Lifetrek >> Maroko >> Trekingi >> Treking Maroko

Treking Maroko | treking z vzponom na najvišji vrh Atlasa

Maroko treking - 6-dnevno pohodništvo v pogorju Atlasa z vzponom na najvišji vrh Severne Afrike, Toubkal. Kraljevska mesta, nomadski Berberi in Sahara.

Treking Maroko

06.05.2023 - 13.05.2023
17.09.2023 - 24.09.2023
02.12.2023 - 09.12.2023

Trajanje programa:

8 DNI

Cena od:

1198 € 1098 €
Maroko treking
Maroko treking

Treking Maroko

06.05.2023 - 13.05.2023

17.09.2023 - 24.09.2023

02.12.2023 - 09.12.2023


Cena od:

1198 € 1098 €


Treking Maroko

LIFETREKOV 8-DNEVNI PROGRAM MAROKO TREKING Z VZPONOM NA TOUBKAL, NAJVIŠJI VRH SEVERNE AFRIKE

Treking potovanje po deželi iz Tisoč in ene noči – Maroko treking – Živahna trgovska vasica Imlil in čarobni Marakeš – 5 dnevni treking v pogorju Atlasa: prelazi Tamatert, sedla Likemet, Quouraine, Quanoums – Jezero Sidi Ifni in najvišji vrh Severne Afrike, Jebel Toubkal – Čudoviti odmaknjeni kraji in družba prijaznih Berberov – spanje v kočah in šotorih – nepozabno doživetje.

Zakaj v Maroko na Treking

Le nekaj več kot 10 km oddaljen od Evrope, je Maroko popolno nasprotje celini na drugi strani Gibraltarskega preliva. Kraljevska mesta s svojim vrvežem na eni ter rdečkaste puščave s številnimi sipinami in hribovitim delom na drugi strani kažejo na številne značilnosti in nasprotja te severno afriške države.

blank

Pravi treking v pogorju Atlas

Visoki Atlas leži na vzhodu Maroka in je predvsem edinstveno gorstvo, ki se s 2400 km dolžine počasi vleče v smeri vzhod – zahod. Maroko treking vključuje tudi najvišji vrh Jebel Toubkal, ki je tudi najvišji vrh Severne Afrike. V težkem in na trenutke neprijaznem gorskem svetu živi nomadsko ljudstvo Berberi. Izhodišče za gorniške ture v Atlasu je mesto Marakeš, polno afriškega temperamenta. Pokrajina naokrog je redko poseljena in izrazito razgibana. Na južni in vzhodni strani gorstva se razprostira Sahara, ena največjih puščav sveta. Pogled na zasneženi Atlas z rdečkasto puščavo v nižavju je nekaj res enkratnega.

blank

Opis destinacije: Maroko

Maroko ponuja zanimivosti in dogodivščine vsem, ki so pripravljeni na eksotiko začinjeno s krotilci kač, z neštetimi zakladi polni souki in vonjem metinega čaja. Maroko ponuja tako-rekoč vse – od sredozemske obale, puščave, atlantske obale, oaz in višavje v gorovju Atlas. Maroko je potovanje v umirjene in čudovite obalne vasice, živobarvna mesta in utrdbe, kot bi bile iz pripovedk iz 1001 noči. Maroko je pravo stičišče Afrike in Arabskega sveta in prav nič nenavadnega ni, da vas vedno znova očara, saj je pred vami očaral že mnoge znane pisatelje, pesnike in umetnike.

blank

Program: Treking Maroko in vzpon na Toubkal

1. DAN
LJUBLJANA – MARAKEŠ – IMLIL
Zgodaj zjutraj odhod iz Ljubljane na odhodno letališče (let je iz bližnjih letališč). Sledi let v Maroko kamor bomo predvidoma prispeli v popoldanskih urah. Tam nas čaka kombi, ki nas bo odpeljal proti Imlilu, kjer bomo prenočili v čudovitem penzionu.
2. DAN
IMLIL – TACHEDDIRT – AZIB LIKEMT
Po zajtrku bomo nakupili še zadnje malenkosti ter natovorili naše mule z opremo. Pot nas bo vodila do Tacheddirta približno 8 km od Imlila. Peljalii se bomo čez prelaz Tamatert (2279 m) in kmalu prišli do izhodišča za naš treking. Začeli bomo z zložnim vzponom na sedlo Likemet (3555 m, 3h). Na vrhu se nam bo odprl čudovit pogled na masiv Toubkala. Vzponu bo sledil spust (3h) do vasi Azib Likmet, kjer bomo prenočili (spanje v šotorih).
3. DAN
AZIB LIKEMT – TIZI N’OURAI – AMSOUZERT
Ta dan bo dolg, vendar nezahteven. Pot nas bo vodila skozi pisano pokrajino. Iz sedla Ououraine (3210 m) bomo prvič zagledali vrh Toubkala. Popoldan bomo dosegli vas Amsouzert, kjer bomo prenočili v preprostih vaških kočah (7h).
4. DAN
AMSOUZERT – SIDI IFNI LAKE
Zahodno od Amsouzert je kar nekaj malih vasic, ki jih bomo raziskali ob poti do jezera Ifni. To je edino jezero na tem področju. Tja bomo prispeli za čas kosila in popoldan uživali ob obali jezera. Prenočili bomo v šotoru ali kamniti hiši v bližini jezera.
5. DAN
IFNI LAKE – NELTNER HUT
Do tu bomo že dobro aklimatizirani, tako da ne bomo imeli težav z višino. Odhod na to etapo bo zgodaj zjutraj zaradi južne lege pobočja, po katerem se vzpenjamo. Od jezera se bomo povzpeli na sedlo Ouanoums (3664 m), nato pa sledi spust do koče Neltner, kamor bomo prišli okrog 14-ih. Spanje v koči.
6. DAN
TOUBKAL – IMLIL
Pred zoro se bomo po dobro uhojeni poti odpravili proti najvišjemu vrhu Atlasa. Ob ugodnih razmerah bomo vrh Jebel Toubkala dosegli v štirih urah in na vrhu uživali ob čudovitem razgledu na celoten Atlas ter Marakeš pod nami. Sledi spust do koče. Nato bo sledilo še 4 ure hoda do Imlila, kjer bomo prespali pri domačinih.
7. DAN
IMLIL – MARAKEŠ
Iz Imlila se bomo po zajtrku odpravili v Marakeš, kamor bomo prispeli okrog 12-ih in se nastanili v hotelu v starem delu Marakeša, zelo blizu trga Jema, kjer je glavno dogajanje. Popoldan krajši ogled mesta ter tržnice. Večerni čas lahko izkoristite za tradicionalno maroško kopel z masažo (Hamam). Večerja v lokalni restavraciji.
8. DAN
MARAKEŠ - LJUBLJANA
V kolikor bo čas dopuščal si bomo vzeli čas za ogled glavnih znamenitosti ter tržnice. Vožnja na letališče v Marakešu ter povratek. Po pristanku na letališču sledi takojšnji prevoz v Ljubljano.

*Pridržujemo si pravico do spremembe programa Treking Maroko in vzpon na Toubkal v kolikor program ni bistveno okrnjen. Prav tako se program Treking Maroko in vzpon na Toubkal lahko spremeni zaradi vremenskih razmer, logistike (spremenjeni vozni redi rednih linij, namestitvenih kapacitet) in drugih razlogov. Prevoz na rednih linijah (letalski/avtobusni/ladijski) je lahko brez slovenskega spremstva.

Z Lifetrekom na Toubkal

Agencija Lifetrek se že vrto let vsako leto mudi v Maroku. Vsakoletno opravimo nekaj potovanj in pa seveda treking z vzponom na Toubkal. Treking moramo občasno malenkostno prilagoditi, saj če se zgodi, da se snežna meja spusti bomo traso treiknga malenkostno spremenili. Ne glede na spremembo trase bo cilj samega trekinga še vedno osvojitev gore Toubkal. V primeru snega pri vzponu si v koči naročimo dereze, ker nam prtljago tovorijo mule, pa lahko dereze v primeru napovedi snega mirno prinesete tudi od doma, saj vam ne bodo predstavljale dodatne teže.

Cena: Treking Maroko in vzpon na Toubkal

Datum Opomba Cena Akcijska cena
06.05.2023 - 13.05.2023
sobota - sobota
1198 € 1098 €*
17.09.2023 - 24.09.2023
nedelja - nedelja
1198 € 1098 €*
02.12.2023 - 09.12.2023
sobota - sobota
Zimski vzpon 1298 € 1198 €*
POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine in planinska društva: program Treking Maroko in vzpon na Toubkal lahko pripravimo tudi za zaključene družbe z vsaj 6 udeleženci v poljubnih terminih. Program popolnoma prilagodimo vaši skupini. Kontaktirajte nas ali oddajte povpraševanje in vam pripravimo ponudbo za skupine.
 • Redna cena potovanja:
  1198 €
 • Akcijska cena potovanja:
  od 1098 €*
  *Akcijska cena velja v kolikor vam je dovolj manj oddane prtljage. Redno ceno programa Treking Maroko in vzpon na Toubkal znižamo:
 • 50 € v kolikor 20 kg oddane prtljage ne potrebujete in vam je dovolj dodatni kos ročne prtljage dimenzij (55 x 40 x 23 cm).
 • Dodatnih 50 € za prijave več kot 90 dni pred odhodom

 • Brez doplačil za majhne skupine.
 • Minimalno število oseb v skupini: 2, največje število oseb v skupini: 16.

CENA VKLJUČUJE

 • povratne letalske karte v Marrakech* z vključeno čekirano prtljago do 10 kg
 • letališke pristojbine in turistično takso
 • prevoz do bližnjega letališča
 • vse notranje prevoze (taksi, avtobusi, kombi, vlak…) po programu
 • spanje v penzionih in hotelih z zajtrkom (Imlil 2x, Marakeš 1x)
 • lokalnega vodnika za čas trekinga v Atlasu
 • vse obroke v času trekinga
 • vse storitve na trekingu
 • svetovanje in pomoč pri pripravi na potovanje in treking
 • predstavitev potovanja s skupnim srečanjem
 • organizacijo potovanja
 • slovensko spremstvo v kolikor je na programu prijavljenih vsaj 6 udeležencev
 • DDV

 • Drobni tisk
  Program Treking Maroko zagotovimo že pri dveh udeležencih. Program je vedno brez doplačila za manjše skupine, vendar je slovenski spremljevalec prisoten pri najmanj 6 udeležencih. V kolikor slovenski spremljevalec ni prisoten je poskrbljeno za celotni servis udeležencev s strani naše partnerske agencije v Maroku, ki bo poskrbela da bo vaš treking in vzpon na Toubkal potekal kot po maslu.
*Povezave (letalske/ladijske/avtobusne) pri programu: Treking Maroko in vzpon na Toubkal so lahko izbrane tudi drugače. V kolikor odhod ni iz Brnika je v ceno vključen tudi prevoz iz zbirnega mesta v Ljubljani.

CENA NE VKLJUČUJE

 • vstopnin v muzeje
 • kosil in večerij, ko nismo na trekingu
 • pijače
 • napitnin za šoferje in lokalne vodnike
 • stroškov osebne opreme in vseh stroškov izven programa
 • zavarovanja za tujino
 • slovenskega spremstva v kolikor skupina šteje 5 ali manj udeležencev
 • program: Treking Maroko in vzpon na Toubkal ne vključuje ničesar, kar ni navedeno pod vključeno

DOPLAČILA

 • enostavno zavarovanje rizika odpovedi: 85 €
 • razširjeno zavarovanje rizika odpovedi: 155 €
 • paket fleksibilnost: 145 €
 • doplačilo za enoposteljno sobo: Samo v mestih: 100 € €
 • nadgradnja namestitve (kjer je mogoče) – hotel 4* 300 € na osebo v dvoposteljni sobi
 • najem derez (v primeru snega) za vzpon na Toubkal 12 € – 20 €
 • POPUSTI

  • 50 € v kolikor 20 kg oddane prtljage ne potrebujete in vam je dovolj dodatni kos ročne prtljage dimenzij (55 x 40 x 23 cm).
  • Dodatnih 50 € za prijave več kot 90 dni pred odhodom

  Ob prijavi na program Treking Maroko potnik poravna operativne stroške v višini 450 €. Ostali del cene programa potnik plača najkasneje 45 dni pred potovanjem. Nudimo vam tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki ga je potrebno vplačati ob prijavi na potovanje. Zgoraj omenjeni pogoji za program Treking Maroko veljajo za prijave do 45 dni do predvidenega odhoda. V kolikor je do odhoda manj dni, so pogoji prijave lahko drugačni.

  Slovenski državljani za vstop in bivanje v Maroku do 90 dni vizuma ne potrebujejo. Vstop v Maroko je samo z veljavnim potnim listom

  Galerija: Treking Maroko

  Treking Maroko - Zemljevid
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank

  Blog zapisi: MAROKO

  Maroko treking

  Maroko treking

  Maroko

  Maroko

  Treking Maroko s turistično agencijo Lifetrek

 • 4167 metrov
 • 5 dni pravega trekinga v Visokem Atlasu
 • nočitev ob jezeru Ifni
 • vse vključeno na trekingu
 • poskrbljeno je tudi za transport prtljage med trekingom
 • zaslužen oddih v barvitem Marakešu
 • “odprta kuhna” na trgu Jema
 • Osnovne informacije o programu: Treking Maroko

  Visoki Atlas leži na vzhodu Maroka in je predvsem edinstveno gorstvo, ki se s 2400 kilometri dolžine vleče v smeri vzhod – zahod. Maroko treking vključuje tudi najvišji vrh Jebel Toubkal, ki je tudi najvišji vrh Severne Afrike. V težkem in na trenutke neprijaznem gorskem svetu živi nomadsko ljudstvo Berberi. Izhodišče za gorniške ture v Atlasu je mesto Marakeš, polno afriškega temperamenta. Pokrajina naokrog je redko poseljena in izrazito razgibana. Na južni vzhodni strani gorstva se razprostira Sahara, ena največjih puščav sveta. Pogled na zasneženi Atlas z rdečkasto puščavo v nižavju je nekaj res enkratnega.
  V Maroku je hrana odlična, sveža in raznovrstna. Tako, da je na izbiro vedno dovolj hrane za najrazličnejše okuse, od rib, stročnic, mesa, sadja in zelenjave. Največjo skrb predstavljajo prebavne motnje, ki znajo biti v Maroku kar stalnica, vendar se jim lahko enostavno izognemo z rednim umivanjem rok in z izogibanjem uporabe tekoče vode.
  V Maroku so porcije majhne in ni pričakovati, da bi se pri zajtrku oz. večerji lahko najedli za cel dan. Tako da so za dobro voljo in sit želodec potrebni več kot trije obroki dnevno. V Maroku se lahko hitro privadimo na zdrav način prehranjevanja z vsaj petimi manjšimi obroki dnevno, kar nam zdravniki pogosto svetujejo.

  Treking Maroko in vzpon na Toubkal

  Vzpon na najvišjo goro Maroka (in tudi severne Afrike – 4.165m) je tehnično nezahteven in ne zahteva nikakršnega predznanja alpinizma ali drugih morebitnih znanj o uporabi alpinistične oziroma plezalne opreme. Vzpon traja dva dni. Prvi dan vzpona (5. dan potovanja oz. trekinga) se po zložni in široki poti povzpnemo do planinske koče na višini okoli 3.200 metrov (5-6 ur zmerne hoje, cca. 1.400m višinske razlike). Vzpon na vrh je prav tako nezahteven, pot nanj je uhojena in ni nevarna, izpostavljena itd. Vrh dosežemo v 4-5 urah, višinske razlike je dobrih 900m. Z vrha sestopimo po isti poti do koče in po krajši pavzi naprej v Imlil. Za vzpon priporočamo malo boljšo splošno telesno pripravo, visoke in robustne planinske čevlje ter pohodne palice. Vso opremo do koče tovorijo mule, na poti imamo tako le manjši nahrbtnik z osebnimi predmeti za na turo (hrana, pijača, topla in rezervna oblačila, fotoaparat…).
  Kot turistična agencija vzpon na Toubkal organiziramo vendar za izvedbo oz. vzpon ne odgovarjamo, prav tako ne odgovarjamo v primeru neosvojitve vrha.
  Za vzpon na Toubkal svetujemo še specialistično zavarovanje za gorništvo. Turistično zavarovanje običajno krije zgolj potovanje oz. ste zavarovani do višine 3000m. PZS izkaznica oz. s članstvom v PZS ste tudi nezgodno zavarovani v gorah do višine 6.500m. Več o zavarovanju si lahko preberete tukaj. Za zares brezskrbno odpravo pa vam priporočamo zavarovanje preko Alpenverein.
  Priprava za vzpon na Toubkal naj vsebuje 30 minut aerobne vadbe (tek, kolesarjenje, hitra hoja), tri do štirikrat tedensko. Priporočamo tudi srednje hitro hojo po klancu navzgor in navzdol. Vadba naj poteka tudi v različnih vremenskih situacijah. Priporočen pa je tudi kakšen daljši pohod, tek ali kolesarjenje ob koncu tedna. Vadbo izvajamo vsaj tri mesece pred odhodom na potovanje.

  Ali ste vedeli: Maroko?

  …Maroko ima najstarejšo univerzo na svetu – Univerza Karueein je bila v mestu Fes ustanovljena leta 859.
  …Maroko je prvo neodvisnost razglasil daljnega leta 788.
  …Maroko ima več mobilnih telefonov (44 milijonov) kot prebivalcev (36 milijonov).
  …Toubkal (4167 m) je najvišji vrh, Maroko pa ima tudi področje Sebkha Tah, ki leži 55 metrov nižje od gladine morja.
  …Maroko je bila ena prva država, ki je priznala neodvisnost ZDA.
  …Maroko ima vse od leta 1960 predstavnike na vseh olimpijskih igrah – tako zimskih kot letnih.
  …Maročani lahko praznujejo kar tri nova leta – 1 januaur, Yennayer (berbersko štetje) in po islamskem štetju.
  …Španija ima na ozemlju Maroka dve eksklavi Ceuta in Melilla.
  …Maroko zelo redko prizadenejo potresi.
  …Maroko ima samo polovico prebivalstva pismenega.
  …Maroko ima 9 UNESCO znamenitosti.
  …Maroko je na lep dan viden iz Španije.

  blank
  blank

  Oddajte povpraševanje

  Povpraševanje

  Treking Maroko

  06.05.2023 - 13.05.2023
  17.09.2023 - 24.09.2023
  02.12.2023 - 09.12.2023

  Trajanje programa:

  8 DNI

  Cena od:

  1198 € 1098 €
  Islandija pozimi - polarni sij

  Kdaj in kam naslednjič odpotujemo

  blank

  Za vse navdušence nad pohodi

  Bolivija: Lifetrek treking in potovanja

  Za vse popotnike po duši

  Kirgizija turno smučanje: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za vse, ki iščejo pršič

  Odprava Aconcagua: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za zbiratelje pravih trofej

  Grossglockner: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za raziskovalce alpskih vrhov

  Družinska potovanja

  Za aktivne in avanturistične družine

  Lifetrek Treking Potovanja: Potovanja Galapagos in Ekvador

  Vas zanima kam vse potujemo?

  Morda vas zanima tudi:

  NOVO LETO, APRIL, OKTOBER

  od 1248 €

  V Jordanijo se bomo odpravili na potovanje z avtomobili in v eno najlepših puščav sveta – Wadi Rum. Puščavska pustolovščina v arabskem svetu nas bo navdihnila z raznolikostjo, vse skupaj pa bomo okronali s starodavnim kraljestvom Petra. Na poti bomo med drugim ”okusili” čar Mrtvega in Rdečega morja. Povedano v enem stavku: doživetje najlepše puščave z nomadskim življenjem in pestro arabsko kulturo.


  NOVEMBER, FEBRUAR, APRIL

  od 1298 €

  V Jordanijo se bomo odpravili na potovanje in v eno najlepših puščav sveta – Wadi Rum. Puščavska pustolovščina v arabskem svetu nas bo navdihnila z raznolikostjo, vse skupaj pa bomo okronali s starodavnim kraljestvom Petra. Na poti bomo med drugim ”okusili” čar Mrtvega in Rdečega morja. Povedano v enem stavku: doživetje najlepše puščave z nomadskim življenjem in pestro arabsko kulturo.


  Družinsko potovanje

  Jordanija za družine

  POČITNICE

  od 1298 €

  V Jordanijo se bomo odpravili na potovanje in v eno najlepših puščav sveta – Wadi Rum. Puščavska pustolovščina v arabskem svetu nas bo navdihnila z raznolikostjo, vse skupaj pa bomo okronali s starodavnim kraljestvom Petra. Na poti bomo med drugim ”okusili” čar Mrtvega in Rdečega morja. Povedano v enem stavku: doživetje najlepše puščave z nomadskim življenjem in pestro arabsko kulturo.


  NOVO LETO

  od 1448 €

  V Jordanijo se bomo odpravili na novoletno potovanje in v eno najlepših puščav sveta – Wadi Rum. Puščavska pustolovščina v arabskem svetu nas bo navdihnila z raznolikostjo, vse skupaj pa bomo okronali s starodavnim kraljestvom Petra. Na poti bomo med drugim ”okusili” čar Mrtvega in Rdečega morja. Povedano v enem stavku: doživetje najlepše puščave z nomadskim življenjem in pestro arabsko kulturo.


  FEBRUAR, DECEMBER

  od


  FEBRUAR, JUNIJ, NOVEMBER

  od 1398 €

  V Jordanijo se bomo odpravili na treking v eno najlepših puščav sveta – Wadi Rum. Puščavska pustolovščina v arabskem svetu nas bo navdihnila z raznolikostjo, vse skupaj pa bomo okronali s starodavnim kraljestvom Petra. Na poti bomo med drugim ”okusili” čar Mrtvega in Rdečega morja. Povedano v enem stavku: doživetje najlepše puščave z nomadskim življenjem in pestro arabsko kulturo.


  Potovanje

  Potovanje Maroko

  FEBRUAR, APRIL, DECEMBER

  od 1298 €

  12 dnevno potovanje v Maroko - Kraljeva mesta in mesta nasprotij na tradicionalno bogatem severu Afrike – Izkušnja med Berberi - Preko Atlasa in številnih oaz do puščave Erg Chebbi – S kamelami po puščavskih sipinah – Kanjon Todra in kralj Atlasa, Jebel Tubkal (4165m) – Plavanje v Atlantskem oceanu – Nešteti bazarji in trgovanje z iznajdljivimi trgovci - Pustolovsko in aktivno doživetje Maroka – Polna storitev LIFETREK.


  APRIL, JUNIJ, OKTOBER

  od 1198 €

  Treking potovanje po deželi iz Tisoč in ene noči - Maroko treking – Živahna trgovska vasica Imlil in čarobni Marakeš – 5 dnevni treking v pogorju Atlasa: prelazi Tamatert, sedla Likemet, Quouraine, Quanoums – Jezero Sidi Ifni in najvišji vrh Severne Afrike, Jebel Toubkal – Čudoviti odmaknjeni kraji in družba prijaznih Berberov – spanje v kočah in šotorih – Nepozabno doživetje.


  NOVO LETO

  od 1298 €

  Maroko potovanje za Novo leto - najdaljša noč na rdečem pesku, pod širnim obzorjem – Kraljevska mesta in mesta nasprotij – Med nomadsko ljudstvo Berberi – S kamelami po puščavskih sipinah – Kanjon Todra – Nešteti bazarji in trgovanje z iznajdljivimi trgovci – Pustolovsko in aktivno doživetje Maroka ob sproščenem in strokovnem vodstvu – Polna storitev LIFETREK.


  Brezskrbna rezervacija programa Treking Maroko

  Lifetrekova Covid garancija

  V kolikor je potovanje odpovedano vsa vplačila vrnemo. Velja za odpovedi s strani turistične agencije (zaprte meje, obvezna karantena na lokaciji). Garancija velja v primeru, ko program odpove turistična agencija Lifetrek. V primeru potnikove odpovedi, pa se upošteva naše splošne pogoje.

  Paket fleksibilnost

  Paket fleksibilnost je opcija, ko lahko program kadarkoli odpoveste, mi pa vas po razlogu ne sprašujemo.
 • Program lahko odpoveste z razlogom ali brez do 31 dni pred odhodom, organizator potovanja pa povrne vsa vplačila za program (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi v obdobju, če je do odhoda manj kot 30 dni in več kot 16 dni, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini vplačil, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi če je do odhoda 15 dni ali manj, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini polovice vplačil oz. 50% celotne vrednosti programa, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost). Polovico vplačila pa zadrži agencija
 • Rezerviraj in odpotuj

  Treking Maroko

  06.05.2023 - 13.05.2023
  17.09.2023 - 24.09.2023
  02.12.2023 - 09.12.2023


  Cena od:

  1198 € 1098 €