Lifetrek >> Trekingi >> Nepal treking

Nepal treking | Himalaja za začetnike

Najbolj dostopen program za Nepal. Treking Pikey Peak od koder opazujemo kar 8 osemtisočakov (Everest, Annapurna...), Safari Chitwan, Rafting

Nepal treking

30.09.2023 - 13.10.2023
30.03.2024 - 12.04.2024

Trajanje programa:

14 DNI

Cena od:

2098 € 1998 €
Nepal
Nepal

Nepal: Treking Pikey Peak

nepal

Nepal treking

30.09.2023 - 13.10.2023

30.03.2024 - 12.04.2024


Cena od:

2098 € 1998 €


Nepal: Treking Pikey Peak

Edinstvena dogodivščina v Nepalu: kombinacija spoznavanja Katmanduja, trekinga Pikey Peak, safarija v parku Chitwan in raftinga na reki Trisuli V želji, da približamo Nepal in Himalajo čim širši množici, smo se podali na misijo, da poiščemo najboljšo možnost trekinga kar jih Nepal ponuja. Odkrili smo čudovito območje Solukhumbu (Lower Everest) in treking Pikey Peak. Ker za omenjen treking ve zelo malo ljudi, še manj pohodnikov pa se zanj odloči, dobimo skoraj nepredstavljivo kombinacijo trekinga v Nepalu v (skoraj) popolni samoti. Za razliko od bolj znanih in "must-do" trekingov okoli Annapurne ali pa trekinga do baznega tabora pod Everestom, na naši poti ne bomo srečavali, prehitevali ali pa se z nepreglednimi množicami "pohodnikov" borili za prostor na stranišču ali za prosto mizo v prenatrpanih lodgih. Tudi domačini na poti bodo našega obiska še kako veseli, saj je predel po krivici spregledan, saj bomo z našim obiskom pomagali tudi lokalni skupnosti. Najvišja točka, ki jo bomo dosegli znaša za Himalajo skromnih 4065 metrov, vendar brez skrbi, jutra vas bodo pustila brez besed, saj boste dan pričakali v družbi kar osmih osemtisočakov (vseh osemtisočakov pa je samo 14). Ker treking poteka večino časa na višini okoli 3000 metrov, nam tudi višina ne bo povzročala glavobolov in vrtoglavice.

Nepal v izvedbi Lifetreka

Katmandu, glavno mesto Nepala, je obkroženo z visokimi gorami. To čudovito mesto se nahaja na kulturnem križišču med Indijo in Kitajsko, vplive obeh kultur pa boste videli v arhitekturi in občutili v lokalni nepalski kuhinji. Mi pa se bomo kot pravi pustolovci podali na neznan, manj obiskan in razmeroma nezahteven treking imenovan Pikey Peak. Treking je pustolovsko doživetje s spektakularnimi razgledi na himalajske osemtisočake - vidnih je kar osem in je popoln kraj za "polnjenje baterij". Za konec našega programa pa se pripravite na pustolovščino v džungli narodnega parka Chitwan in na brzice reke Trisuli. Lifetrekov program Nepal priporočamo tudi družinam ter vsem, ki bi si želeli dovolj udobnega pohodništva na pragu Himalaje in pristnega stika s Šerpami.
Nepal - Katmandu

Treking v družbi osemtisočakov

Treking Pikey Peak ponuja edinstveno možnost opazovanja kar osmih osemtisočakov iz ene točke: Everest (8848m; na sliki), Kanchenjunga (8586m), Lhotse (8516m), Makalu (8481m), Cho Oyu (8202m), Manaslu (8163m), Annapurna I (8091m) in Dhaulagiri (8167m). Treking je primeren tudi za manj zahtevne pohodnike, saj tehnično ni zahteven, hoje je v poprečju 5 ur na dan, ne premagujemo velikih višinskih razlik, prav tako pa se večino časa nahajamo pod 3000 metri.
Nepal - Everst

Safari Chitwan

Narodni park Chitwan je popolna izkušnja safarija v nižinah blizu Indije. Čakajo nas zaščitene živalske vrste, kot so bengalski tigri, nosorogi, sloni, opice, krokodili, redke ptice itd., in prav vse živali živijo tukaj v svojem naravnem okolju. V tej regiji se nahaja tudi pleme Tharu, ki velja za eno izmed najzanimivejših etničnih skupin v Nepalu. Že stoletja živijo v popolni harmoniji z naravo in se kljub pritiskom modernega sveta naravi ne odpovedujejo.
Nepal - Chitwan

Vsi odhodi za destinacijo: NEPAL

Nepal

Najvišja država na svetu je po uradnih podatkih Nepal, splošno znan kot "streha sveta". Kot bomo spoznali na našem potovanju po Nepalu, je vzdevek še kako upravičen, saj visoke in zasnežene gore izginjajo visoko v oblakih. Vendar Nepal ponuja veliko več kot le gore. Je tudi rojstni kraj Bude in je zato Nepal tudi pomembna romarska destinacija za milijone budistov, ki sem prihajajo z vsega sveta. Povsod vas bodo pričakali široki nasmehi. Nepalci so med najbolj prijaznimi ljudmi na svetu in ne bodite presenečeni, če vas povabijo k sebi na skodelico čaja. Nepal se nahaja na vrhu sveta, le korak stran od raja in tisti, ki so odkrili njegove čare, to zagotovo tudi občutijo.

Program: Nepal treking

DAN 1

LJUBLJANA - KATMANDU (NEPAL)

Zbor na ljubljanskem letališču in let z vmesnim postankom proti Katmanduju. V kolikor ne bomo leteli iz brniškega letališča, se iz zbirnega mesta v Ljubljani skupaj zapeljemo do bližnjega letališča. (Obroki: ne letalu)

DAN 2

KATMANDU

Predviden prihod v nepalsko prestolnico Katmandu v jutranjih urah. Že takoj nas pričaka tista prava Azija, prašne ulice, vonj po dišavnicah iz templjev, zelenje in nasmejani ljudje! Mesto Katmandu je zgodovinsko in kulturno srce Nepala in predstavlja neverjetno mešanico hinduizma, tibetanskega budizma in zahodnih vplivov. Spoznavanje mesta in nastanitve. Dan bomo dobro izkoristili in obiskali nekaj znamenitosti glavnega mesta. Ogled pričnemo z ogledom trga Durbar, ki predstavlja srce starega mestnega jedra, celoten kompleks trga je pod strogo zaščito Unesca. V kolikor nam bo čas dopuščal, se namenimo še na ogled templja Pashupatinat, ki je eden najpomembnejših hindujskih templjev in je eno največjih svetišč na indijski podcelini, posvečeno božanstvu Šivi. Sestavljen je iz vrste templjev, ašramov, slik in napisov, ki so bili skozi stoletja postavljeni vzdolž bregov svete reke Bagmati. Znotraj tega kompleksa najdemo tudi značilne pomole, kjer se na tradicionalni način izvajajo pogrebne slovesnosti, obredno kopanje in molitve. Turo zaključimo v Stupi Svajambu. Večer preživimo v tipični nepalski restavraciji. (Obroki: brez)

DAN 3

KATMANDU - DHAP BAZAAR

Po zajtrku se s privatnimi jeepi odpravimo proti izhodišču za naš treking - kraju Dhap Bazaar. Pot najprej sledi reki Sunkoshi in kasneje reki Koshi (združitev rek Sunkoshi in Tama Koshi) do prihoda v Ghurmi. Privoščimo si tipično nepalsko kosilo in nadaljujemo pot skozi gozd rododendrona. Po sedmih urah naposled prispemo do mesta Dhap Baazar. Nočitve v t.i. lodgu. (Obroki: zajtrk, kosilo, večerja)

DAN 4

DHAP - JHAPRE (Treking)

Prvi dan trekinga začnemo s hojo ob makadamski cesti do zaselka Sigane in do ciljnega kraja Jhapre na višini 2815 m. Pot slovi po razglednih točkah na gore v severnem predelu Nepala. Prvič bomo opazili tudi Everest in goro Numbur Himal. V vasi si ogledamo še stupe in gompe. Nočitve v t.i. lodgu. (Čas hoje: 5 ur. Obroki: zajtrk, kosilo, večerja)

DAN 5

JHAPRE - Pikey Peak Base Camp (Treking)

Zbudimo se že zelo zgodaj, saj nas čaka najveličastnejši sončni vzhod, kar smo jim lahko priča na našem planetu. Spremljali bomo sončne žarke kako vedno bolj osvetljujejo zasnežena pobočja himalajskih vrhov. Prvi del poti poteka ob makadamski cesti, potem pa pot nadaljujemo po čudoviti pešpoti. Počasi se med gozdom rododendrona začenjamo dvigovati. Gozd počasi zamenjajo alpski pašniki. Priča bomo pravim nepalskim razglednicam: mogočni črni jak na paši, v ozadju pa mogočna Himalaja. Počasi dosežemo bazni tabor Pikey Peak na višini 3640 m. (Čas hoje: 5 ur. Obroki: zajtrk, kosilo, večerja)

DAN 6

Pikey Peak Base Camp - Pikey Peak (4065 m) - JUNBESI (Treking)

Dan začnemo ob zgodnji jutranji uri in se povzpnemo na najvišjo točko našega trekinga - vrh Pikey Peak (4065 m). Če je bil sončni vzhod zares najveličastnejši, nam za današnji prizor zmanjka besed: namreč - pričakali bomo sončni vzhod, ki bo počasi osvetljeval gore Everest (8848 m), Number Chuli (6959 m), Thamserku (6608 m), Kangtega (6685m), Khatang (6853m), Kanchenjunga (8586m), Manaslu (8163m), Dhaulagiri (8167m), Gaurishankar (7134 m), Dorje Lakpa (6966 m) in regijo Langtang. Po temeljitem fotografiranju sledi še spust proti zaselku Junbeshi. Na poti opazimo številne t.i. zidove Mani in spomenike stupe. V Junbesiju obiščemo še star nepalski samostan. (Čas hoje: 6 ur. Obroki: zajtrk, kosilo, večerja)

DAN 7

JUNBESI (Treking) - Thuptenchholing Gompa - JUNBESI

Danes se podamo na raziskovalni pohod v okolico vasi. Sprehodili se bomo do Gompe Thuptenchholing, katera je bila postavljena v 19. stoletju. Pot poteka navkreber ob reki Junbesi Khola do Gompe. Gompa Thuptenchholing ponuja edinstven vpogled v kulturno in sakralno dediščino regije. Nekaj časa bo na voljo tudi za samostojno raziskovanje območja. Vrnitev v Junbesi. (Čas hoje: 4 ure. Obroki: zajtrk, kosilo, večerja)

DAN 8

JUNBESI - PHAPLU (Treking)

Ponovno se podamo na pot ob reki Junbesi Khola. Viseči železni most nam omogoča prečkanje reke, pot nadaljujemo do zaselka Beni Ghat. Počasi bomo začutili, da se poslavljamo od čudovite regije Rolwaling. Preostale trenutke izkoristimo za občudovanje narave in nepozabnega horizonta. Prihod v zaselek Phalpu, kjer se bomo pri večerji poslovili od šerp in ekipe, ki nas je spremljala na trekingu. (Čas hoje: 4 ure. Obroki: zajtrk, kosilo, večerja)

DAN 9

PHALPU - KATMANDU

Po zajtrku sledi dokončno slovo od hribovite dežele. Vožnja proti Katmanduju. Po dogovoru lahko v Katmandu tudi poletimo. Let nam vzame 30 minut in ponuja ogled dežele z drugačne perspektive. Sledi še transfer v hotel. (Obroki: zajtrk)

DAN 10

KATMANDU (Bhaktpur and Changunarayan)

Danes bomo obiskali tempelj Changu Narayan. Tempelj se nahaja na vrhu hriba in ponuja izjemen pogled na Katmandu na eni strani in vrhove Himalaje na drugi. Po kratki vožnji do vasi nas čaka sprehod do templja Changu Narayan. Tempelj je eden najstarejših v Nepalu in naj bi bil postavljen v 4. stoletju kot svetišče hindujskega boga Višnuja. Sledi še ogled čudovitega mesta Baktapur, nekdanje nepalske prestolnice in po mnenju obiskovalcev Nepala najlepše mesto v regiji. Mesto je bilo ustanovljeno v 9. stoletju in je edino mesto v Nepalu, ki ni podvrženo vplivu zahodnega sveta. Ogledali si bomo Levja vrata, Zlata vrata, Umetniško galerijo in tempelj Niatapola. V Katmandu se vrnemo proti večeru. (Obroki: zajtrk)

DAN 11

KATMANDU - RAFTING TRISULI - CHITWAN

Po zajtrku se odpravimo proti mestu oz. istoimenskem narodnem parku Chitwan. Spotoma pa se podamo še na adrenalinski rafting na reki Trisuli. Do izhodišča za rafting bomo rabili približno tri ure vožnje od Katmanduja. Trisuli je lepa reka, brzice niso prevelike, zaradi česar je reka primerna tudi za začetnike. Po treh urah raftinga sledi še vožnja do narodnega parka Chitwan. Po prihodu v Chitwan se bomo udobno namestili v hotelu, kjer nam bodo vodiči razložili vse potrebno o naši naslednjih aktivnostih v džungli. Proti večeru pa se odpravimo še na opazovanje ptic. (Obroki: zajtrk, kosilo, večerja)

DAN 12

SAFARI CHITWAN

Danes imamo na programu celodnevne aktivnosti v džungli. Zgodaj zjutraj se po zajtrku podamo na safari. Obisk Chitwana ne sme miniti brez vožnje v kanujih po reki Rapti, zato se vkrcamo v ročno izdelane lesene kanuje in zaplujemo po reki. Kanu je najboljši način za opazovanje mogočnih krokodilov. V narodnem parku Chitwan lahko opazimo različne vrste ptic, ki jih ne boste našli nikjer drugje na svetu. Po vožnji s kanujem nadaljujemo peš s sprehodom po džungli. Opazili bomo slone, v džungli pa bomo oprezali tudi za nosorogi in drugimi divjimi živalmi. Obiščemo še lokalno vasico, kjer bomo uživali v kulturnem programu članov plemena. (Obroki: zajtrk, kosilo, večerja)

DAN 13

CHITWAN - KATMANDU

Po zajtrku obiščemo še nacionalni rezervat za slone. Sledi še vožnja proti Katmanduju, kamor prispemo v zgodnjih popoldanskih urah, tako da bo še nekaj časa za nakupe spominkov, sprostitve ali pa počitek pred odhodom domov. (Obroki: zajtrk)

DAN 14

KATMANDU - LJUBLJANA

Prosto do odhoda proti letališče. Sledi polet z vmesnim postankom proti Ljubljani. V kolikor bomo prileteli na katero izmed bližnjih letališč, sledi takojšnji prevoz proti Ljubljani. (Obroki: zajtrk, na letalu)

*Program Nepal treking se lahko spremeni zaradi vremenskih razmer, logistike (spremenjeni vozni redi rednih linij) in drugih razlogov. Prevozi na rednih linijah (letalski, avtobusni...) so lahko brez slovenskega spremstva.

Cena: Nepal treking

Datum Opomba Cena Akcijska cena
30.09.2023 - 13.10.2023 2098 € 1998 €*
30.03.2024 - 12.04.2024 2098 € 1998 €*
 • Redna cena potovanja:
  2098 €
 • Akcijska cena potovanja:
  od 1998 €*
  *Akcijska cena velja glede na čas prijave. Redno ceno programa (2098 €) znižamo:

  100 € za prijave do 31. decembra za odhode v aprilu
  100 € za prijave do 30. junija za odhode v septembru

 • Cena velja pri udeležbi najmanj 10 udeležencev. Doplačilo v primeru manjše skupine 6 ali 7 prijavljenih znaša 200 €, v primeru 8 prijavljenih znaša 150 € in v primeru 9 prijavljenih znaša 100 €.
 • Najmanjše število udeležencev je 6, največje število udeležencev pa 14

Cena vključuje:

 • korona garancijo vseh vplačil [več informacij]
 • povratne letalske karte Evropa - Katmandu*
 • letališke pristojbine za mednarodne lete
 • prevoz na letališče v kolikor let ni iz Ljubljane
 • spanje na bazi dvoposteljnih sob (hotel v Katmanduju 4 X, Chitwanu 2x) in lodgih (na trekingu 6x)
 • obroki kot so omenjeni v programu (zajtrk 12x, kosilo 8x, večerja 8x)
 • vse storitve na trekingu
 • nosač prtljage v času trekinga (en nosače za dve osebi; do 10 kg na osebo)
 • vsa dovoljenja za treking
 • lokalni vodnik na trekingu
 • vodenje v Katmanduju
 • pijača dobrodošlice v Katmanduju
 • vse notranje prevoze po programu - privatni prevoz
 • vse storitve na safariju Chitwan
 • rafting na reki Trisuli
 • organizacijo potovanja in slovensko spremstvo na poti
 • svetovanje in pomoč pri pripravi na potovanje
 • predstavitev potovanja in srečanje potnikov
 • DDV

 • Cena ne vključuje:

 • hrane ko ta ni navedena
 • pijače
 • vstopnin (okvirni strošek cca 40 usd)
 • vize za Nepal (okvirni strošek cca 50 usd)
 • zavarovanja za tujino (priporočamo še sklenitev PZS A članarine - kritje za reševanje v gorah)
 • doplačil za enoposteljno sobo
 • v lodgih (treking) se uporaba tušev in polnenje baterij plačuje na licu mesta
 • stroškov osebne narave
 • vseh stroškov izven programa
 • ničesar kar ni navedeno pod vključeno
 • prevoza na letališče v kolikor je let iz ljubljanskega letališča
 • prevoza na zbirno mesto
 • stroškov v povezavi s Covid-19 (testiranja, cepljenja)

 • Doplačila:

 • enostavno zavarovanje rizika odpovedi: 150 €
 • razširjeno zavarovanje rizika odpovedi: 265 €
 • paket fleksibilnost: 250 €
 • doplačilo za enoposteljno sobo: 250 €
 • prevoz na zbirno mesto (po ceniku prevoznika)
 • izbira sedeža na letalu - glede na razpoložljivost - od 20 € na smer (sporočiti ob prijavi)
 • opcijsko: 180 usd - letalski prevoz iz Phapluja v Katmandu


 • Popusti:

  100 € za prijave do 31. decembra za odhode v aprilu
  100 € za prijave do 30. junija za odhode v septembru
  Ob prijavi na program Nepal treking potnik poravna operativne stroške v višini 700 €. Ostali del cene programa potnik plača najkasneje 45 dni pred potovanjem. Nudimo vam tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki ga je potrebno vplačati ob prijavi na potovanje. Zgoraj omenjeni pogoji za program Nepal treking veljajo za prijave do 45 dni do predvidenega odhoda. V kolikor je do odhoda manj dni, so pogoji prijave lahko drugačni.

  Slovenski državljani za vstop v Nepal potrebujejo vizum. Za vse dodatne informacije je pristojno Veleposlaništvo Nepala na Dunaju ali Konzulat Nepala v Ljubljani.
  Večina držav vstop pogojuje z negativnimi PCR testi ali dokazilom o cepljenju, ter izjemoma s potrdilom o prebolevnosti za virusom. Točne zahteve za vstop v državo vam bomo sporočili ne prej kot 2 tedna pred odhodom z namenom, da so podane informacije za vstop v državo najbolj točne. Prav tako dopuščamo možnost, da se pogoji spremenijo tudi kasneje, vendar vas bomo o vseh morebitnih spremembah sproti obveščali.

  Pomembne informacije

  Program oz. potovanje  je popotniško usmerjeno. V Katmanduju spimo v preprostih hotelih (dvoposteljne sobe), v nacionalnem parku Chitwan v prijetnih tradicionalnih hiškah, na trekingu pa v preprostih hiškah pri domačinih. Na trekingu nam bodo vso potrebno prtljago nosili nosači (do 10 kg), hkrati pa bomo imeli tri obroke na dan. Najvišja nadmorska višina, ki jo bomo na trekingu osvojili je 4.064 m, dnevne hoje pa je 4-6 ur, tempo hoje bo prilagojen najpočasnejšemu v skupini; hitrejši bodo lahko šli naprej z lokalnim vodnikom. V primeru, da bodo na trekingu nastanitvene kapacitete zasedene (odvisno od dneva potrditve programa), bomo spali v šotorih, katere nam bo priskrbela lokalna agencija. Dnevne temperature se gibljejo okoli 20 °C, ponoči pa se v višjih nadmorskih višinah lahko spustijo pod ledišče. Treking zahteva nekaj fizične kondicije in prilagajanja skupini. S seboj na potovanje je priporočljivo vzeti tudi toplo spalko in treking opremo. Seznam pripročljive opreme dobite ob zagotovljenem odhodu na potovanje; opremo se da poceni kupiti v Katmanduju. Za pridobitev nepalske vize in dovoljenja za treking vsak potrebuje po dve osebni fotografiji. Svetujemo sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini ki krije tudi reševanje nad 3000 metri, oziroma si lahko poleg zavarovanja uredite še članstvo A pri PZS, v katerem je vključeno tudi reševanje s helikopterjem.

  Nepal treking

  Datum Opomba Cena Akcijska cena
  30.09.2023 - 13.10.2023 2098 € 1998 €*
  30.03.2024 - 12.04.2024 2098 € 1998 €*

  *Akcijska cena velja glede na čas prijave. Redno ceno (2098 €) znižamo:

  100 € za prijave do 31. decembra za odhode v aprilu
  100 € za prijave do 30. junija za odhode v septembru  Nepal treking s turistično agencijo Lifetrek

 • Pogled na Mt Everest
 • Pogled od Dhaulagirija na zahodu do Kanchenjunge na vzhodu
 • Najlepši sončni vzhodi in zahodi, ki čudovito obarvajo himalajsko gorovje
 • spoznavanje običajev in kulture šerp
 • številni samostani in budistični spomeniki
 • lokalno vodenje po ulicah Katmanduja
 • rafting na reki Trisuli
 • safari v rezervatu Chitwan

 • Brezskrbna rezervacija programa Nepal treking

  Lifetrekova Covid garancija

  V kolikor je potovanje odpovedano vsa vplačila vrnemo. Velja za odpovedi s strani turistične agencije (zaprte meje, obvezna karantena na lokaciji). Garancija velja v primeru, ko program odpove turistična agencija Lifetrek. V primeru potnikove odpovedi, pa se upošteva naše splošne pogoje.

  Paket fleksibilnost

  Paket fleksibilnost je opcija, ko lahko program kadarkoli odpoveste, mi pa vas po razlogu ne sprašujemo.
 • Program lahko odpoveste z razlogom ali brez do 31 dni pred odhodom, organizator potovanja pa povrne vsa vplačila za program (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi v obdobju, če je do odhoda manj kot 30 dni in več kot 16 dni, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini vplačil, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi če je do odhoda 15 dni ali manj, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini polovice vplačil oz. 50% celotne vrednosti programa, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost). Polovico vplačila pa zadrži agencija
 • Ali je program Nepal - treking Pikey Peak primeren tudi zame?

  Program je zasnovan v želji, da približamo Himalajo, Everest, Šerpe čim večjemu številu popotnikov. Treking ne zahteva tehničnega znanja ter v splošni oceni ni zahteven, saj v povprečju hodimo le dobrih 5 ur, ne premagujemo velikih višinskih razlik in nismo izpostavljeni vplivom višine. Vseeno pa vsem udeležencem priporočamo, da pred odhodom na potovanje, del svojega časa posvetijo tudi telesni pripravi, saj bodo tako užitki v trekingu še toliko boljši.

  Ali je program Nepal - treking Pikey Peak primeren tudi za družine?

  Treking Pikey Peak je zaradi trajanja in same organizacije primeren tudi za družine. Kombinacija trekinga, safarija, raftinga in odkrivanje nove kulture pa pri najmlajših pusti globok vtis, katerega pomnijo še dolgo.  blank
  blank

  Oddajte povpraševanje

  Povpraševanje

  Nepal treking

  30.09.2023 - 13.10.2023
  30.03.2024 - 12.04.2024

  Trajanje programa:

  14 DNI

  Cena od:

  2098 € 1998 €

  Država:

  nepal

  Morda vas zanima tudi:

  APRIL

  od 2598 €

  Langtang, nekje na sredi, pa vendar na koncu, čisto na meji s Tibetom. Malo poznana pokrajina severno od Katmanduja. Razgibana, posejana s tisočerimi dolinami in grebeni, ki se v daljavi stikajo v mogočne vršace. Na obzorjih, v neskončnih razgledih se bomo s pogledi dotaknili celo Makaluja in piramide očaka Everesta na vzhodu.


  Treking, Potovanje, Safari

  Nepal: Treking Pikey Peak

  OKTOBER

  od 2098 €

  V želji, da približamo Nepal in Himalajo čim širši množici, smo se podali na misijo, poiskati najboljšo možnost trekinga kar jih Nepal ponuja. Odkrili smo čudovito območje Solukhumbu (Lower Everest) in treking Pikey Peak. Treking, safari v parku Chitwan, rafting na reki Trisuli in odkrivanje Katmanduja smo združili v nepozabno in avanturistično dogodivščino v Nepalu.


  Rezerviraj in odpotuj

  Nepal treking

  30.09.2023 - 13.10.2023
  30.03.2024 - 12.04.2024


  Cena od:

  2098 € 1998 €