Kanchenjunga treking: bolj pristen treking kot Everest Base Camp treking

Kanchenjunga treking je eno izmed najbolj osupljivih in nepozabnih pohodniških doživetij v Nepalu, ki ponuja razburljivo alternativo popularnemu Everest Base Camp trekingu. Kljub temu, da Everest Base Camp treking v Sloveniji in nasploh zelo znan, vam bo Kanchenjunga trek ponudil priložnost za raziskovanje bolj nedotaknjene in avtentične himalajske pokrajine.

Kanchenjunga, z 8.586 metri tretji najvišji vrh na svetu, se nahaja na meji med Nepalom in Indijo. Trek do baznega tabora Kanchenjunga ponuja pohodnikom čudovit vpogled v raznoliko floro in favno, obisk tradicionalnih vasi in neokrnjenih gorskih pokrajin, ki jih pri Everest Base Camp trekingu ne boste doživeli.

Čeprav je Everest Base Camp treking priljubljen zaradi svojega slovesa, pa treking Kanchenjunga slovi kot skriti dragulj med pohodniškimi potmi v Nepalu. Manj obljuden in bolj divji, vam ponuja bolj osebno in edinstveno izkušnjo, ki vam bo ostala v spominu za vse življenje.

Poleg tega je treking Kanchenjunga idealen za tiste, ki iščejo izziv in želijo uživati v osupljivih pokrajinah, ki se raztezajo od visokih gorskih vrhov do bujnih zelenih dolin. Čeprav je Everest Base Camp treking sinonim za ultimativno himalajsko izkušnjo, pa treking Kanchenjunga prav tako ponuja neprecenljivo pustolovščino za pohodnike vseh ravni.

Če razmišljate o pohodniški avanturi v Nepalu, ne pozabite upoštevati treking Kanchenjunga kot zanimive in manj obiskane možnosti kot je nepalska “klasika” z Everest Base Camp trekingom. Obiščite našo spletno stran, kjer boste našli vse potrebne informacije o tem osupljivem treku, in se pripravite na nepozabno izkušnjo, ki bo presegla vaša pričakovanja.

Naslednji odhodi

Pripravljamo se na izvedbo izjemnih programov, ki smo jih z velikim navdušenjem in predanostjo oblikovali. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite našim prihajajočim dogodivščinam!

Vedno malo dlje

Pri nas boste našli nekaj, kar je treba doživeti. Predvsem pa boste našli tisto, kar je resnično - ne samo tisto, kar je na ogled turistom.

Lastni programi kreirani na izkušnjah

Vsako potovanje, ki ga ponujamo, je plod našega ustvarjanja, oblikovanja in izkkušenj. Ne sledimo tipičnim turističnim vzorcem; vsaka naša tura je unikatna, oblikovana z mislijo na avtentičnost in edinstvenost doživetij, ki jih želimo ponuditi našim gostom.

Majhne skupine

Pri nas ne boste potovali v množici turistov. Ponosni smo na to, da organiziramo potovanja za majhne skupine, kjer se lahko vsak posameznik počuti posebnega in kjer je osebni pristop na prvem mestu.