Lifetrek >> Turno Smučanje >> Tečaj turnega smučanja

Tečaj turnega smučanja | Premium paket - vse vključeno

Tečaj turnega smučanja; enkratna izbrana področja za turno smučanje in spoznavanje z opremo – vodenje profesionalnega gorskega vodnika

Tečaj turnega smučanja

15.12.2023 - 17.12.2023

Trajanje programa:

3 DNI

Cena od:

298 €
tečaj turnega smučanja
tečaj turnega smučanja

Tečaj turnega smučanja

15.12.2023 - 17.12.2023


Cena od:

298 €


Tečaj turnega smučanja

Premium tečaj turnega smučanja; enkratno in edinstveno izbrana področja za turno smučanje in spoznavanje z opremo – Strokovno vodenje smučanja preofesionalnega gorskega vodnika – Zimska poezija za romantike – Druženje v našem prostornem aparmaju – Večerno predavanje – Nasvet pri nakupu in uporabi opreme. Za vse, ki jih mika turno smučanje in za vse zimske romantike, ki bi se radi spoprijeli s turno smuko smo pripravili tečaj turnega smučanja. Naši vodniki bodo izbrali terene, ki so nadvse primerni za soočenje s turno smuko: ni prestrmo, ni plazovito, ni ledeno, ni izpostavljenih sten, in ni ničesar, kar bi ogrožalo učenje turno gorskega smučanja.

Lifetrek premium ponudba:

Gorski vodnik in majhne skupine

Vsi tečaji bodo potekali pod vodstvom izkušenega gorskega vodnika. Agencija Lifetrek zagotavlja maksimalno možno varnost in obenem najboljšo možno izbiro terenov v danih snežnih razmerah. Delamo na majhnih skupinah, saj le tako lahko zagotovimo varnost in se posvetimo vsakemu udeležencu posebej. In ne nazadnje, na ta način ne preobremenimo snežnih pobočij. Ker pri vijuganju navzdol je lepo imeti svoj delček nedotaknjene strmine!

blank

Turno smučanje z Lifetrekom

Za vas smo pripravili veliko možnosti za turno smuko. Lahko izbirate med različnimi destinacijami in zadostnim številom terminov. Naši termini na destinacijah so glede na naše dolgoročne izkušnje najboljša terminska izbira za turno smučanje. Glede na dolgoletno statistiko je vreme in pa snežna odeja v razpisanih terminih najboljša. V kolikor vam odhodi oz. termini ne odgovarjajo ali pa ste zaključena družba vam lahko pripravimo individualno ponudbo. Turno smučanje

blank

Program: Tečaj turnega smučanja

1. DAN (PETEK)
ZBOR UDELEŽENCEV IN TEORIJA
 • zbor ob 17 uri
 • predstavitev opreme za turno smučanje
 • predavanje gorskega vodnika o varnem gibanju v gorah
 • večerja

2. DAN (SOBOTA)
PRVA SMUČARSKA TURA
Prva tura bo namenjena spoznavanju z opremo za turno smučanje in pridobivanjem znanja, ki je potrebno za zimsko udejstvovanje v gorah. Vodnik nas bo podučil, katera je pravilna izbira smučine in z osnovami vzpenjanja s turnimi smučmi. Po končanem vzponu sledi še prikaz več načinov prereza snežne odeje. Ob spustu pa se bomo seznanili s pravilno tehniko smučanja izven urejenih smučišč.
 • smučarska tura
 • predavanje: najboljše turno smučarske destinacije doma in po svetu, predstavitev Lifetrek programov za turno smučanje po svetu
 • večerja
 • 3. DAN (NEDELJA)
  DRUGA SMUČARSKA TURA
  S sobotno uvodno turo smo se ogreli, spoznali opremo in se na primernem kraju naučili še prereza snežne oddeje in snežnega profila. Osvojili smo nekaj osnovnih elementov vzpenjanja na turnih smučeh in tudi smučanja. Nedeljsko jutro se odpravimo na novo turo in s pridobljenim znanjem pripravimo vse potrebno za začetek ture: namestimo turne pse, preverimo delovanje lavinskih žoln in začnemo z našo drugo turo pod vodstvom gorskega vodnika. Da ne bo ostalo le pri teoriji se bomo na primernem mestu naučili delati z lavinskimi žolnami, kjer bomo iskali "izgubljene" žolne.
 • smučarska tura
 • zaključek tečaja
 • *Program Tečaj turnega smučanja se lahko spremeni zaradi vremenskih razmer, logistike in drugih razlogov.

  Nagovor vodnika:

  Napredek udeležencev je vsak dan večji, prav tako znanje smučanja in uporabe turnosmučarske opreme. Udeleženci bodo lahko naučeno zanje s pridom pridobili pri svojih naslednjih turah in vsi smo si edini v mnenju, da je takšen tečaj pod vodstvom gorskega vodnika najboljša pot za prve korake po belih smučinah. Če se še v soboto šele spoznavamo s turnim smučanjem, nam bo šlo v nedeljo že skoraj kot profesionalcem.
  Izbor tur bomo prilagodili glede na razmere in pripravljenost udeležencev:

  • Krvavec: Zvoh, Kompotela, Kalški greben
  • Zelenica: Triangel, Suho rušje, Begunjščica
  • Jezersko: dolina Ravenske kočne, dolina Makekove kočne
  • Julijci: Soriška, Vogel, Viševnik, Dovška Baba

  Cena: Tečaj turnega smučanja

  Datum Opomba Cena Akcijska cena
  15.12.2023 - 17.12.2023
  petek - nedelja
  298 € 298 €*
  POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine in planinska društva: program Tečaj turnega smučanja lahko pripravimo tudi za zaključene družbe z vsaj 6 udeleženci v poljubnih terminih. Program popolnoma prilagodimo vaši skupini. Kontaktirajte nas ali oddajte povpraševanje in vam pripravimo ponudbo za skupine.
  • Redna cena potovanja:
   298 €

  • Največje število udeležencev na vodnika je 6
  • Najmanjše število udeležencev je 3, največje število udeležencev pa 12

  CENA VKLJUČUJE

   All inclusive ponudba
  • vodenje (gorski vodnik z licenco),
  • lavinski trojček (glede na razpoložljivost),
  • predavanja,
  • prevoz do izhodišča ture in nazaj
  *Povezave (letalske/ladijske/avtobusne) pri programu: Tečaj turnega smučanja so lahko izbrane tudi drugače. V kolikor odhod ni iz Brnika je v ceno vključen tudi prevoz iz zbirnega mesta v Ljubljani.

  CENA NE VKLJUČUJE

  • ostalih obrokov,
  • pijače pri večerji,
  • opreme,
  • prevoza do Kranja,
  • zavarovanja
  • morebitnih stroškov sedežnic
  • program: Tečaj turnega smučanja ne vključuje ničesar, kar ni navedeno pod vključeno

  DOPLAČILA

 • enostavno zavarovanje rizika odpovedi: 30 €
 • razširjeno zavarovanje rizika odpovedi: 60 €
 • paket fleksibilnost: 35 €
 • doplačilo za enoposteljno sobo: glede na razpoložljivost €
 • 50 € izposoja turnosmučarskega kompleta
 • 99 € namestitev v Kranju - Apartma Lifetrek

 • Ob prijavi na program Tečaj turnega smučanja potnik poravna operativne stroške v višini 100 €. Ostali del cene programa potnik plača najkasneje 45 dni pred potovanjem. Nudimo vam tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki ga je potrebno vplačati ob prijavi na potovanje. Zgoraj omenjeni pogoji za program Tečaj turnega smučanja veljajo za prijave do 7 dni do predvidenega odhoda. V kolikor je do odhoda manj dni, so pogoji prijave lahko drugačni.

  Vsak udeleženec programa Tečaj turnega smučanja mora imeti sklenjeno zavarovanje za gorništvo.

  Vsi odhodi: slovenija

  Datum Program Cena Akcijska cena
  15.12.2023 - 17.12.2023
  Tečaj turnega smučanja - Premium paket - vse vključeno | Turno smučanje
  petek - nedelja
  298 € 298 €*

  *akcijska cena je odvisna od časa prijave in morda ni več aktualna

  blank
  blank

  Oddajte povpraševanje

  Povpraševanje

  Tečaj turnega smučanja

  15.12.2023 - 17.12.2023

  Trajanje programa:

  3 DNI

  Cena od:

  298 €
  Islandija pozimi - polarni sij

  Kdaj in kam naslednjič odpotujemo

  blank

  Za vse navdušence nad pohodi

  Bolivija: Lifetrek treking in potovanja

  Za vse popotnike po duši

  Kirgizija turno smučanje: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za vse, ki iščejo pršič

  Odprava Aconcagua: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za zbiratelje pravih trofej

  Grossglockner: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za raziskovalce alpskih vrhov

  Družinska potovanja

  Za aktivne in avanturistične družine

  Lifetrek Treking Potovanja: Potovanja Galapagos in Ekvador

  Vas zanima kam vse potujemo?

  Morda vas zanima tudi:

  NOVO LETO, JANUAR, FEBRUAR

  od 898 €

  Smučanje v Gruziji v neokrnjeni Svanetiji: novo smučišče Tetnuldi – izjemna gorska kulisa – 8 dnevno potovanje, 6 dni smučanja na nadmorski višini med 2000 in 3000 m – nastanitev v penzionu s polpenzionom v mestecu Mestia.


  Turno smučanje

  Tečaj turnega smučanja

  JANUAR, FEBRUAR, DECEMBER

  od 298 €


  Turno smučanje

  Turno smučanje na Altaju

  APRIL

  od 2198 €

  10 dnevno potovanje in 6 dni turne smuke v Kirgiziji. Nov program turistične agencije Lifetrek: turno smučanje Kirgizije. Pripravite se na neponovljivo izkušnjo v neokrnjeni naravi Kirgizije, pravi nomadski bazni tabor, rusko vojaško vozilo Gaz 66, večerno razvajanje v kopelih predvsem pa prostrana pobočja in pršič. Pripravite se na najlepšo zimsko pokrajino, ki si jo lahko zamislite. Pripravite se na zimsko Kirgizijo.. Turno smučanje v Kirgiziji. Želiš na nepozabno zimsko avanturo? Bi rad izkusil turno smučanje na malo drugačen način? Potem se nam pridruži na avanturi ...


  Turno smučanje

  Turno smučanje Kirgizija

  FEBRUAR, MAREC

  od 1598 €

  10-dnevno potovanje in 6 dni turne smuke v Kirgiziji. Nov program turistične agencije Lifetrek: turno smučanje Kirgizije. Pripravite se na neponovljivo izkušnjo v neokrnjeni naravi Kirgizije, pravi nomadski bazni tabor, rusko vojaško vozilo Gaz 66, večerno razvajanje v kopelih predvsem pa prostrana pobočja in pršič. Pripravite se na najlepšo zimsko pokrajino, ki si jo lahko zamislite. Pripravite se na zimsko Kirgizijo.. Turno smučanje v Kirgiziji. Želiš na nepozabno zimsko avanturo? Bi rad izkusil turno smučanje na malo drugačen način? Potem se nam pridruži na avanturi ...


  Turno smučanje

  Turno smučanje Gruzija

  NOVO LETO, JANUAR, FEBRUAR

  od 1348 €

  Turno smučanje v Gruziji v neokrnjeni Svanetiji: čudovita nedotaknjena pobočja v osrčju Kavkaza – obilje pršiča in nezvoženih terenov – novo smučišče Tetnuldi – izjemna gorska kulisa – 8 dnevno potovanje, 6 dni smučanja na nadmorski višini med 2000 in 4000 m – nastanitev v hotelu s polpenzionom v mestecu Mestia.


  Brezskrbna rezervacija programa Tečaj turnega smučanja

  Lifetrekova Covid garancija

  V kolikor je potovanje odpovedano vsa vplačila vrnemo. Velja za odpovedi s strani turistične agencije (zaprte meje, obvezna karantena na lokaciji). Garancija velja v primeru, ko program odpove turistična agencija Lifetrek. V primeru potnikove odpovedi, pa se upošteva naše splošne pogoje.

  Paket fleksibilnost

  Paket fleksibilnost je opcija, ko lahko program kadarkoli odpoveste, mi pa vas po razlogu ne sprašujemo.
 • Program lahko odpoveste z razlogom ali brez do 31 dni pred odhodom, organizator potovanja pa povrne vsa vplačila za program (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi v obdobju, če je do odhoda manj kot 30 dni in več kot 16 dni, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini vplačil, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi če je do odhoda 15 dni ali manj, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini polovice vplačil oz. 50% celotne vrednosti programa, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost). Polovico vplačila pa zadrži agencija
 • Rezerviraj in odpotuj

  Tečaj turnega smučanja

  15.12.2023 - 17.12.2023


  Cena od:

  298 €