Treking Pireneji

24.07.2023 - 31.07.2023
21.08.2023 - 28.08.2023

Trajanje programa:

8 DNI

Cena od:

998 € 948 €
Pireneji treking
Pireneji treking

Pireneji: treking GR10

francija, španija

Treking Pireneji

24.07.2023 - 31.07.2023

21.08.2023 - 28.08.2023


Cena od:

998 € 948 €


TREKING PIRENEJI – VISOKA POT PIRENEJEV HRP IN GR10

PIRENEJI TREKING: 6-DNEVNI TREKING OD KOČE DO KOČE

8-dnevno potovanje – 6 dni trekinga – francoski Nacionalni park Pireneji – številna jezera, bistri potoki in reke – bujna alpska flora in vsakodnevno žvižganje svizcev – trije različni tipi kamnin – Cirque du Gavarnie – pogled na Pic du Midi d’Ossau, Balaitous in Vignemale, najbolj prepoznavne vrhove v Pirenejih – spanje v kočah – ogled romarskega središča Lurd – strokovnjaki za Pireneje

PIRENEJI TREKING: PO NACIONALNEM PARKU PIRENEJEV

Nacionalni park Pireneji je eden izmed šestih narodnih parkov v Franciji. Razteza se v dolžini 100 km in poteka vseskozi ob francosko – španski meji. Najvišji vrh v parku meri 3298 m visoki Vignemale. Odlikuje ga tudi precejšna raznolikost, saj so v parku nekateri vrhovi apnenčasti, nekaj je konglomeratnih, večina pa je granitnih. Zaradi ostrejšega podnebja in starejših kamnin vrhovi niso ostri, precej je ploščatih in zglajenih od obilice padavin, med njimi se raztezajo dolge doline, prepolne granitnih balvanov in jezer: v parku je 230 visokogorskih jezer. Na območju najdemo tudi prelepe smrekove gozdove in ledeniške slapove.

treking v Pirenejih

VISOKA POT PIRENEJEV IN GR10

Visoki greben Pirenejev je v Franciji poznan kot najboljša pohodniška destinacija, precej podobna ameriški Visoki Sierri. Na vzhodno, torej francosko stran, je svet zelen in gozdnat, na zahod, proti Španiji, pa bolj travnat in suh. HRP je najvišja in najbolj nedostopna transverzala, ki poteka čez Pireneje in večkrat prestopi francosko – špansko mejo. Prehoditi HRP je eden večjih izzivov, za tiste, ki se podajajo na večdnevne pohodne poti v Evropi. Na poti boste občutili divjino, odmaknjenost, lepoto gora in visokogorskih jezer.

Treking Pireneji

Vsi odhodi za destinacijo: PIRENEJI

Z Lifetrekom na Pireneje GR10

To je čisto pravi treking, eden lepših stare celine. Za vse, ki si želijo aktivne sprostitve sredi idilične pokrajine, daleč stran od vsakodnevnih skrbi, množic in tehnologije. Poti v največji meri niso označene in potekajo brez strmih vzponov in spustov. Spali bomo v gorskih kočah na skupnih ležiščih, kjer si boste lahko naročili tudi zajtrk in večerjo. Za vse, ki si želijo aktivne sprostitve sredi idilične pokrajine, daleč stran od vsakodnevnih skrbi, množic in tehnologije. To je čisto pravi treking, eden lepših stare celine. Vsak izmed udeležencev, mora imeti opremo za dež, saj moramo v primeru slabega vremena ali dežja prav tako nadaljevati do naslednje etape.

Udeleženci morajo imeti sklenjeno članarino pri PZS, v nasprotnem primeru znaša obvezno doplačilo 75 €

Program: Treking Pireneji

1. DAN

LJUBLJANA – LURD

Prevoz do letališča in let v Lurd. Prenočevanje v hotelu.

2. DAN

1. DAN TREKINGA

Zgodaj zjutraj se odpeljemo iz Lurda do našega začetne točke v vasici Gabas. Pot nas pelje mimo čudovitega umetnega jezera. Po nekaj minutah pa se nam odpre čudovit pogled na Pireneje, pašnike, konje in krave. Prvi razgledi so prav veličastni in zagotovo si vsakdo Pireneje predstavlja na tak način. Po krajši pavzi pa se začnemo vzpenjati mimo manjših jezerc in nekaj raztresenimi balvani na poti vse do sedla na 2300 m. Čudovit razgled na naslednja jezera in našo današnjo kočo, ki leži na 2000 m pod divjim ostenjem gore Pic du Midi d’Ossau in z jezerom ravno pravšnjim za kopanje. Ta koča je izhodišče za plezalce in osvajalce veličastne vzhodne stene Pic du Midi-ja.

3. DAN

2. DAN TREKINGA

Spustimo se po dolini mimo dveh planšarij vse do ceste, ki vodi na mejni prelaz med Španijo in Francijo. Nato sledi vzpon po novi dolini proti gorski skupini Balaitous do prelaza, od katerega nadaljujemo do koče na 2200 m, ki leži v idilični ledeniški ‘kotanji’ obdana s številnimi manjšimi in večjimi jezeri.

4. DAN

3. DAN TREKINGA

Ta dan poteka v večji meri po španski strani Pirenejev in je precej dolg. Pot nas mimo jezer in pisanega cvetja pripelje do velikega jezera Respumoso na 2000 m, ob katerem se nahaja planinska koča, ki je izhodišče za vzpon na Balaitous. Privoščimo si okrepčilo in pošten počitek. Nadaljujemo po dolini proti vzhodu in se povzpnemo na prelaz na fancosko-španski meji, od koder se spustimo do v novo dolino, kjer nas ob reki čaka naša koča za ta večer, ena najstarejših koč v Franciji, danes pa pravi hotel. Gre za zelo pomembno in obiskano točko in ima zato glede prenočišč v poletnem času omejitev na največ tri prenočitvene dni. Koča stoji na vrhu prelepe zelene doline in deluje na sončno energijo.

5. DAN

4. DAN TREKINGA

Ta dan bomo začeli z enim najlepših pohodov skozi samotno in prelepo dolino granitnih plošč, borovih gozdičkov, številnih slapov in dveh jezer, do gorskega prelaza na 2500 m ter pod severno steno najvišjega vrha Nacionalnega parka Pirenejev – Vignemale (3298 m), ki ponuja enega najlepših prizorov v Pirenejih. Sledi zaslužen počitek v koči pod ostenjem Vignemale, nato pa še zadnji dvig na najvišje ležeče sedlo na naši poti Hourquette d’Ossoue (2734 m), od koder bo sledil pozno popoldanski vzpon na Petit Vignemale (3032 m) in spust do najvišje ležeče koče v Pirenejih na višini 2651 m.

6. DAN

5. DAN TREKINGA

Spust po idilični zeleni dolini proti vasici Gavernie. Na poti nas spremljajo reke, potoki, pisano cvetje, svizci, kamnite ‘cabane’… vse dokler ne zagledamo vasice pod seboj - Gavernie, ki jo na jugu krasi amfiteater slapov, Cirque de Gavernie (UNESCO). Čeprav spimo v koči je že čutiti vpliv civilizacije, saj je na voljo tudi elektrika in celo topla voda za tuširanje.

7. DAN

6. DAN TREKINGA

Zadnji dan trekinga pa je bolj lahkoten kot vsi ostali dnevi, saj bomo nahrbtnike (v kolikor bo oskrbnik dovolil) pustili kar v koči in se na pot odpravili brez nahrbtnikov. Najlepše ste pustili za konec, bo marsikdo rekel. Čeprav je današnji cilj znameniti amfiteater Cirque de Gavarnie, se na pot podamo po manj obljudeni poti, ki nas popelje do najlepše razgledne točke v Pirenejih - Plateau de Bellevue z res edinstvnim pogledom na sistem slopov in amfiteater. V kolikor bo v nas ostalo še dovolj moči se bomo slapovom približali po daljši poti ob steni amfiteatra, drugače pa se s platoja spustimo ob rečico Gave de Pau in pot do slapu nadaljujemo po bolj turistični poti. Sledi še povratek do koče in transfer v Lurd.

8. DAN

LURD – LJUBLJANA

Čas za samostojno raziskovanje Lurda in polet nazaj do bližnjega letališča, od tam pa prevoz do Ljubljane.


*Program se lahko spremeni zaradi vremenskih razmer, logistike in drugih razlogov. Leti so lahko izbrani tudi drugače, vendar na program (prvi in zadnji dan) nimajo bistvenega vpliva.

*Program Treking Pireneji se lahko spremeni zaradi vremenskih razmer, logistike (spremenjeni vozni redi rednih linij) in drugih razlogov. Prevozi na rednih linijah (letalski, avtobusni...) so lahko brez slovenskega spremstva.

Cena: Treking Pireneji

Datum Opomba Cena Akcijska cena
24.07.2023 - 31.07.2023 998 € 948 €*
21.08.2023 - 28.08.2023 998 € 948 €*
 • Redna cena potovanja:
  998 €
 • Akcijska cena potovanja:
  od 948 €*
  *Akcijska cena velja glede na čas prijave. Redno ceno programa (998 €) znižamo:

  50 € za prijave do 31. maja

 • Brez doplačil za majhne skupine.
 • Minimalno število udeležencev je 7, največje število udeležencev je 14.

Cena vključuje:

 • korona garancijo vseh vplačil [več informacij]
 • letalski prevoz Milano – Lurd prevoznikom Ryan Air*
 • prevoz na letališče v Milano
 • vse potrebne prevoze na relaciji Lurd – Gabas, Gavarnie – Lurd
 • spanje v hotelu v Lurdu (2 noči)
 • nočitve v gorskih kočah na skupnih ležiščih
 • organizacijo potovanja in slovensko spremstvo na poti
 • svetovanje in pomoč pri pripravi na potovanje
 • predstavitev potovanja
 • DDV
 • *na voljo manjša ročna prtljaga in 10kg čekirane prtljage


  Cena ne vključuje:

 • osebne opreme
 • vse hrane in pijače
 • stroškov izven programa
 • ostalih aktivnosti izven programa
 • morebitnih vstopnin v muzeje
 • stroškov v povezavi s Covid-19 (testiranja, cepljenja)

 • Doplačila:

 • enostavno zavarovanje rizika odpovedi: 75 €
 • razširjeno zavarovanje rizika odpovedi: 140 €
 • paket fleksibilnost: 120 €
 • doplačilo za enoposteljno sobo: Samo v Lurdu (2x) - 50 €
 • prevoz na zbirno mesto (po ceniku prevoznika)
 • izbira sedeža na letalu - glede na razpoložljivost - od 20 € na smer (sporočiti ob prijavi)
 • 75 € v kolikor nimate sklenjenega članstva pri PZS
 • 125 € okviren strošek zajtrkov in večerij v kočah


 • Popusti:

  50 € za prijave do 31. maja
  Ob prijavi na program Treking Pireneji potnik poravna operativne stroške v višini 400 €. Ostali del cene programa potnik plača najkasneje 45 dni pred potovanjem. Nudimo vam tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki ga je potrebno vplačati ob prijavi na potovanje. Zgoraj omenjeni pogoji za program Treking Pireneji veljajo za prijave do 45 dni do predvidenega odhoda. V kolikor je do odhoda manj dni, so pogoji prijave lahko drugačni.

  Za obisk Francije in Španije potrebujete osebno izkaznico! Udeleženec ture mora imeti plačano članarino za tekoče leto pri PZS. V nasprotnem primeru je doplačilo 50 €.
  Večina držav vstop pogojuje z negativnimi PCR testi ali dokazilom o cepljenju, ter izjemoma s potrdilom o prebolevnosti za virusom. Točne zahteve za vstop v državo vam bomo sporočili ne prej kot 2 tedna pred odhodom z namenom, da so podane informacije za vstop v državo najbolj točne. Prav tako dopuščamo možnost, da se pogoji spremenijo tudi kasneje, vendar vas bomo o vseh morebitnih spremembah sproti obveščali.

  Galerija: Treking Pireneji

  Vsi odhodi: francija, španija

  Datum Program Cena Akcijska cena
  21.05.2023 - 28.05.2023
  Tenerife za pohodnike - treking na Pico del Teide | Trekingi
  nedelja - nedelja
  1148 € 1148 €*
  30.05.2023 - 04.06.2023
  Mont Blanc vzpon - Skupna tura na najvišjo goro Alp | Alpski vrhovi
  torek - nedelja
  1098 € 1098 €*
  15.06.2023 - 20.06.2023
  Mont Blanc vzpon - Skupna tura na najvišjo goro Alp | Alpski vrhovi
  četrtek - torek
  1098 € 1098 €*
  24.07.2023 - 31.07.2023
  Treking Pireneji - | Treking
  ponedeljek - ponedeljek
  998 € 948 €*
  30.07.2023 - 05.08.2023
  Tour du Mont Blanc - Iz Courmayeurja v Chamonix | Treking
  nedelja - sobota
  948 € 868 €*
  12.08.2023 - 18.08.2023
  Tour du Mont Blanc - Iz Courmayeurja v Chamonix | Treking
  sobota - petek
  948 € 868 €*
  19.08.2023 - 26.08.2023
  Treking Korzika - | Treking
  sobota - sobota
  898 € 848 €*
  21.08.2023 - 28.08.2023
  Treking Pireneji - | Treking
  ponedeljek - ponedeljek
  998 € 948 €*
  10.09.2023 - 17.09.2023
  Treking Korzika - | Treking
  nedelja - nedelja
  898 € 848 €*
  14.10.2023 - 21.10.2023
  Iščemo sopotnico
  Tenerife za pohodnike - treking na Pico del Teide | Trekingi
  sobota - sobota
  1148 € 1048 €*
  09.12.2023 - 16.12.2023
  Tenerife za pohodnike - treking na Pico del Teide | Trekingi
  sobota - sobota
  1148 € 1048 €*
  03.02.2024 - 10.02.2024
  Tenerife za pohodnike - treking na Pico del Teide | Trekingi
  sobota - sobota
  1148 € 1048 €*
  16.03.2024 - 23.03.2024
  Tenerife za pohodnike - treking na Pico del Teide | Trekingi
  sobota - sobota
  1148 € 1048 €*

  *akcijska cena je odvisna od časa prijave in morda ni več aktualna

  Treking Pireneji

  Datum Opomba Cena Akcijska cena
  24.07.2023 - 31.07.2023 998 € 948 €*
  21.08.2023 - 28.08.2023 998 € 948 €*

  *Akcijska cena velja glede na čas prijave. Redno ceno (998 €) znižamo:

  50 € za prijave do 31. maja  Treking Pireneji s turistično agencijo Lifetrek

 • 6 dni trekinga po znameniti tranzverzali HRP in GR10 V Pirenejih
 • čudoviti vršaci
 • Pirenejski narodni park
 • Pic du Midi – čudovit Pirenejski vršac
 • romarsko središče Lurd
 • največji evropski slap

 • Brezskrbna rezervacija programa Treking Pireneji

  Lifetrekova Covid garancija

  V kolikor je potovanje odpovedano vsa vplačila vrnemo. Velja za odpovedi s strani turistične agencije (zaprte meje, obvezna karantena na lokaciji). Garancija velja v primeru, ko program odpove turistična agencija Lifetrek. V primeru potnikove odpovedi, pa se upošteva naše splošne pogoje.

  Paket fleksibilnost

  Paket fleksibilnost je opcija, ko lahko program kadarkoli odpoveste, mi pa vas po razlogu ne sprašujemo.
 • Program lahko odpoveste z razlogom ali brez do 31 dni pred odhodom, organizator potovanja pa povrne vsa vplačila za program (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi v obdobju, če je do odhoda manj kot 30 dni in več kot 16 dni, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini vplačil, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi če je do odhoda 15 dni ali manj, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini polovice vplačil oz. 50% celotne vrednosti programa, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost). Polovico vplačila pa zadrži agencija
 • Pireneji: vprašanja in odgovori

  Zakaj na treking v Pireneje s turistično agencijo Lifetrek?

  Turistična agencija Lifetrek vodi v Pireneje do dvakrat letno že od leta 2016. V Pirenejih poznamo dovolj kotičkov za uživanje in namakanje, prav tako pa imamo na trekingu dovolj časa za fotografske izzive. Program smo skrbno sestavili, tako da boste tudi vsi, ki bi se prvič podali na več-dnevni treking, uživali v naravi in hoji. Pireneji so zagotovo naša prva izbira za treking od koče do koče.

  Ali je program treking Pireneji primeren za vsakogar?

  Naš program treking Pireneji je primeren skoraj za vsakogar. Za priključitev k programu je potrebna zmerna fizična pripravljenost, saj program vsebuje 6 dnevni treking od koče do koče, kjer vso svojo opremo nosimo s seboj. Program je primeren tako za mlajše kot tudi starejše. Dnevne etape v številkah (podatki služijo zgolj za orientacijo):
  1. dan: Razdalja: 14,7 km Trajanje: 7 h, 30 min in 23 s Povprečna hitrost: 2,0 km/h Najmanjša nadmorska višina: 1063 m Največja nadmorska višina: 2468 m Skupni vzpon: 1478 m Skupni spust: 515 m
  2. dan: Razdalja: 10,1 km Trajanje: 4 h, 59 min in 13 s Povprečna hitrost: 2,0 km/h Najmanjša nadmorska višina: 1350 m Največja nadmorska višina: 2246 m Skupni vzpon: 914 m Skupni spust: 688 m
  3. dan: Razdalja: 17,7 km Trajanje: 9 h, 29 min in 52 s Povprečna hitrost: 1,9 km/h Najmanjša nadmorska višina: 1864 m Največja nadmorska višina: 2662 m Skupni vzpon: 1085 m Skupni spust: 1486 m
  4. dan: Razdalja: 13,8 km Trajanje: 9 h, 7 min in 59 s Povprečna hitrost: 1,5 km/h Najmanjša nadmorska višina: 1828 m Največja nadmorska višina: 2727 m Skupni vzpon: 1477 m Skupni spust: 700 m
  5. dan: Razdalja: 17,8 km Trajanje: 8 h, 6 min in 49 s Povprečna hitrost: 2,2 km/h Najmanjša nadmorska višina: 1498 m Največja nadmorska višina: 2999 m Skupni vzpon: 906 m Skupni spust: 2076 m
  6. dan:Razdalja: 15,9 km Trajanje: 6 h, 37 min in 54 s Povprečna hitrost: 2,4 km/h Najmanjša nadmorska višina: 1379 m Največja nadmorska višina: 1911 m Skupni vzpon: 1035 m Skupni spust: 1033 m

  Kako izgleda treking in kakšna oz. koliko opreme se potrebuje s seboj?

  Treking na potovanju je tehnično nezahteven. Vseeno pa se gibljemo med 1500 in 2500 metri. 4 dan se približamo višini 3000 tako da bo morda kdo čutil tudi vpliv višine. Po želji pa lahko osvojite tudi 3032 metrov visoki Petit Vignemale. Vse kar bomo potrebovali na 6 dnevnem trekingu bomo nosili s seboj. Zaradi izkušenj, ko smo se na pot podali s pretežkimi nahrbtniki, smo omejili tudi dovoljeno prtljago na letalu na 10 kg. Dovoljena prtljaga je še dodatna varovalka, da ne boste imeli pretežkih nahrbtnikov na trekingu po Pirenejih. Nekaj prtljage nas lahko počaka v hotelu v Lurdu (agencija Lifetrek ne odgovarja v primeru izgube, ali pa poškodovanja vaše opreme).

  Seznam priporočljive opreme:

  Kakšno je vreme v Pirenejih?

  Glede na dolgoletne izkušnje iz Pirenejev smo izbrali dva najprimernejša termina. V izbranih terminih ni pričakovati kakšnih ciklonov in dolgotrajnejših padavin, tako da smo do sedaj v večini primerov pot opravili brez dežja. Padavin sicer ne moremo 100% izključit, vendar nam je bilo v teh terminih do sedaj s padavinami vedno prizanašeno. Temperature pa znajo biti tudi dokaj visoke v dolini. Temperature v Lurdu dosežejo tudi do 35 stopinj in takrat je tudi v gorah precej vroče. Se pa temperature gibljejo med 15 in 20 stopinjami.

  Kako je s prehrano v Pirenejih?

  V Pirenejih zagotovo ne boste lačni. Prehrana v skupni ceni ni všteta, si jo pa v vseh kočah lahko kupite. Večerje so izjemno dobre, možen je tudi repete, cene pa so nekje med 15 in 20 evri. Ponavadi vključujejo juho, glavno jed, sladico in en kos sira. Večerje so res izjemno dobre. Zajtrki so bolj preprosti, postrežejo nam kruh, marmelado, maslo, kosmiče, mleko v prahu, kavo in čaj. Cenovno pa se zajtrki gibljejo med 6 in 9 evri. Lahko se naroči tudi t.i. lunch boxe (med 9 in 12 evri) za dnevno okrepčilo. V bistvu se lunch box (po želji) potrebuje 2. in 5. dan trekinga. 3. in 4. dan trekinga naredimo krajša postanka v vmesnih kočah, kjer se lahko na hitro okrepčamo s toplimi jedmi.

  Kakšen je celoten strošek prigrama v Pirenejih?

  Informativni izračun našega programa v Pirenejih

  Ali je voda pitna?

  V kočah je voda pitna. Prav tako se lahko odžejate ali pa napolnite zaloge vode v številnih studencih. Paziti je treba, da se izogibamo pitju vode pod pašniki.

  Ali je na poti v Pirenejih elektrika?

  Elektrike v kočah kjer spimo ni (z izjemo koče v Gavarniju). Elektrika je na voljo samo na vmesni koči tretji dan, kjer lahko napolnite fotoaparate in telefone v času postanka – vendar je potrebno na stvari paziti. Na poti tudi ni telefonskega signala. Tako boste do prihoda v Gavarnie celotno pot brez možnosti klicanja in interneta – priporočamo, da daste telefon v letalski način.

  Kakšno zavarovanje potrebujem za treking v Pirenejih?

  Vsi udeleženci naj imajo sklenjeno članarino pri PZS, z včlanitvijo pri PZS ste tudi zavarovani za gorništvo (preverite pogoje zavarovanja). PZS članarina B krije stroške reševanja do 7.000 €, kar je nekje na meji v primeru reševanja s helikopterjem, zato bi bila boljša izbira članarina A s kritjem do 20.000. Večina komercialnih zavarovanj z asistenco v tujini izključuje dogodke trekingov nad 3000m, tako da pride v poštev tudi tako zavarovanje, saj treking ne poteka nad 3000 m (z izjemo vzpona na Petit Vignemale – 3032 m). Sklenjeno morate imeti zavarovanje za tujino (modra kartica ali zavarovanja za tujino) za čas, ko nismo v gorah.

  Ali lahko program Trkeing Pireneji pripravite tudi kot selfguided treking?

  Pireneji so primerni tudi kot individualni treking oziroma self guided treking. Program si lahko prilagajate tudi tako, da si bivanje podaljšate. Dve zanimivi možnosti podaljšanja; proti Bilbau skozi Baskijo, ali pa proti Bordeauxu ob obali Atlantskega oceana.  blank
  blank

  Oddajte povpraševanje

  Povpraševanje

  Treking Pireneji

  24.07.2023 - 31.07.2023
  21.08.2023 - 28.08.2023

  Trajanje programa:

  8 DNI

  Cena od:

  998 € 948 €

  Država:

  francija, španija

  Morda vas zanima tudi:

  AVGUST

  od 948 €

  Za vas smo pripravili znameniti treking Tour du Mont Blanc. Trekinga smo malenkostno prilagodili, tako da je izvedljiv v enem tednu. Treking bomo začeli v italijanskem mestu Courmayeur in ga končali v francoskem mestu Chamonix. Treking Tour du Mont Blanc tehnično ni zahteven in kljub skrajšani različici ponuja čudovite razglede in neponovljive sončne vzhode in zahode. Pridružite se nam na trekingu Tour du Mont Blanc.


  JULIJ, AVGUST, SEPTEMBER

  od 1148 €

  Treking Škotska za vse pustolovce! Pripravite se na mogočno škotsko višavje. Z agencijo Lifetrek na Škotsko! Najvišji vrh Velike Britanije Ben Nevis.


  AVGUST, SEPTEMBER

  od 898 €

  Korzika Treking po GR20 - treking znamenite transverzale. Ena najlepših poti na svetu. Vzpon na Monte Cinto, najvišji vrh Korzike. Kopanje v tolmunih in ...


  JULIJ, SEPTEMBER

  od 998 €

  Pireneji treking - znamenite transverzale, po veličastni Visoki poti s kombinacijo GR10 in GR11. Vrhunski treking po grebenih med Španijo in Francijo.


  Rezerviraj in odpotuj

  Treking Pireneji

  24.07.2023 - 31.07.2023
  21.08.2023 - 28.08.2023


  Cena od:

  998 € 948 €