela, potem pa so v enem tednu v naši vasi izginili dve kravi, eno so našli napol pojedeno… To zgodbo vedno povem vsem tujcem, ki si pozimi zaželijo zimske avanture v divjino.

  Seveda smo ljudje in naše izkušnje z naravo različne. Kar pa sem se do sedaj naučila je, da so kavkaške gore čisto drugačne od naših slovenskih Alp. Velikost Svanetija je 1/4 Slovenije. Ogromna površina mogočnih gora (najvišji vrh je Shkhara, gruzijska najvišja gora, ki meri 5210 m), globokih dolin, strmih pobočij in visokih prelazov. Pa nešteto ledenikov, ki celo leto napajajo deroče reke. Tu lahko res najdeš divjino. Tisto pravo, nedotaknjeno.

  Sezona za hribe se pri nas spet začne maja, ko začne vse zeleneti in cveteti. Še vedno je nekaj gorskih prelazov in drugih popularnih poti zasneženih, zato se pravi poletni gorski turizem prične v začetku junija. Odvisno tudi od količine snega, ki ga je prinesla zima.

  Na prvi daljši treking sem se prvič odpravila junija 2019 s slovensko skupino in mojim takrat bodočim možem. Še zdaj se spomnim navdušenja, ki me je prevevalo tisto jutro, ko smo štartali. Naslednje štiri dni sem uživala, kot še nikoli. Od Mestie do Ushgulija, najvišje ležeče stalno naseljene naselbine v Evropi, smo hodili po raju. 60 km raja. Ne pretiravam. Gorski velikani Kavkaza na vsakem koraku, ledenik tu, ledenik tam, prostrani gozdovi, majhne srednjeveške vasice, cerkvice sredi ničesar, radovedni obrazi domačinov, deroče ledeniške rečice in krave. Takrat sem turo odvodila s pomočjo Mateta, danes bi lahko že sama.

  Junija se ne moreš nagledati zelenja in cvetočih gorskih rož, poletje ima svoj čar z hladnimi jutri in vročimi dnevi, jesen pa prinaša tisoč in eno barvo ter vonj po dolgi in mrzli zimi..

  Ena od zanimivih izkušenj na poti večdnevnega trekinga je tudi spanje. Sicer veliko ljudi zagovarja kampiranje, tudi jaz ga obožujem. Ampak spanje v stari srednjeveški vasi sredi visokega Kavkaza, čisto ob ruski meji, na 2000 metrih nadmorske višine pa tudi ni kar tako. V manjših guesthousih ponujajo večerjo, nočitev ter zajtrk. Lahko tudi lunch paket. Nastanitev in hrana sta sicer zelo preprosta, vendar pristna.

  Tudi sama si v prihodnosti želim stopiti na vrh vsaj enega od naših štiritisočakov, ki jih vsak dan opazujem ob pitju jutranje kave. Moj mož ob tej moji želji rahlo zavije z očmi, ampak me podpira. Tu v Svanetiju je rahlo nenavadno, da ženska hodi v hribe, kaj šele, da bi plezala na več tisočake.

  Narava je zadnje leto počivala. Lansko leto smo poletje preživeli brez turizma, letošnje poletje bo mogoče 1/6 turizma iz leta 2019…Toliko je še neodkritega tu v mojem Svanetiju, da se veselim čisto vsakega poletja, ki bo še prišlo, da raziščem in doživim čimveč. Sama in skupaj z mojimi skupinami.

  Vsi odhodi: GRUZIJA

  Datum Program Cena Akcijska cena
  25.06.2022 - 02.07.2022 Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking 1198 € 1098 €
  05.08.2022 - 13.08.2022 Vzpon na Tetnuldi - | Odprave 1348 € 1248 €
  06.08.2022 - 13.08.2022 Kazbek - Vzpon na kavkaški pet-tisočak | Odprava 1698 € 1698 €
  20.08.2022 - 27.08.2022 Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking 1198 € 1098 €
  20.08.2022 - 27.08.2022 Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje 1248 € 1248 €
  17.09.2022 - 24.09.2022 Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje 1248 € 1248 €
  17.09.2022 - 24.09.2022 Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking 1198 € 998 €
  28.12.2022 - 04.01.2023 Smučanje v Gruziji - smuka na naravnem snegu visoko v Kavkazu | Smučanje 998 € 998 €
  28.12.2022 - 04.01.2023 Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje 1428 € 1328 €
  28.01.2023 - 04.02.2023 Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje 1348 € 1198 €
  04.02.2023 - 11.02.2023 Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje 1348 € 1248 €
  11.02.2023 - 18.02.2023 Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje 1348 € 1248 €
  18.02.2023 - 25.02.2023 Smučanje v Gruziji - smuka na naravnem snegu visoko v Kavkazu | Smučanje 898 € 848 €
  18.02.2023 - 25.02.2023 Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje 1348 € 1248 €
  25.02.2023 - 04.03.2023 Smučanje v Gruziji - smuka na naravnem snegu visoko v Kavkazu | Smučanje 898 € 848 €
  25.02.2023 - 04.03.2023 Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje 1348 € 1248 €
  29.04.2023 - 06.05.2023 Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje 1348 € 1248 €
  03.06.2023 - 10.06.2023 Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje 1348 € 1248 €

  Blog zapisi: GRUZIJA

  Gruzija – regija Svaneti

  Gruzija – regija Svaneti

  Gruzija

  Gruzija

  UŠBA – gora, ki prinaša nesrečo

  UŠBA – gora, ki prinaša nesrečo

  Fotogalerija: Turno smučanje – Januar 2022

  Fotogalerija: Turno smučanje – Januar 2022

  Gruzija treking

  Datum Opomba Cena Akcijska cena
  25.06.2022 - 02.07.2022 ZAGOTOVLJENO 1198 € 1098 €*
  20.08.2022 - 27.08.2022 ZAGOTOVLJENO - ZADNJA MESTA 1198 € 1098 €*
  17.09.2022 - 24.09.2022 1198 € 998 €*

  *Akcijska cena velja glede na čas prijave. Redno ceno (1198 €) znižamo:

  100 € popusta za vse prijave do 31. marca za odhod v juniju
  100 € popusta za vse prijave do 31. maja za odhod v avgustu
  100 € popusta za vse prijave do 30. junija za odhod v septembru
  dodatnih 100 € za vse, ki se prijavijo na termin najmanj 180 dni pred odhodom.  Gruzija treking s turistično agencijo Lifetrek

 • brez doplačila za majhne skupine
 • 4 dni trekinga med Mestijo in Ušgulijem ter dva dnevna pohoda
 • počitnice brez modernih tehnologij
 • treking pod mogočnim Kavkazom
 • spanje v idilični vasici Adiši
 • odlično poznavanje regije saj smo tam že skoraj domačini
 • v letu 2019 smo v Svanetijo peljali 8 skupin
 • trekinga se je udeležilo tudi 60 članov planinskega društva
 • pozimi 2020 smo v dvanajstih terminih na turno smuko v Gruzijo peljali več kot 100 smučarjev

 • Brezskrbna rezervacija programa Gruzija treking

  Lifetrekova Covid garancija

  V kolikor je potovanje odpovedano vsa vplačila vrnemo. Velja za odpovedi s strani turistične agencije (zaprte meje, obvezna karantena na lokaciji). Garancija velja v primeru, ko program odpove turistična agencija Lifetrek. V primeru potnikove odpovedi, pa se upošteva naše splošne pogoje.

  Paket fleksibilnost

  Paket fleksibilnost je opcija, ko lahko program kadarkoli odpoveste, mi pa vas po razlogu ne sprašujemo.
 • Program lahko odpoveste z razlogom ali brez do 31 dni pred odhodom, organizator potovanja pa povrne vsa vplačila za program (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi v obdobju, če je do odhoda manj kot 30 dni in več kot 16 dni, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini vplačil, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi če je do odhoda 15 dni ali manj, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini polovice vplačil oz. 50% celotne vrednosti programa, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost). Polovico vplačila pa zadrži agencija • blank
  blank

  Oddajte povpraševanje

  Povpraševanje

  Gruzija treking

  25.06.2022 - 02.07.2022
  20.08.2022 - 27.08.2022
  17.09.2022 - 24.09.2022

  Trajanje programa:

  8 DNI

  Cena od:

  1198 € 998 €

  Država:

  GRUZIJA

  Morda vas zanima tudi:

  MAJ, JUNIJ, JULIJ, SEPTEMBER

  od 1348 €

  Obstaja država v kateri tradicionalno in moderno sobivata v sožitju in poudarjata edinstvenost drug drugega. Gruzija je država v kateri zagotovo ne boste ne lačni ne žejni, je država izjemne kulinarike in odličnih vin, ki jih bodo postregli prijazni in prisrčni domačini. Država, v kateri boste imeli priložnost videti v odročnih kotičkih dežela najstarejše samostane in cerkvene komplekse na svetu.


  AVGUST

  od 3598 €

  23 dnevno potovanje po najlepših predelih Svilne ceste – Edinstvena Xinjiang in Kirgizija – Mustang Ata treking - Kristalno čista jezera v kobinaciji z Nebeškim gorovjem in gorstvom Altay – Prava avantura v puščava Taklamakan – Bogata flora in živalstvo – Nomadski način življenja in bivanje v jurtah – Edinstven treking s konji v Altayu – Pustolovsko popotovanje po Osrednji Aziji s prizvokom prvovrstnega raziskovanja - Nepozabno doživetje


  JULIJ

  od 2098 €

  Kirgizija Treking azijska Patagonija - v osrčje Pamirja, ki velja za eno zadnjih še neodkritih destinacij! Biser centalne azije. 15 dni


  JULIJ, AVGUST, SEPTEMBER

  od 1398 €

  Nepozabna poletna avantura v Kirgiziji. Pohodništvo, popotništvo, jahanje in še mnogo več. Ogled starodavnih karavanserajev, kopanje v jezeru Isik Kul, nepozabno doživetje pogorja Tian Šan


  JUNIJ, AVGUST, SEPTEMBER

  od 1198 €

  Svaneti je zagotovo najlepši predel Gruzije. Čudovite kulise, mogočno gorovje in ogromna kulturna zapuščina! Treking med Mestijo in najvišje ležečo vasjo v Evropi, Ušgulijem


  APRIL, OKTOBER

  od 1398 €

  Lifetrek vas vabi na 9-dnevni nepozabni program: Uzbekistan potovanje v zgodovino Svilene ceste – mesta s seznama UNESCOVE kulturne dediščine – Več kot 2000 let zgodovine – Arhitekturni dragulji – Starodavna mesta Buhara, Samarkand, Hiva – izjemna narava, kultura in hrana – območje trgovske kopenske antične poti med Kitajsko in Evropo – Svilena cesta – let iz Ljubljane


  Rezerviraj in odpotuj

  Gruzija treking

  25.06.2022 - 02.07.2022
  20.08.2022 - 27.08.2022
  17.09.2022 - 24.09.2022


  Cena od:

  1198 € 998 €