Lifetrek >> Gruzija >> Turno Smučanje >> Turno smučanje v Gruziji

Turno smučanje v Gruziji | turno po prostranstvih Svanetije

Turno smučanje v Gruziji (Svanetija) - smučarski raj na Kavkazu. Smučamo v najlepšem predelu Gruzije, čudovite kulise mogočnega gorovja. 8 dni od 1198€

Turno smučanje v Gruziji

11.02.2023 - 18.02.2023
18.02.2023 - 25.02.2023
25.02.2023 - 04.03.2023

Trajanje programa:

8 DNI

Cena od:

1348 € 1248 €
turno smučanje v Gruziji
turno smučanje v Gruziji

Turno smučanje v Gruziji

11.02.2023 - 18.02.2023

18.02.2023 - 25.02.2023

25.02.2023 - 04.03.2023


Cena od:

1348 € 1248 €


Turno smučanje v Gruziji

Najboolj neokrnjen predel mistične Gruzije

Z agencijo Lifetrek se odpravite na odkrivanje novega smučarskega raja na Kavkazu. Turno smučanje v Gruziji v neokrnjeni Svanetiji: čudovita nedotaknjena pobočja v osrčju Kavkaza – obilje pršiča in nezvoženih terenov – novo smučišče Tetnuldi – izjemna gorska kulisa – 8 dnevno potovanje in do 6 dni smučanja na nadmorski višini med 2000 in 4000 m – nastanitev v lokalnem penzionu s polpenzionom v mestecu Mestia.
Kako so se z nami imeli člani Alpinističnega odseka Ajdovščina

Svaneti - raj za turno smučanje na Kavkazu

Svaneti ali Svanetija je odročno gorsko področje v Visokem Kavkazu, ki velja za novo smučarsko, turnosmučarsko in freeride meko. Osnova za to so prostrana nezvožena pobočja, ki segajo vse do višine 4000 m in izredno suh sneg, ki ga v Alpah ne najdemo in ki omogoča uživaško plavanje v globokem celcu. Vrhunsko smučarsko areno zaokrožujejo številni štiri in pet tisočaki, na čelu z eno najbolj markantnih gora na svetu (Ušba 4710 m) in najvišjim vrhom Gruzije (Škara 5203m). Novo smučišče Tetnuldi pod istoimenskim vrhom (Tetnuldi 4858m) omogoča smučanje na višini med 2200 in 3100 metri. To je odlično izhodišče za turno smučarske ture in alternativa v primeru slabega vremena. Vzpone bomo prilagajali razmeram in našim zmožnostim, kar zaradi številnih terenov to ne bo težko. Bazo si bomo uredili v Mestiji, zadnjem mestecu pod gorami, kjer kljub odpiranju turizmu spoštujejo stoletja dolgo svanetijsko tradicijo. Namestitve so enostavne, a dovolj udobne.

blank

Gruzija - naj destinacija po oceni revije Lonely Planet

Gruzija, država vpeta med Rusijo, Armenijo in Azerbajdžan, ima odlične karakteristike, da je dolgo ni bilo na seznamu “must-see” turističnih destinacij. Država ponuja zasnežene vršace Kavkaza, rodovitna območja kjer gojijo avokado, ter obalo Črnega morja. Geografsko spada med države Centralne Azije. Ko se začne Evrovizija ali kvalifikacije za nogometna prvenstva, takrat se o njej govori kot o državi evropskega kontinenta.
Gruzija je tudi raj za vse iskalce prave turne smuke. Regija leži na meji z Rusko federacijo in Abhazijo. Celotna regija Sveneti oz. Svanetija je najbolj poznana po vasici Ushguli, ki velja z 2200 metri nadmorske višine za najvišje ležeči zaselek v Evropi. Celotnemo območju pa kraljuje Ushba, 4710 m visoka gora imenovanja Kralj Kavkaza!

blank

Gruzija

Skriti dragulj Kavkaza, dežela dobrih vin, živahnih tržnic in čudovite gorske pokrajine, vse to je Gruzija. Tbilisi je glavno mesto države in kraj intenzivnega prepletanja civilizacij. Tbilisi je tudi in mesto, ki nikoli ne spi. Sledi osmanske, judovske, cesarske Rusije, sovjetske ter sodobne gruzijske kulture so vidne na vsakem koraku in tvorijo ločene entitete, ki se na neverjeten način združijo v eno.
Opis destinacije in vsi programi: Gruzija

blank

Program: Turno smučanje Gruzija

Dan 1
LJUBLJANA – KUTAISI - MESTIA
Odhod iz Ljubljane proti bližnjim letališčem in polet proti Gruziji. Naš cilj bo letališče v Kutaisiju (v izrednih primerih tudi letališče v Tbilisiju). Odhod je zaradi voznih redov lahko tudi dan prej (petek), vendar ne pred 16.00. Prihod v Kutaisi in vožnja do naše bazne vasice Mestije. Celotna pot traja nekje 5 ur, tako da do mesta prispemo v popoldanskih/večernih urah in bomo imeli dovolj časa za regeneracijo za naslednje dni. Informativni sestanek z lokalnim vodičem in informativni ogled mesta. Večerja in namestitev.
Dan 2
TURNO SMUČANJE NA SMUČIŠČU TETNULDI
Ta dan se bomo spoznavali s kavkaškim snegom, prav tako pa bo imel vodnik čas, da vas bolje spozna in oceni znanje vsakega posameznika. Ta dan lahko pričakujete nekaj freeride spustov na smučišču Tetnuldi in pa glede na razmere tudi prvo pravo, sicer malo krajšo turo.
Dan 3
TURNO SMUČANJE NA PODROČJU MESTIJE
Ta dan vas odpeljemo na prvo pravo turo z 600 do 1000 m vzpona. Program ni povsem določen, ker smo pustili možnost prilagajanja snežnim razmeram, vremenu in sposobnostim ter željam udeležencev. V kolikor bodo razmere dopuščale, se bomo odpravili v vasico Mazeri in pravo spoznavanje Kavkaza se lahko začne. Na smučeh se približamo impozantnim štiri tisočaku, znani alpinistični trofeji, Ušbi 4710m ter se spustimo po njunem pobočju.
Dan 4
TURNO SMUČANJE NA PODROČJU MESTIJE
Ta dan vas odpeljemo na naslednjo turo z vsaj 900 m vzpona. Program ni povsem določen, ker smo pustili možnost prilagajanja snežnim razmeram, vremenu in sposobnostim ter željam udeležencev. V kolikor bodo razmere dopuščale, se bomo odpravili pod goro Laila in se odpravili proti istoimenskemu prelazu. Gora Laila je eden izmed štiritisočakov na katerega se lahko povzpnete z nami tudi poleti.
Dan 5
TURNO SMUČANJE NA PODROČJU MESTIJE/MESTIA - USHGULI - MESTIA*
Ta dan raziskujemo okoliške dolinie in hribe in izberemo primerno turo. Fakultativno (doplačilo) se lahko zgodaj zjutraj odpravimo v najvišje ležečo stalno naseljeno vas v Evropi - romantični Ushguli. Celodnevna tura nas pripelje do višin, ko se nam odpre neponovljiv pogled na Visoki Kavkaz, uzremo celo Elbrus in preostale markantne gruzijske gore z najvišjo goro Gruzije - Škaro. Zvezdica (*) v programu pomeni, da si lahko privoščimo tudi dvodnevni izlet v Ushguli, kar pomeni, da bomo prespali v Ushguliju. Noč v Ushguliju je prav posebno doživetje in prava nagrada po celodnevnem smučanju.
Dan 6
PROSTO*
Po programu imamo prosto. Po zajtrku vas šofer prepelje do smučišča Tetnuldi, kjer imate na voljo cel dan. Po dogovoru z vodnikom, se lahko skupaj odpravite na kakšno izmed tur. V primeru podaljšanja programa v Ushguliju se ta dan odpravite na turo in se popoldne vrnete v Mestijo.
Dan 7
TURNO SMUČANJE NA ŠIRŠEM PODROČJU MESTIJE - MESTIA/KUTAISI
Ta dan bomo poiskali najboljše pobočje in se še zadnjič naužili kavkaškega pršiča in zraka. V popoldanskih urah bomo zaključili z našo smučarsko turo in se odpravili proti domu. V kolikor bodo razmere dopuščale (vozni redi in razmere na cesti) bomo noč preživeli v Mestiji, v primeru drugačnih razmer pa se po turni smuki odpravimo v mesto Kutaisi.
Dan 8
MESTIA - KUTAISI – LJUBLJANA
Prosto do ure odhoda. Prevoz na letališče in vožnja proti Ljubljani.

*Pridržujemo si pravico do spremembe programa Turno smučanje Gruzija v kolikor program ni bistveno okrnjen. Prav tako se program Turno smučanje Gruzija lahko spremeni zaradi vremenskih razmer, logistike (spremenjeni vozni redi rednih linij, namestitvenih kapacitet) in drugih razlogov. Prevoz na rednih linijah (letalski/avtobusni/ladijski) je lahko brez slovenskega spremstva.

Vaši odzivi: Turno smučanje v Gruziji

Reportaža prelaz Guli
Reportaža dvodnevni safari v Usghuli
Video reportaža

 • organiziramo tudi novoletni termin v divji Svanetiji
 • turno smučanje v Gruziji pod markantno Ušbo
 • prenočišče v idilični Mestiji
 • lokalne specialitete za večerjo (skoraj “all you can eat”)
 • turna smuka do odmaknjenih vasic na katere je čas pozabil
 • za potovanje v Gruzijo ne potrebujete potnega lista, osebna izkaznica je dovolj
 • Cena: Turno smučanje Gruzija

  Datum Opomba Cena Akcijska cena
  11.02.2023 - 18.02.2023
  sobota - sobota
  ZAGOTOVLJENO 1348 € 1348 €*
  18.02.2023 - 25.02.2023
  sobota - sobota
  POLNO 1348 € 1348 €*
  25.02.2023 - 04.03.2023
  sobota - sobota
  1348 € 1348 €*
  POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine in planinska društva: program Turno smučanje Gruzija lahko pripravimo tudi za zaključene družbe z vsaj 6 udeleženci v poljubnih terminih. Program popolnoma prilagodimo vaši skupini. Kontaktirajte nas ali oddajte povpraševanje in vam pripravimo ponudbo za skupine.
  • Redna cena potovanja:
   1348 €
  • Akcijska cena potovanja:
   od 1248 €*
   *Akcijska cena velja glede na čas prijave. Redno ceno programa Turno smučanje Gruzija znižamo:
  • 100 € za prijave do 31. avgusta - poteklo
  • 50 € za prijave do 30. septembra - poteklo
  • BLACK FRIDAY AKCIJA: 100 € popusta za termin 28. 01. 2023 - 04. 02. 2023 in 04. 02. 2023 - 11. 02. 2023; velja do petka 25.11.2022

  • Cena velja pri najmanj 9 prijavljenih udeležencih, doplačilo za skupino do vključno 8 oseb znaša 125 €.
  • Minimalno število udeležencev je 6, največje število udeležencev je 16.

  Pomembne informacije

 • smo vodilna agencija za turno smučanje v Sloveniji in sodelujemo z najboljšimi certificiranimi lokalnimi vodniki v Gruziji. Z nami je v Gruziji smučalo že več kot 400 udeležencev
 • skrbimo za varnost vseh udeležencev, saj vsak vodnik vodi največ 6 udeležencev
 • tempo prilagodimo skupini
 • v primeru slabših vremenskih ali snežnih razmer opravimo turo do točke, ki je še varno dosegljiva
 • Ana in naša lokalna ekipa so garant za pristno doživetje Svanetije
 • CENA VKLJUČUJE

  • letalske karte v Gruzijo
  • prevoz iz Ljubljane do odhodnega letališča in nazaj*
  • letališke pristojbine za vse lete
  • čekirana prtljaga na letalu (do 32 kg - en kos prtljage)
  • ročna prtljaga do 10 kg dimenzij 40x30x20 cm/li>
  • vodenje lokalnega gorskega vodnika (5 dni oz. 5 tur)
  • vse notranje prevoze v Gruziji
  • spanje v hotelih in penzionih brez lokalne kategorizacije po programu
  • zajtrk in večerja (prvi obrok je večerja v Mestiji drugi dan in zajtrk zadnji dan)
  • smučarske vozovnice za potrebe ture
  • organizacijo potovanja in slovensko spremstvo na poti (prevoz do odhodnega letališča, let in prevoz do Mestije je lahko tudi brez slovenskega spremstva) oz. predstavnika agencije Lifetrek v Mestiji
  • svetovanje in pomoč pri pripravi na potovanje
  • predstavitev potovanja
  • DDV
  *Povezave (letalske/ladijske/avtobusne) pri programu: Turno smučanje Gruzija so lahko izbrane tudi drugače. V kolikor odhod ni iz Brnika je v ceno vključen tudi prevoz iz zbirnega mesta v Ljubljani.

  CENA NE VKLJUČUJE

  • hrane, ki ni navedena pod vključeno
  • dodatnega kosa čekirane prtljage (10 kg/20 kg/ 32 kg - po ceniku prevoznika)
  • vodniških storitev 6. dan (prosto)
  • prevozov in smučarskih kart za smučišči Hatsvali ali Tetnuldi izven potreb ture
  • napitnin za lokalno prebivalstvo
  • doplačila za enoposteljno sobo
  • stroškov osebne narave
  • stroškov osebne opreme
  • stroškov izven programa
  • ničesar, kar ni navedeno pod vključeno
  • zavarovanja za tujino
  • program: Turno smučanje Gruzija ne vključuje ničesar, kar ni navedeno pod vključeno

  DOPLAČILA

 • enostavno zavarovanje rizika odpovedi: 85 €
 • razširjeno zavarovanje rizika odpovedi: 155 €
 • paket fleksibilnost: 160 €
 • doplačilo za enoposteljno sobo: 150 € €
 • folklorni večer (hrana, glasba in 0.5 litra vina) 40 €
 • dodatna prtljaga (po ceniku prevoznika - cca 80 €)
 • enodnevni izlet v Ushguli 50 € na osebo pri šestih osebah (doplačilo za povratni prevoz Mestia - Ushguli) - samo prevoz
 • dvodnevni izlet v Ushguli 100 € na osebo pri šestih osebah (doplačilo za povratni prevoz Mestia - Ušguli, ekstra nočitev in prehrana v Ushguliju, vodenje turnega smučanja)
 • 150 € novoletni termin
 • POPUSTI

  • 100 € za prijave do 31. avgusta - poteklo
  • 50 € za prijave do 30. septembra - poteklo
  • BLACK FRIDAY AKCIJA: 100 € popusta za termin 28. 01. 2023 - 04. 02. 2023 in 04. 02. 2023 - 11. 02. 2023; velja do petka 25.11.2022

  Ob prijavi na program Turno smučanje v Gruziji potnik poravna operativne stroške v višini 400 €. Ostali del cene programa potnik plača najkasneje 45 dni pred potovanjem. Nudimo vam tudi zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki ga je potrebno vplačati ob prijavi na potovanje. Zgoraj omenjeni pogoji za program Turno smučanje v Gruziji veljajo za prijave do 45 dni do predvidenega odhoda. V kolikor je do odhoda manj dni, so pogoji prijave lahko drugačni.

  Za slovenske državljane vizum ni potreben. Za vstop v Gruzijo je dovolj samo osebna izkaznica!

  Galerija: Turno smučanje v Gruziji

  blank
  blank
  blank
  Turno smučanje Gruzija - februar 2022 (10)
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank
  blank

  Vsi odhodi: gruzija

  Datum Program Cena Akcijska cena
  11.02.2023 - 18.02.2023
  ZAGOTOVLJENO
  Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje
  sobota - sobota
  1348 € 1348 €*
  18.02.2023 - 25.02.2023
  POLNO
  Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje
  sobota - sobota
  1348 € 1348 €*
  25.02.2023 - 04.03.2023
  Turno smučanje v Gruziji - turno po prostranstvih Svanetije | Turno smučanje
  sobota - sobota
  1348 € 1348 €*
  29.04.2023 - 06.05.2023
  Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje
  sobota - sobota
  1348 € 1248 €*
  03.06.2023 - 10.06.2023
  Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje
  sobota - sobota
  1348 € 1248 €*
  24.06.2023 - 01.07.2023
  Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking
  sobota - sobota
  1198 € 1098 €*
  07.07.2023 - 16.07.2023
  Kazbek - Vzpon na kavkaški pet-tisočak | Odprava
  petek - nedelja
  1798 € 1798 €*
  07.07.2023 - 16.07.2023
  ODHOD IZ LJUBLJANE
  Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking
  petek - nedelja
  1198 € 1098 €*
  04.08.2023 - 12.08.2023
  Vzpon na Tetnuldi - | Odprave
  petek - sobota
  1548 € 1448 €*
  19.08.2023 - 26.08.2023
  Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking
  sobota - sobota
  1198 € 1098 €*
  19.08.2023 - 26.08.2023
  Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje
  sobota - sobota
  1348 € 1248 €*
  16.09.2023 - 23.09.2023
  Gruzija za popotnike - potovanje v deželi vina | Potovanje
  sobota - sobota
  1248 € 1248 €*
  16.09.2023 - 23.09.2023
  Gruzija treking - Mistična in gostoljubna regija Svaneti | Treking
  sobota - sobota
  1198 € 1098 €*
  27.12.2023 - 03.01.2024
  NOVO LETO
  Smučanje v Gruziji - smuka na naravnem snegu visoko v Kavkazu | Smučanje
  sreda - sreda
  998 € 998 €*
  17.02.2024 - 24.02.2024
  Smučanje v Gruziji - smuka na naravnem snegu visoko v Kavkazu | Smučanje
  sobota - sobota
  898 € 898 €*
  24.02.2024 - 02.03.2024
  Smučanje v Gruziji - smuka na naravnem snegu visoko v Kavkazu | Smučanje
  sobota - sobota
  898 € 898 €*

  *akcijska cena je odvisna od časa prijave in morda ni več aktualna

  Blog zapisi: GRUZIJA

  Gruzija – regija Svaneti

  Gruzija – regija Svaneti

  Gruzija

  Gruzija

  UŠBA – gora, ki prinaša nesrečo

  UŠBA – gora, ki prinaša nesrečo

  Fotogalerija: Turno smučanje – Januar 2022

  Fotogalerija: Turno smučanje – Januar 2022

  Zavarovanje za turno smučanje v Gruziji

  Za turno smučanje v Gruziji svetujemo še specialistično zavarovanje za gorništvo. Turistično zavarovanje, ki ga uredi turistična agencija Lifetrek, krije zgolj potovanje ter smučanje na urejenih smučiščih oz. ste zavarovani do višine 3000m. PZS izkaznica oz. s članstvom v PZS ste tudi nezgodno zavarovani v gorah do višine 6.500m. Zavarovanje je primerno tudi za potrebe turnega smučanja. Več o zavarovanju si lahko preberete tukaj.

  Za zares brezskrbno turno smuko v Gruziji pa vam priporočamo zavarovanje preko Alpenverein. Več o Alpenverein

  Oprema za turno smučanje v Gruziji

  Za turno smuko je obvezen klasičen lavinski trojček (žolna, sonda in lopata), ki pomaga odkriti zasutega. Lavinska žolna omogoča, da najdemo lokacijo ponesrečenca pod plazom, s sondo še natančneje definiramo lego zasutega, z lopato ga odkopljemo. Opremo je mogoče tudi najeti v Mestiji (20€ na dan) oz. jo kupiti v trgovini Promontana.

  blank
  blank

  Oddajte povpraševanje

  Povpraševanje

  Turno smučanje v Gruziji

  11.02.2023 - 18.02.2023
  18.02.2023 - 25.02.2023
  25.02.2023 - 04.03.2023

  Trajanje programa:

  8 DNI

  Cena od:

  1348 € 1248 €
  Islandija pozimi - polarni sij

  Kdaj in kam naslednjič odpotujemo

  blank

  Za vse navdušence nad pohodi

  Bolivija: Lifetrek treking in potovanja

  Za vse popotnike po duši

  Kirgizija turno smučanje: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za vse, ki iščejo pršič

  Odprava Aconcagua: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za zbiratelje pravih trofej

  Grossglockner: Turistična agencija Lifetrek treking potovajna, turno smučanje in odprave

  Za raziskovalce alpskih vrhov

  Družinska potovanja

  Za aktivne in avanturistične družine

  Lifetrek Treking Potovanja: Potovanja Galapagos in Ekvador

  Vas zanima kam vse potujemo?

  Morda vas zanima tudi:

  NOVO LETO, JANUAR, FEBRUAR

  od 898 €

  Smučanje v Gruziji v neokrnjeni Svanetiji: novo smučišče Tetnuldi – izjemna gorska kulisa – 8 dnevno potovanje, 6 dni smučanja na nadmorski višini med 2000 in 3000 m – nastanitev v penzionu s polpenzionom v mestecu Mestia.


  Turno smučanje

  Tečaj turnega smučanja

  JANUAR, FEBRUAR, DECEMBER

  od 298 €


  Turno smučanje

  Turno smučanje na Altaju

  APRIL

  od 2198 €

  10 dnevno potovanje in 6 dni turne smuke v Kirgiziji. Nov program turistične agencije Lifetrek: turno smučanje Kirgizije. Pripravite se na neponovljivo izkušnjo v neokrnjeni naravi Kirgizije, pravi nomadski bazni tabor, rusko vojaško vozilo Gaz 66, večerno razvajanje v kopelih predvsem pa prostrana pobočja in pršič. Pripravite se na najlepšo zimsko pokrajino, ki si jo lahko zamislite. Pripravite se na zimsko Kirgizijo.. Turno smučanje v Kirgiziji. Želiš na nepozabno zimsko avanturo? Bi rad izkusil turno smučanje na malo drugačen način? Potem se nam pridruži na avanturi ...


  Turno smučanje

  Turno smučanje Kirgizija

  FEBRUAR, MAREC

  od 1598 €

  10-dnevno potovanje in 6 dni turne smuke v Kirgiziji. Nov program turistične agencije Lifetrek: turno smučanje Kirgizije. Pripravite se na neponovljivo izkušnjo v neokrnjeni naravi Kirgizije, pravi nomadski bazni tabor, rusko vojaško vozilo Gaz 66, večerno razvajanje v kopelih predvsem pa prostrana pobočja in pršič. Pripravite se na najlepšo zimsko pokrajino, ki si jo lahko zamislite. Pripravite se na zimsko Kirgizijo.. Turno smučanje v Kirgiziji. Želiš na nepozabno zimsko avanturo? Bi rad izkusil turno smučanje na malo drugačen način? Potem se nam pridruži na avanturi ...


  Turno smučanje

  Turno smučanje Gruzija

  NOVO LETO, JANUAR, FEBRUAR

  od 1348 €

  Turno smučanje v Gruziji v neokrnjeni Svanetiji: čudovita nedotaknjena pobočja v osrčju Kavkaza – obilje pršiča in nezvoženih terenov – novo smučišče Tetnuldi – izjemna gorska kulisa – 8 dnevno potovanje, 6 dni smučanja na nadmorski višini med 2000 in 4000 m – nastanitev v hotelu s polpenzionom v mestecu Mestia.


  Brezskrbna rezervacija programa Turno smučanje v Gruziji

  Lifetrekova Covid garancija

  V kolikor je potovanje odpovedano vsa vplačila vrnemo. Velja za odpovedi s strani turistične agencije (zaprte meje, obvezna karantena na lokaciji). Garancija velja v primeru, ko program odpove turistična agencija Lifetrek. V primeru potnikove odpovedi, pa se upošteva naše splošne pogoje.

  Paket fleksibilnost

  Paket fleksibilnost je opcija, ko lahko program kadarkoli odpoveste, mi pa vas po razlogu ne sprašujemo.
 • Program lahko odpoveste z razlogom ali brez do 31 dni pred odhodom, organizator potovanja pa povrne vsa vplačila za program (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi v obdobju, če je do odhoda manj kot 30 dni in več kot 16 dni, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini vplačil, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost).
 • Program lahko odpoveste tudi če je do odhoda 15 dni ali manj, v tem primeru pa vam izdamo dobroimetje v višini polovice vplačil oz. 50% celotne vrednosti programa, ki je unovčljivo 2 leti (iz vračila je izključen znesek za opcijo fleksibilnost). Polovico vplačila pa zadrži agencija
 • Rezerviraj in odpotuj

  Turno smučanje v Gruziji

  11.02.2023 - 18.02.2023
  18.02.2023 - 25.02.2023
  25.02.2023 - 04.03.2023


  Cena od:

  1348 € 1248 €