Lifetrek >> Maroko >> Potovanja >> Maroko potovanje

Maroko potovanje | maroška 1001 noč

Odličen program za 12 dnevno potovanje v Maroko. Kraljeva mesta in mesta nasprotij na bogatem severu Afrike. Puščava Merzouga, Marrakech, čudovita Esaouira

Maroko potovanje

04.12.2021 - 15.12.2021
SEZONA 2022
05.02.2022 - 16.02.2022
19.03.2022 - 30.03.2022
06.09.2022 - 17.09.2022

Trajanje programa:

12 DNI

Cena od:

1298 € 1198 €
potovanje v Maroko
potovanje v Maroko

Maroko potovanje

04.12.2021 - 15.12.2021
SEZONA 2022
05.02.2022 - 16.02.2022
19.03.2022 - 30.03.2022
06.09.2022 - 17.09.2022


Cena od:

1298 € 1198 €

Kontakt

+386 40 50 88 52
potovanje" class="m-0 tour_meta_value text-center"> info@lifetrek.si


POTOVANJE MAROKO

POTOVANJE MAROKO: DOŽIVETJE IZ TISOČ IN ENE NOČI

12 dnevno potovanje v Maroko – Kraljeva mesta in mesta nasprotij na tradicionalno bogatem severu Afrike – Izkušnja med Berberi – Preko Atlasa in številnih oaz do puščave Erg Chebbi – S kamelami po puščavskih sipinah – Kanjon Todra in kralj Atlasa, Jebel Tubkal (4165m) – Plavanje v Atlantskem oceanu – Nešteti bazarji in trgovanje z iznajdljivimi trgovci – Pustolovsko in aktivno doživetje Maroka – Polna storitev LIFETREK.

ZAKAJ V MAROKO?

Le nekaj več kot deset kilometrov oddaljen od Evrope, je Maroko popolno nasprotje celini na drugi strani Gibraltarskega preliva. Občutek kraljevskih mest in vrveža na eni in rdečkaste puščave s številnimi sipinami in hribovitim delom na drugi strani, kaže na številne značilnosti in nasprotja te severno afriške države.

MAroko: MArakeš tržnica Jamaa el Fna

KOMU JE POTOVANJE V MAROKO NAMENJENO?

Potovanje v Maroko je za vsakogar, ki si želi aktivno doživetje severne Afrike z udobno in prijetno nastanitvijo, lokalnim gurmanstvom in doživetjem kraljevih mest. V Maroko se bomo podali tako v mestni vrvež s številnimi bazarji, labirinti Medine, kot tudi na oddaljene puščavske sipine, obalo atlantskega oceana na zahodu države. Potovanje je za vsakogar, ki je za raznovrstno doživetje s pravo mero udobja in raziskovanja.

Maroko: puščava Merzouga

Naši preostali programi v Maroku

Vsi programi turistične agencije Lifetrek v Maroku:  + Maroko
S turistično agencijo Lifetrek se lahko v Maroko odpravite skoraj v vsakem trenutku. Ali gremo na potovanje, treking ali pa kar na turno smučanje. V sklopu naših obiskov v Maroku se podamo tudi na najvišji vrh Severne Afrike.

Maroko: Vzpon na toubkal

Aktivno v Maroko z Lifetrekom

Naše raziskovanje in doživljanje Maroka je pestro in aktivno saj si bomo poleg ogleda številnih znamenitosti privoščili tudi izlet s kamelami v puščavo, plavanje v atlantskem oceanu, vzpon na najvišjo goro Atlasa Jebel Tubkal (opcijsko) in polnovrstna doživetja dežele in ljudi, ki živijo v neposrednem stiku z rdečim peskom. Skratka; bogato, pustolovsko razgibano in predvsem resnično potovanje v skrivnost dežele iz tisoč in ene noči.

Program: Maroko potovanje

DAN 1

LJUBLJANA – CASABLANCA

Polet do Casablance – naše potovanje v Maroko se začne. Prihod v Casablanco v popoldanskih ali večernih urah in nastanitev v hotelu.

DAN 2

CASABLANCA – FES

Zjutraj ogled največje mošeje v Maroku, ki so jo gradili 6 let (mošeja Hasana II) in je ena izmed edinih dveh mošej v Maroku, ki sta na voljo za ogled nemuslimanom. Pot bomo nadaljevali z vlakom do Fesa in se popoldne sprehodili po ulicah enega najbolj slikovitih mest dežele, ki je bilo ustanovljeno v 9. stoletju. V enem zamahu se bomo preselili v srednji vek in zavoljo ročnega izdelovanja usnja in bakrenih izdelkov se nam bo porodil občutek o časovnem stroju. Nočitev v hotelu (Fes).

DAN 3

FES – VOLUBOLIS – MEKNES – FES

Naše potovanje v Maroko bomo nadaljevali z dopoldanskim ogledom medine v Fesu. Med drugim si bomo ogledali kako barvajo usnje, izdelujejo keramiko in se izpopolnjevali v barantanju pri cehovskih mojstrih. V nadaljevanju nas bo pot vodila do nekdanjega rimskega mesta Volubilis, zgrajenega v času Jube II. Ogledali si bomo termalna kopališča – Venerin tempelj. Del kulis je za svoj film uporabil režiser Martin Scorsese v filmu Zadnja Kristusova skušnjava. Od tu se bomo povzpeli do islamskega svetega mesta Moulay Idriss, kjer si bomo ogledali edini okrogli minaret v deželi. Nadaljevali bomo do Meknesa, ki je povezan z življenjem najmogočnejšega maroškega kralja Moulaya Ismaila. Ogled starodavnega mesta iz 17. stoletja je prava paša za oči. Preden bomo zapustili Meknes, si bomo ogledali Bab El Mansour, ki veljajo za najlepša maroška vrata, ki jim rečejo kar vrata Severne Afrike. Večerni povratek v Fes in nočitev v hotelu

DAN 4

FES – MERZOUGA

Tega dne bomo potovanje v Maroko začinili z minibusom/kombijem preko Atlasa do puščave Erg Chebbi. Pokrajina je neizmerno lepa, mirna in v odsevu rdeče barve, ki jo pričara pesek. V redko naseljenih gorskih predelih Atlasa še vedno živijo Berberi. Po raznoliki pokrajini se bomo peljali mimo berberskega mesta Azrou ki je znano po svojih umetnostno obrtnih delavnicah. Sredi dneva bomo prispeli v mesto Midelt, kjer bomo imeli krajši postanek. Nadaljevali bomo mimo gorskega prelaza Tizi Talghment, ki leži na 1906 metrov nadmorske višine in se pripeljali v deželo neštetih oaz ter nasadov palm. Zvečer bomo prispeli v Merzougo; sledi jahanje kamel v neznano, večerja in prenočevanje v berberskih šotorih – ali pod milim nebom na robu puščave.

DAN 5

MERZOUGA – SOTESKA TODRA

Zjutraj ne bomo poležavali, saj bomo sončni vzhod pričakali na sipinah nad našim kampom. Kaj kmalu bomo dodobra predramljeni uživali ob neverjetnih barvah, ki se bodo razlivale preko puščavskih sipin. Sledila bo jutranja seansa jahanja kamel, ki nas bodo ponesle nazaj v civilizacijo. Opcijsko se lahko v jeepih podamo na pravcato saharsko pustolovščino Nekaj kasneje bomo polni elana nadaljevali z vožnjo do kanjona Todra, kjer bomo prenočevali v hotelu pod mogočnimi stenami.

DAN 6

TODRA – SKOURA

Tega dne se bomo zjutraj podali na krajši krožni pohod nad kanjonom Todre, kjer se bomo srečali s pravimi nomadi – gorskimi Berberi. Nato bomo zapustili sotesko in se odpravili po poti tisočerih kasbahov, utrdb iz blata in lesa. Prenočili bomo v Skouri, ki je služila kot najpomebnejše križišče trgovskih poti iz vzhodne, osrednje in severna Afrike. Danes je oaza miru in oddiha in je pravi balzam po dolgih vožnjah zadnjih dni.

DAN 7

SKOURA – OURZAZATE – AIT BENHADOU – MARRAKECH

V jutranjih urah bomo zapustili Skouro in se skozi Ouarzazate, center filmske industrije odpeljali v najbolje ohranjen ksar Ait Benhadou, nekdanjo postojanko Almoravidov. V bližnji preteklosti je bila vasica prizorišče mnogih filmov (Gladiator, Indiana Jones, Nilski dragulj, Kleopatra…), danes pa je pod zaščito Unesca. Nato se bomo podali preko slikovitega prelaza Tizi N’Tichka (2.260m). Današnje potovanje v Maroko bomo zaključili v Marrakechu. Popoldne bomo izkoristili za doživljanje utripa mesta in zadnje priprave na vzpon na Toubkal. Nočitev v riadu (Marrakech).

DAN 8

PROSTO V MARRAKECHU ALI MARRAKECH – IMLIL – TOUBKAL

Prosto za raziskovanje Marrakecha. Možen tudi dvodnevni vzpn na Toubkal. Iz Marrakecha se bomo odpeljali do vasice Imlil, kjer bomo pričeli s trekingom. Prvi dan nas bo položna pot vodila do gorske koče na višini približno 3.200m (5-6 ur), kjer bomo prenočili.

DAN 9

PROSTO V MARAKECHU ALI IMLIL – MARRAKECH

Prosto za raziskovanje Marrakecha oz. povratek v Marrakech v kolikor se boste povzpeli tudi na Toubkal. Navsezgodaj zjutraj se bomo podali na vrh Toubkala in po 4h urah stali 4.165m nad morjem. Čaka nas še dolga pot nazaj do Imlila in prevoz do Marrakesha. Na živahnem trgu Jemaa-el-Fna si bomo privoščili zasluženo večerjo. Nočitev v riadu (Marrakech).

DAN 10

MARRAKECH – ESSAOUIRA

Marrakech – to čudovito mesto je simbol Maroka. Ulice, ki jih omejujejo opečnate barve zgradb, so preozke, da bi dovolile vdor prometa v samo mestno jedro. Winston Churchill, ki je tu preživljal počitnice, je mesto poimenoval ”Pariz Sahare.” Živež trgovanja se kaže na vsakem koraku in prav malo je potrebno, da se preizkusite v barantanju z Arabskimi trgovci: še najbolje na trgu Jemaa-eI-fna, ki je glavna trgovska atrakcija mesta. V Marrakeshu si bomo na dopoldanskem potepu ogledali mošejo Kotoubija, grobnico Saadijcev, vrtove in palačo Bahia. Zgodaj popoldne se bomo odpeljali do prečudovitega obmorskega mesta Essaouira, kajti nobeno potovanje v Maroko ne sme biti brez postanka v Essaouiri. Namestili se bomo v hotelu, nato pa se sprehodili po živahnih ulicah mesta, si ogledali obzidje in prisluhnili glasbenikom – Esaouira je namreč center glasbe. Tu se vsako leto avgusta odvija festival glasbe gnawa, ki ga obišče množica glasbenikov in ljubiteljev glasbe iz vsega sveta.

DAN 11

ESSAOUIRA

Ta dan bo samo vaš. Izbirali boste med nakupovanjem v premnogih trgovinah, kjer se najde vse od preprog, čevljev do srebrnine, plavanjem v Atlantskem oceanu, jahanjem kamel, opazovanjem ribičev itd., nekje vmes pa našli čas za ribjo pojedino. Pustolovščina v obmorskem mestu bo prava stvar za navdih pred povratkom domov. Večer bomo zaključili na terasi ali pa v eni od prijetnih restavracij.

DAN 12

ESSAOUIRA – CASABLANCA – LJUBLJANA

Jutranji odhod iz Essaouire proti Casablanci in nadaljevanje z letalom nazaj proti domu ter po cesti do Ljubljane. Naše čudovito potovanje v Maroko se bo tako končalo, za vedno pa nas bodo spremljali spomini na to čudovito deželo.

*Program Maroko potovanje se lahko spremeni zaradi vremenskih razmer, logistike (spremenjeni vozni redi rednih linij) in drugih razlogov.

Cena: Maroko potovanje

 • Termin :
  04.12.2021 - 15.12.2021
  SEZONA 2022
  05.02.2022 - 16.02.2022
  19.03.2022 - 30.03.2022
  06.09.2022 - 17.09.2022
 • Redna cena potovanja:
  1298 €
 • Akcijska cena potovanja:
  od 1198 €*
  *Akcijska cena velja glede na čas prijave. Redno ceno programa znižamo:

  100 € za prijave do 31. decembra za odhod v februarju in marcu
  100 € za prijave do 30. junija za odhod v septembru
  100 € za prijave do 15. septembra za odhod v decembru

 • Brez doplačil za majhne skupine.
 • Minimalno število oseb v skupini je 8, največje število oseb v skupini je 16.

Cena vključuje:

 • organizacijo in spremstvo potovanja
 • povratni Letalske karte bližnje letališče – Casablanca*
 • letališke pristojbine in turistično takso
 • prevoz do bližnjega letališča
 • vsi notranji prevozi (taksi, avtobusi, kombi, vlak…) po programu
 • spanje v hotelih z zajtrkom
 • lokalni gorski vodnik za čas trekinga v Atlasu
 • vsi obroki v času trekinga (v puščavi in med vzponom na Toubkal)
 • večerjo v oazi
 • vse storitve na trekingu
 • vsa plačila za lokalnega vodnika in ostale spremljevalce na safariju
 • ”welcome drink”
 • svetovanje in pomoč pri pripravi na potovanje in treking
 • predstavitev potovanja s skupnim srečanjem
 • DDV
 • Prihod v Maroko je lahko tudi na letališče Marakech ali Fes, v tem primeru se program spremeni po dnevih, vendar program ostane neokrnjen.


  Cena ne vključuje:

 • vstopnin v muzeje
 • kosil in večerij
 • pijače
 • napitnin za šoferje in lokalne vodnike
 • stroški osebne opreme in vsi stroški izven programa
 • zavarovanja za tujino
 • stroškov v povezavi s Covid-19 (testiranja, cepljenja)

 • Doplačila:

 • enostavno zavarovanje rizika odpovedi: 65 €
 • razširjeno zavarovanje rizika odpovedi: 120 €
 • paket fleksibilnost: 155 €
 • doplačilo za enoposteljno sobo: 140 €
 • prevoz na zbirno mesto (po ceniku prevoznika)
 • nadgradnja namestitve (kjer je mogoče) – hotel 4* 600 € na osebo v dvoposteljni sobi


 • Popusti:

  100 € za prijave do 31. decembra za odhod v februarju in marcu
  100 € za prijave do 30. junija za odhod v septembru
  100 € za prijave do 15. septembra za odhod v decembru
  Ob prijavi na program Maroko potovanje potnik poravna operativne stroške v višini 450 €. Ostali del cene programa potnik plača najkasneje 45 dni pred potovanjem. Nudimo vam tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki ga je potrebno vplačati ob prijavi na potovanje. Zgoraj omenjeni pogoji za program Maroko potovanje veljajo za prijave do 45 dni do predvidenega odhoda. V kolikor je do odhoda manj dni, so pogoji prijave lahko drugačni.

  Slovenski državljani za vstop in bivanje v Maroku do 90 dni vizuma ne potrebujejo.
  Večina držav vstop pogojuje z negativnimi PCR testi ali dokazilom o cepljenju, ter izjemoma s potrdilom o prebolevnosti za virusom. Točne zahteve za vstop v državo vam bomo sporočili ne prej kot 2 tedna pred odhodom z namenom, da so podane informacije za vstop v državo najbolj točne. Prav tako dopuščamo možnost, da se pogoji spremenijo tudi kasneje, vendar vas bomo o vseh morebitnih spremembah sproti obveščali.

  Covid-19 informacije za državo: MAROKO

  Osnovne informacije o programu: Maroko

  V Maroku je hrana odlična, sveža in raznovrstna. Tako, da je na izbiro vedno dovolj hrane za najrazličnejše okuse, od rib, stročnic, mesa, sadja in zelenjave. Največjo skrb predstavljajo prebavne motnje, ki znajo biti v Maroku kar stalnica, vendar se jim lahko enostavno izognemo z rednim umivanjem rok in z izogibanjem uporabe tekoče vode. V Maroku so porcije majhne in ni pričakovati, da bi se pri zajtrku oz. večerji lahko najedli za cel dan. Tako da so za dobro voljo in sit želodec potrebni več kot trije obroki dnevno. V Maroku se lahko hitro privadimo na zdrav način prehranjevanja z vsaj petimi manjšimi obroki dnevno, kar nam zdravniki pogosto svetujejo.

  Potovanje Maroko in vzpon na Toubkal

  Vzpon na najvišjo goro Maroka (in tudi severne Afrike – 4.165m) je tehnično nezahteven in ne zahteva nikakršnega predznanja alpinizma ali drugih morebitnih znanj o uporabi alpinistične oziroma plezalne opreme. Vzpon traja dva dni. Prvi dan se iz gorske vasice Imlil (na višini 1.750m) po zložni in široki poti povzpnemo do planinske koče na višini okoli 3.200 metrov (5-6 ur zmerne hoje, cca. 1.400m višinske razlike). Vzpon na vrh je prav tako nezahteven, pot nanj je uhojena in ni nevarna, izpostavljena itd. Od koče vrh dosežemo v 4-5 urah, višinske razlike je dobrih 900m. Z vrha sestopimo po isti poti do koče in po krajši pavzi naprej v Imlil. Za vzpon priporočamo malo boljšo splošno telesno pripravo, visoke in robustne planinske čevlje ter pohodne palice. Vso opremo do koče tovorijo mule, na poti imamo tako le manjši nahrbtnik z osebnimi predmeti za na turo (hrana, pijača, topla in rezervna oblačila, fotoaparat…). Vzpon na Toubkal je za individualne potnike in brez slovenskega vodnika oz. spremstva (oz. po dogovoru). Za vzpon na vrh imamo zagotovljenega gorskega vodnika. Kot turistična agencija vzpon na Toubkal organiziramo vendar za izvedbo oz. vzpon ne odgovarjamo, prav tako ne odgovarjamo v primeru neosvojitve vrha. Za vzpon na Toubkal svetujemo še specialistično zavarovanje za gorništvo. Turistično zavarovanje, ki ga uredi turistična agencija Lifetrek, krije zgolj potovanje oz. ste zavarovani do višine 3000m. PZS izkaznica oz. s članstvom v PZS ste tudi nezgodno zavarovani v gorah do višine 6.500m. Več o zavarovanju si lahko preberete tukaj. Za zares brezskrbno odpravo pa vam priporočamo zavarovanje preko Alpenverein. Priprava za vzpon na Toubkal naj vsebuje 30 minut aerobne vadbe (tek, kolesarjenje, hitra hoja), tri do štirikrat tedensko. Priporočamo tudi srednje hitro hojo po klancu navzgor in navzdol. Vadba naj poteka tudi v različnih vremenskih situacijah. Priporočen pa je tudi kakšen daljši pohod, tek ali kolesarjenje ob koncu tedna. Vadbo izvajamo vsaj tri mesece pred odhodom na potovanje.

  Maroko potovanje

  Maroko potovanje: od 1198 €* (redna cena od: 1298 €)

  04.12.2021 - 15.12.2021
  SEZONA 2022
  05.02.2022 - 16.02.2022
  19.03.2022 - 30.03.2022
  06.09.2022 - 17.09.2022

  *Akcijska cena velja glede na čas prijave. Redno ceno znižamo:

  100 € za prijave do 31. decembra za odhod v februarju in marcu
  100 € za prijave do 30. junija za odhod v septembru
  100 € za prijave do 15. septembra za odhod v decembru  Maroko potovanje s turistično agencijo Lifetrek

 • novo leto v puščavi
 • spoznavanje nomadskih Berberov
 • s kamelami po sipinah
 • izlet po Kanjonu v Todri
 • odkrivanje Kraljevskih mest
 • oddih v čudoviti Essaouiri

 • Brezskrbna rezervacija programa Maroko potovanje

  Lifetrekova Covid garancija

  V kolikor je potovanje odpovedano vsa vplačila vrnemo. Velja za odpovedi s strani turistične agencije (zaprte meje, obvezna karantena na lokaciji). Garancija velja v primeru, ko program odpove turistična agencija Lifetrek. V primeru potnikove odpovedi, pa se upošteva naše splošne pogoje.

  Paket fleksibilnost

  Paket fleksibilnost je opcija, ko lahko program kadarkoli odpoveste, mi pa vas po razlogu ne sprašujemo.
 • Program lahko odpoveste z razlogom ali brez do 31 dni pred odhodom, organizator potovanja pa povrne vsa vplačila za program (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi v obdobju, če je do odhoda manj kot 30 dni in več kot 16 dni, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini vplačil, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi če je do odhoda 15 dni ali manj, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini polovice vplačil oz. 50% celotne vrednosti programa, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost). Polovico vplačila pa zadrži agencija
 • blank
  blank

  Oddajte povpraševanje

  Povpraševanje

  Maroko potovanje

  04.12.2021 - 15.12.2021
  SEZONA 2022
  05.02.2022 - 16.02.2022
  19.03.2022 - 30.03.2022
  06.09.2022 - 17.09.2022

  Trajanje programa:

  12 DNI

  Cena od:

  1298 € 1198 €

  Država:

  MAROKO

  Morda vas zanima tudi:

  NOVO LETO

  1198 €

  Maroko potovanje za Novo leto - najdaljša noč na rdečem pesku, pod širnim obzorjem – Kraljevska mesta in mesta nasprotij – Med nomadsko ljudstvo Berberi – S kamelami po puščavskih sipinah – Kanjon Todra – Nešteti bazarji in trgovanje z iznajdljivimi trgovci – Pustolovsko in aktivno doživetje Maroka ob sproščenem in strokovnem vodstvu – Polna storitev LIFETREK.


  APRIL, JUNIJ, OKTOBER

  1098 €

  Treking potovanje po deželi iz Tisoč in ene noči - Maroko treking – Živahna trgovska vasica Imlil in čarobni Marakeš – 5 dnevni treking v pogorju Atlasa: prelazi Tamatert, sedla Likemet, Quouraine, Quanoums – Jezero Sidi Ifni in najvišji vrh Severne Afrike, Jebel Toubkal – Čudoviti odmaknjeni kraji in družba prijaznih Berberov – spanje v kočah in šotorih – Nepozabno doživetje.


  Potovanje

  Potovanje Maroko

  FEBRUAR, APRIL, DECEMBER

  1198 €

  12 dnevno potovanje v Maroko - Kraljeva mesta in mesta nasprotij na tradicionalno bogatem severu Afrike – Izkušnja med Berberi - Preko Atlasa in številnih oaz do puščave Erg Chebbi – S kamelami po puščavskih sipinah – Kanjon Todra in kralj Atlasa, Jebel Tubkal (4165m) – Plavanje v Atlantskem oceanu – Nešteti bazarji in trgovanje z iznajdljivimi trgovci - Pustolovsko in aktivno doživetje Maroka – Polna storitev LIFETREK.


  Odprava

  Toubkal 4167m

  APRIL, SEPTEMBER, OKTOBER

  1098 €

  Treking potovanje po deželi iz Tisoč in ene noči - Maroko treking – Živahna trgovska vasica Imlil in čarobni Marrakech – 5 dnevni treking v pogorju Atlasa: prelazi Tamatert, sedla Likemet, Quouraine, Quanoums – Jezero Sidi Ifni in najvišji vrh Severne Afrike, Jebel Toubkal – Čudoviti odmaknjeni kraji in družba prijaznih Berberov – spanje v kočah in šotorih – Nepozabno doživetje.


  APRIL, SEPTEMBER, OKTOBER

  2298 €

  4-dnevni treking po osupljivih Zmajevih gorah – osvojite najvišji vrh Južne Afrike – 4-dnevno safari doživetje po rezervatu Kruger, enem izmed vodilnih nacionalnih parkov Afrike. Potovanje se začne v Johannesburgu, ki je naše izhodišče za treking v Drakensberg ali Zmajeve gore in nadaljuje s safarijem v Kruger nacionalni park.


  MAJ, OKTOBER, NOVEMBER

  2398 €

  16 dnevno potovanje v najboljši del južnega dela Afrike. Doživite afriških velikih 5 na safariju v znamenitem parku Kruger, raziskujete divjino in vodne poti delte Okavango, križarjenja ob sončnem zahodu po reki Chobe, si oglejte mogočne Viktorijine slapove, sledite nosorogom v zgodovinskem in slikovitem Matobosu.


  Odprava, Treking, Potovanje

  Kilimanjaro

  JANUAR, JUNIJ, DECEMBER

  2748 €

  10 dnevno potepanje s ciljem osvojiti vrh v druščini 7 summits – vzpon na Kilimanjaro (5.895m) po trasi Machame – dodatni dan za pravi afriški safari – Najvišja točka Afrike in pogled na širna prostranstva – Obilo doživetja in gorniških strasti.


  CELO LETO

  1498 €

  Individualni program s ciljem osvojiti vrh v druščini 7 summits – vzpon na Kilimanjaro (5.895m) po trasi Machame – dodatni dan za pravi afriški safari – Najvišja točka Afrike in pogled na širna prostranstva – Obilo doživetja in gorniških strasti.


  Potovanje, Safari

  Tanzanija in Zanzibar

  FEBRUAR, MAREC, JULIJ, DECEMBER

  2390 €

  Vse, kar si predstavljate kot največjo pustolovščino v vašem življenju predstavlja potovanje Tanzanija in Zanzibar. Prostranstva afriške savane z, v svojem naravnem okolju popolnoma svobodnimi, levi, zebrami, gazelami in povodnimi konji. Mama Afrika v svoji prvotni obliki. In za konec pustimo najlepšo poslastico - Zanzibar. V svetu je znan po začimbah, neverjetnih dolgih plažah z belim peskom, dolgi tradiciji in načinu življenja Hakuna Matata.


  APRIL, JULIJ, SEPTEMBER, OKTOBER

  2340 €

  15 dnevno potovanje po Namibiji- obiščemo dve zanimivi plemeni, fotogenične Himbe ter Bušmane pri katerih prespimo- vožnja čez najstarejšo puščavo Namib – osvojimo ogromno sipino Dune 45 in obiščemo Dead Vlei – safari v nacionalnem parku Etosha - s štirikolesniki po puščavi v Swakopmundu - kamnite tvorbe v Damaralandu


  Rezerviraj in odpotuj

  Maroko potovanje

  04.12.2021 - 15.12.2021
  SEZONA 2022
  05.02.2022 - 16.02.2022
  19.03.2022 - 30.03.2022
  06.09.2022 - 17.09.2022


  Cena od:

  1298 € 1198 €


  Kontakt

  potovanje" class="m-0 tour_meta_value text-center"> info@lifetrek.si