Družinska potovanja

Pokažite svojim otrokom, kako živijo drugi narodi in pridite z nami na oddaljene destinacije, ki so primerne za otroke, kjer se bodo v vsakodnevnih dogodivščinah spoznavali raznolikost našega sveta. Uživajte v njihovih nasmehih, ko prvič vidijo kite na Islandiji, v njihovi sreči, ko zaplavajo z delfini…

Družinska potovanja z Lifetrekom

Popotniška duša v nas ne izgine kar tako in čeprav se družina poveča za nove člane, v nas še vedno tli tista želja po potovanjih. Zagotovo se spremenijo naši ustaljeni načrti potovanja, počasi dodamo kakšno aktivnost, katere bi se prej ognili v velikem loku, v vsakem primeru pa si želimo družinska potovanja narediti čim bolj udobna oziroma s čim manj stresa.

Vaši otroci imajo eno otroštvo – naj bo nepozabno!

Po navdihu staršev in njihovih otrok, ki smo jih srečali na naših potovanjih po svetu, smo razvili drugačen slog družinskih potovanj. Družinska potovanja z Lifetrekom dajejo prednost resničnim življenjskim izkušnjam in svobodnim raziskovanju sveta. Naj vas in vaše otroke predstavimo svetu in čudovite kraje tega sveta vam in vašim otrokom.

Pokažite svojim otrokom, kako živijo drugi narodi in pridite z nami na oddaljene destinacije, ki so primerne za otroke, kjer se bodo v vsakodnevnih dogodivščinah spoznavali raznolikost našega sveta. Uživajte v njihovih nasmehih, ko prvič vidijo kite na Islandiji, v njihovi sreči, ko zaplavajo z delfini na Zanzibarju in v navdušenju, ko kopajo slone na Šri Lanki. Spoznajte in se osvežite z eksotičnim sadjem Južne Amerike, z domačini igrajte nogomet na peščenih plažah Maroka in se naučite starodavnih majevskih iger v Mehiki, predvsem pa uživajte v vsakem trenutku z vašimi otroki!

Vse to z znanjem in izkušnjami naših vodnikov, ki vam bodo približali kulturo dežele, v kateri ste in zaradi katerih bodo vse dolge poti še boljše. Spoznajte nova prijateljstva na družinskih potovanjih!

Družinska potovanja so namenjena vsem, ki imate majhne otroke, s katerimi bi se radi odpravili na potovanje in se bojite, da bo ritem skupine pretežak ali premalo zanimiv za najmlajše. Dogodivščine na naših potovanjih tako prilagodimo tudi potovanju z otroki.

Skrbimo, da je tempo potovanja počasnejši in da je dovolj zanimivih vsebin tako za mlade, kot tudi za odrasle. Na teh potovanjih se izogibamo dolgim ​​in težkim pohodom, ponujamo pa veliko različnih aktivnosti in novih doživetij, ki osrečujejo otroke; kot so jahanje slonov, kamel, rafting, srečanje z živalmi, spoznavanje različnih kultur in podobno.

Družinska potovanja so zasnovana z dovolj prostega časa, tako da lahko proste trenutke prilagodite vašim interesom. Naše skupine so male, tako da število potnikov ni prav veliko, vendar prav zaradi tega na koncu postanemo ena velika družina.

Večino programov pa lahko prilagodimo tudi kot individualno potovanje in vam skreiramo družinsko potovanje po vaših merah. Sami izberete destinacijo, željene aktivnosti, mi pa bomo potovanje prilagodili starosti in interesom vaših otrok.

Vedno malo dlje

Pri nas boste našli nekaj, kar je treba doživeti. Predvsem pa boste našli tisto, kar je resnično - ne samo tisto, kar je na ogled turistom.

Lastni programi kreirani na izkušnjah

Vsako potovanje, ki ga ponujamo, je plod našega ustvarjanja, oblikovanja in izkkušenj. Ne sledimo tipičnim turističnim vzorcem; vsaka naša tura je unikatna, oblikovana z mislijo na avtentičnost in edinstvenost doživetij, ki jih želimo ponuditi našim gostom.

Majhne skupine

Pri nas ne boste potovali v množici turistov. Ponosni smo na to, da organiziramo potovanja za majhne skupine, kjer se lahko vsak posameznik počuti posebnega in kjer je osebni pristop na prvem mestu.