potovanje
potovanje

Potovanje

Potovanje v oddaljene kraje sveta

Potovanje: Evropa | Azija | Afrika | Južna Amerika


Avanturistično potovanje po svetu. Agencija Lifetrek organizira potovanje po Evropi, Aziji in Ameriki. Naše prednosti so potovanja v majhnih skupinah. Programi potovanj 2024

Vedno malo dlje

Pri nas boste našli nekaj, kar je treba doživeti. Predvsem pa boste našli tisto, kar je resnično - ne samo tisto, kar je na ogled turistom.

Lastni programi kreirani na izkušnjah

Vsako potovanje, ki ga ponujamo, je plod našega ustvarjanja, oblikovanja in izkkušenj. Ne sledimo tipičnim turističnim vzorcem; vsaka naša tura je unikatna, oblikovana z mislijo na avtentičnost in edinstvenost doživetij, ki jih želimo ponuditi našim gostom.

Majhne skupine

Pri nas ne boste potovali v množici turistov. Ponosni smo na to, da organiziramo potovanja za majhne skupine, kjer se lahko vsak posameznik počuti posebnega in kjer je osebni pristop na prvem mestu.

Aktualni trekingi in potovanja

Potovanja s turistično agencijo Lifetrek

Sedaj si narišite še več. Zaprite oči, začutite božanski nemir tiste goreče želje po raziskovanju neznanega in notranjega zadovoljstva ob vrnitvi. Vse to v mislih doživljajte vedno znova in znova. Ne skrbite, če vaše sanje ne poznajo sosledja dogodkov. Zanemarite jih! Sicer je res, da vas misli lahko potešijo, a verjamemo tudi, da ste še vedno malo ali kar precej lačni. Pravzaprav se samo z mislimi in hotenjem nikoli prav zares ne nasitite in vseskozi goreče hrepenite po novi izkušnji, vonju zemlje, pišu vetra, soncu na dlaneh, mivki za spodnjicami, vodi do vratu … In tako vedno znova in znova.
Ugriznite v življenje! Ponujamo vam najslajše ta hip.

Sorry, no posts matched your criteria.

Potovanja v Evropi

Potovanja in odkrivanje evropskih skritih kotičkov bi morale biti sanje vsakogar. Lifetrek vam ponuja mnogo možnosti za nepozabna potovanja v Evropi. Z nami se lahko odpravite na nepozabna potovanja na Portugalsko, Malorko, Bolgarijo in celo Gruzijo. Ker se držimo našega mota vedno malo dlje pa se lahko z nami odpravite celo na skrajni sever Stare Celine v lov za severnim sijem. Naši severni programi zajemajo potovanja na Islandijo, Grenlandijo in celo na norveško otočje Svalbard.

MAJ, JUNIJ, JULIJ, SEPTEMBER

1248 €

Obstaja država v kateri tradicionalno in moderno sobivata v sožitju in poudarjata edinstvenost drug drugega. Gruzija je država v kateri zagotovo ne boste ne lačni ne žejni, je država izjemne kulinarike in odličnih vin, ki jih bodo postregli prijazni in prisrčni domačini. Država, v kateri boste imeli priložnost videti v odročnih kotičkih dežela najstarejše samostane in cerkvene komplekse na svetu.


MAREC, OKTOBER

1398 €

Na posebno potovanje na Islandijo se odpravljamo jeseni in spomladi, ko je noč že dovolj dolga in temna, da si lahko obetamo opazovanje polarnega sija, ki je naraven fenomen. Severni sij je vzbujal zanimanje in domišljijo že od nekdaj. Dan je namenjam spoznavanju naravnih lepot Islandije, ponoči pa gremo ob jasnem vremenu in aktivni avrori v lov za polarnim sijem. Tudi sončni vzhodi in zahodi imajo svoj čar, saj trajajo in trajajo…


APRIL, MAJ

1398 €

Zakaj v maju? Soočite se z orkami in odkrivajte spregledane kraje Islandije Islandija se pozno pomladi začne prebujati. Še vedno se v fjordih "pasejo" orke, na otok pa se vrnejo tudi znameniti pufini. Obisk Islandije v pomladanskih mesecih je zagotovo prvovrstna izkušnja za vse ljubitelje narave in svojih fotoaparatov. Dnevi so že precej dolgi, tudi do 16 ur, zato imamo dovolj časa za temeljito raziskovanje manj obljudenih krajev.


Treking Potovanje

Malorka za pohodnike

MAREC, APRIL, JUNIJ, OKTOBER

998 €

Treking potovanje Malorka: 8-dnevno potovanje in treking, pravo presenečenje za planince in planinke. Razgiban mediteranski otok – bogata in pestra zgodovina – enodnevni planinski izleti na več vrhov – idealna kombinacija planinarjenja in ogledov kulturnih znamenitosti – popolno doživetje.


Potovanje

Islandija pozimi

JANUAR, FEBRUAR, DECEMBER, NOVEMBER

1398 €

Zakaj pozimi? Soočite se z orkami in plešite pod avrorami. Islandija pozimi mogoče zveni kot neslana oziroma ledena šala, ampak je vse prej kot to. Topli zalivski tok ohranja temperature glede na lego dokaj znosne - temperatura v tem letnem času se lahko primerja s tisto v New Yorku v ZDA. Tudi sonce vzide že pred deveto uro zjutraj in ne zaide pred šesto popoldne. Kljub vedno daljšemu dnevu pa so noči še vedno dovolj dolge in temne, da se prikazujejo avrore.


potovanje

Ferski otoki

JUNIJ, JULIJ, AVGUST

1698 €

Ferski otoki na našem očarljivem osemdnevnem potovanju. Ta skriti biser Severnega Atlantika ponuja osupljivo naravno raznolikost, od slikovitih plaž do dramatičnih klifov. Ferski otoki ponujajo izjemno kulturno dediščino in dih jemajoče pokrajine. Od živahnega utripa prestolnice Tórshavn do mirnih, odmaknjenih kotičkov otoka Kalsoy, vsak dan razkriva novo plast te fascinantne destinacije.


SEPTEMBER, OCTOBER, NOVEMBER

Program aktivnih počitnic na Kreti je fitoterapevtka Maria Ana Kolman dopolnila s profesionalnim programom za obnovitev in krepitev zdravja v smislu pravilnega delovanja biokemijskih procesov v organizmu, s programom čiščenja organizma in pomlajevanja telesa s pomočjo različnih tehnik za vzpostavljanje harmonije telesa in duha. Ambasadorka zvoka Gaja Klas pa bo program obogatila s celostno uglasitvijo telesa, uma in duha. Program vodi poznavalka antične in sodobne Grčije, prof. grščine Nina Klakočar Teršek, ki so jo Grki poimenovali kar po grško Ninaki. Predstavila nam bo grško in kretsko zgodovino, mitologijo, umetnost, običaje in nas naučila tudi nekaj grščine.


AVGUST

2998 €

Neokrnjena narava Grenlandije je v poletnih mesecih pravo nasprotje s smogom zabitih in pregretih mest. Se poleti zaradi vročine počutite utesnjene na vsakem koraku, ki ga naredite, koraki pa so težki in nemalokrat skoraj odveč? Na Grenlandiji je prav v poletnih mesecih najbolj uživaško, temperature so zmerne in so primerne tudi za krajša oblačila.


JUNIJ, SEPTEMBER

798 €

Barvita Lizbona in mistični Porto – Najzahodnejša točka stare celine Cabo de Roca – labirinti, skrivne sobane v kompleksu Quinta da Regaleira – Dih jemajoči klifi – Čudovito srednjeveško mestece Obidos – Čudovita peščena obala Atlantskega oceana – Nepozabno doživetje


Treking Potovanje

Bolgarija: Treking potovanje

JULIJ

848 €

Bolgarija je Lifetrekova uspešnica v čudovito gorato deželo z osupljivo lepo naravo se podamo vsako leto. Program je namenjen vsem planincem, saj se vzpnemo tudi na Musalo (2.925 m) najvišji vrh Balkana.


Azijska potovanja

Azija je največji kontinent in s tem tudi območje z največjo raznolikostjo narave in kulture. Azijo poskušamo zajeti z našimi potovanji in drugimi programi. Od umirjenosti v sibirskem Altaju, do zelo priljubljene Kirgizije. Pri turistični agenciji Lifetrek vam kot ena izmed prvih turističnih agencij peljemo na potovanja v Uzbekistan – novi biser popotništva!
Z agencijo Lifetrek raziskujte divjo Rusijo, antično Svilno cesto in Tibet.

JANUAR

2398 €

Raziskujte skrite zaklade Nepala na edinstvenem potovanju, ki združuje avanturo, kulturo in naravno lepoto. Od vznemirljivega raftinga na reki Trishuli, safarija v Nacionalnem parku Chitwan, do sončnega vzhoda v Sarangkotu in duhovnih izkušenj v Lumbiniju, rojstnem mestu Bude. Uživajte v nepozabnih trenutkih med obiskom zgodovinskih mest, kot sta Bhaktapur in Bandipur, ter občudujte veličastne himalajske vrhove. Vaše potovanje sklenite z raziskovanjem čarobnega Kathmanduja. Ta potovanje vam ponuja popolno mešanico avanture, duhovnosti in nepalske kulture.


APRIL, OKTOBER

1348 €

Lifetrek vas vabi na 9-dnevni nepozabni program: Uzbekistan potovanje v zgodovino Svilene ceste – mesta s seznama UNESCOVE kulturne dediščine – Več kot 2000 let zgodovine – Arhitekturni dragulji – Starodavna mesta Buhara, Samarkand, Hiva – izjemna narava, kultura in hrana – območje trgovske kopenske antične poti med Kitajsko in Evropo – Svilena cesta – let iz Ljubljane


NOVEMBER, FEBRUAR, APRIL

1098 €

V Jordanijo se bomo odpravili na potovanje in v eno najlepših puščav sveta – Wadi Rum. Puščavska pustolovščina v arabskem svetu nas bo navdihnila z raznolikostjo, vse skupaj pa bomo okronali s starodavnim kraljestvom Petra. Na poti bomo med drugim ”okusili” čar Mrtvega in Rdečega morja. Povedano v enem stavku: doživetje najlepše puščave z nomadskim življenjem in pestro arabsko kulturo.


Treking, Potovanje, Safari

Nepal: Treking Pikey Peak

MAREC, SEPTEMBER, OKTOBER

2098 €

V želji, da približamo Nepal in Himalajo čim širši množici, smo se podali na misijo, poiskati najboljšo možnost trekinga kar jih Nepal ponuja. Odkrili smo čudovito območje Solukhumbu (Lower Everest) in treking Pikey Peak. Treking, safari v parku Chitwan, rafting na reki Trisuli in odkrivanje Katmanduja smo združili v nepozabno in avanturistično dogodivščino v Nepalu.


Potovanje

Kamčatka

AVGUST

3898 €

Kamčatka je polotok izjemnih naravnih lepot, zato je kar težko izbrati največje naravne bisere, ki jih ponuja ta del Rusije. Osredotočili smo se na dve bistveni stvari, izjemne ognjenike in živalski svet Kamčatke.


AVGUST, SEPTEMBER

3098 €

Želite doživeti potovanje po najdaljšo železniški progi vse od Moskve do Pekinga? Približali vam bomo pokrajine in prostranstva Sibirije, Mongolije in Kitajske. Doživeli boste tudi zanimivo kulturo treh dežel, preko katerih je speljana slavna Transsibirska železnica. Program lahko prilagodimo željam posameznikom, tako se lahko postanke poljubno prilagaja vašim željam.


APRIL

2398 €

Langtang, nekje na sredi, pa vendar na koncu, čisto na meji s Tibetom. Malo poznana pokrajina severno od Katmanduja. Razgibana, posejana s tisočerimi dolinami in grebeni, ki se v daljavi stikajo v mogočne vršace. Na obzorjih, v neskončnih razgledih se bomo s pogledi dotaknili celo Makaluja in piramide očaka Everesta na vzhodu.


JULIJ, AVGUST

2198

10 dnevno potovanje v Kirgizijo, udeležba na tradicionalnem 6 dnevnem festivalu "Jaz - šaman".


FEBRUAR, JUNIJ, NOVEMBER

1098 €

V Jordanijo se bomo odpravili na treking v eno najlepših puščav sveta – Wadi Rum. Puščavska pustolovščina v arabskem svetu nas bo navdihnila z raznolikostjo, vse skupaj pa bomo okronali s starodavnim kraljestvom Petra. Na poti bomo med drugim ”okusili” čar Mrtvega in Rdečega morja. Povedano v enem stavku: doživetje najlepše puščave z nomadskim življenjem in pestro arabsko kulturo.


JULIJ, AVGUST, SEPTEMBER

1398 €

Nepozabna poletna avantura v Kirgiziji. Pohodništvo, popotništvo, jahanje in še mnogo več. Ogled starodavnih karavanserajev, kopanje v jezeru Isik Kul, nepozabno doživetje pogorja Tian Šan


NOVO LETO

1348 €

V Jordanijo se bomo odpravili na novoletno potovanje in v eno najlepših puščav sveta – Wadi Rum. Puščavska pustolovščina v arabskem svetu nas bo navdihnila z raznolikostjo, vse skupaj pa bomo okronali s starodavnim kraljestvom Petra. Na poti bomo med drugim ”okusili” čar Mrtvega in Rdečega morja. Povedano v enem stavku: doživetje najlepše puščave z nomadskim življenjem in pestro arabsko kulturo.


JUNIJ, JULIJ, AVGUST, SEPTEMBER

2898 €


Družinsko potovanje

Jordanija za družine

POČITNICE

1198 €

V Jordanijo se bomo odpravili na potovanje in v eno najlepših puščav sveta – Wadi Rum. Puščavska pustolovščina v arabskem svetu nas bo navdihnila z raznolikostjo, vse skupaj pa bomo okronali s starodavnim kraljestvom Petra. Na poti bomo med drugim ”okusili” čar Mrtvega in Rdečega morja. Povedano v enem stavku: doživetje najlepše puščave z nomadskim življenjem in pestro arabsko kulturo.


Potovanja v Latinski Ameriki

Južna Amerika, kontinent z nepozabnimi avanturami, je prava destinacija za aktivna potovanja prežeta s superlativi. Prepustite se nam na našem prepoznavnem potovanju v Peru, Bolivijo in Čile, kjer boste z nami doživeli vse kar se da v Južni Ameriki. Z agencijo Lifetrek se lahko odpravite tudi na potovanja v Mehiko ali države Srednje Amerike.
Naša potovanja v Latinski Ameriki smo dopolnili s prav posebnima potovanjema v Patagonijo ter na Galapagos. Agencija Lifetrek je vodilna turistična agencija za pripravo doživljajskih potovanj v Latinski Ameriki.

Potovanje

Srednja Amerika

NOVEMBER

2998 €

Gvatemala, El Salvador, Honduras, Nikaragva in Kostarika: nepozabno potovanje v Srednjo Ameriko 20 dnevno potovanje po Srednji Ameriki - Gvatemala, El Salvador, Honduras, Nikaragva, Kostarika in to v enem zamahu – Najzanimivejše naravne in kulturne znamenitosti petih srednjeameriških držav – Ognjeniki popolnih oblik in velikih razsežnosti – Prvobitni deževni gozd – Nasadi kavovcev in bananovcev – Tihomorska obala in veliko morskih užitkov - Nepozabno doživetje ob vodstvu slovenskega vodnika - Polna storitev LIFETREK.


Treking potovanje

Patagonija in Ognjena zemlja

FEBRUAR/MAREC

4398 €

Patagonija in Ognjena zemlja sta nedotaknjeni pokrajini, ki privabljata ljubitelje narave. Spoznali bomo pokrajini in kraje na skrajnem jugu Južne Amerike. Argentina in Čile nas pričakujeta.


JUNIJ, AVGUST

2548 €

Treking Peru: aktivno potovanje v čudovitem delu južnoameriške države Peru. Andska kultura, kulinarika, arhitekrura, narava in zares nepozaben treking. Treking Patagonija, treking Anapurna, treking Himalaja in treking Huayhuash so najbolj znameniti trekingi tega sveta, agencija Lifetrek pa vas popelje prav na vsakega!


MAJ, JULIJ, SEPTEMBER

3598 €

Raziskujte vrhunce Južne Amerike na našem 22-dnevnem potovanju "Peru, Bolivija in Čile". To potovanje vas vodi od legendarnega Machu Picchuja do čudovitega jezera Titicaca in skozi dih jemajoče pokrajine, kot sta slana puščava Salar de Uyuni in osupljiva cesta smrti. Vsak dan je poln kulture, zgodovine in naravnih lepot, ki ustvarjajo nepozabno avanturo.


Potovanje s trekingom

Kolumbija

FEBRUAR, MAREC, DECEMBER

2848 €

Edinstveno doživetje v Kolumbiji – iskanje Izgubljenega mesta na področju Sierre Nevade – izkušnja življenja indijancev v tropskem gozdu – Bogota, Cartagena in Medellin – udoben in razburljiv treking, plavanje v Karibskem morju – narodni park Tayrona in vulkan De Lodo el Totumo – raznolikost, lepote in izjemna prvinskost dežele na severozahodu Južne Amerike


MAREC, OKTOBER

2998 €

Potovanje Mehika: 18 dnevno odkrivanje neprecenljivih znamenitosti srednjeameriških dežel Po poteh Majev, ki so razburkali svet s svojimi prerokbami - Enkratno in celovito doživetje z Janezom Pretnarjem. Potovanje v Mehiko, Gvatemalo, Honduras in Belize


JANUAR, FEBRUAR

3898 €

Ekvador in Galapagos: potovanje in aktivno odkrivanje ene najbolj pestrih držav Južne Amerike – vzpon na najvišji delujoči vulkan na svetu: Cotopaxi – ogled izredno pisane Andske tržnice v mestu Otavalo – rafting in vožnja s kanuji po reki Pastaza v porečju Amazonke – spoznavanje rastlin in živali džungle. In otočje, ki ne potrebuje nobene predstavitve: Galapagos


MAJ, JULIJ, SEPTEMBER

2598 €

15 dnevno potovanje v Peru – Skrivnostno inkovsko mesto Machu Picchu – Nekdanja inkovska prestolnica Cusco - Nasca in belo mesto Arequipa – najgloblji kanjon na svetu – lame, alpake, kondorji – skrivnostne slike v Nasci – Tihi ocean in otoki Ballestas z morskimi levi in pingvini – Perujska prestolnica Lima in inkovsko zlato.


Popotovanja v Afriki

Afrika je celina z bogato naravo, kulturo predvsem pa obzorjem. Med potovanji izbirami prednjači Maroko. Turistična agencija Lifetrek je tu, da vas popelje v srce čudovitega Maroka, v prostrane savane južne Afrike. V Afriki lahko izbirate med doživetimi potovanji, safariji, trekingi in tudi vzponom na Kilimanjaro. Poleg klasičnega potovanja v Afriko pa se lahko udeležite tudi nepozabnega programa – Maroko za novo leto.
Pojdite z nami na nepozabno divjino v Afrike.

NOVO LETO

1198 €

Maroko potovanje za Novo leto - najdaljša noč na rdečem pesku, pod širnim obzorjem – Kraljevska mesta in mesta nasprotij – Med nomadsko ljudstvo Berberi – S kamelami po puščavskih sipinah – Kanjon Todra – Nešteti bazarji in trgovanje z iznajdljivimi trgovci – Pustolovsko in aktivno doživetje Maroka ob sproščenem in strokovnem vodstvu – Polna storitev LIFETREK.


FEBRUAR, APRIL, DECEMBER

1198 €

12 dnevno potovanje v Maroko - Kraljeva mesta in mesta nasprotij na tradicionalno bogatem severu Afrike – Izkušnja med Berberi - Preko Atlasa in številnih oaz do puščave Erg Chebbi – S kamelami po puščavskih sipinah – Kanjon Todra in kralj Atlasa, Jebel Tubkal (4165m) – Plavanje v Atlantskem oceanu – Nešteti bazarji in trgovanje z iznajdljivimi trgovci - Pustolovsko in aktivno doživetje Maroka – Polna storitev LIFETREK.


Po Evropi

Priljubljena potovanja na Portugalskem, potepanje in raziskovanje dežele pomorščakov od Lizbone do Porta. Malo bolj aktivna potovanja z dnevnimi turami na Kanarskih otokih ali Malorki. Nepozabna avantura na Balkanu v kombinacijami z dnevnimi izleti. Nepozabna Bolgarija, Črna Gora ali Albanija. Novi popotniški programi v Evropi z agencijo Lifetrek. Kot prvi oz. najbolj izkušeni vas peljemo v eksotično Gruzijo, Grenlandijo ali Islandijo.

blank

Odkrivanje Južne Amerike

Priljubljena destinacija za avanturistična potovanja je zagotovo celotna Latinska Amerika. Z agencijo Lifetrek se podajte na vznemirljivo pot inkovske in majevske civilizacije. Kot prvi smo vas zapeljali čez slano puščavo Salar de Uyuni in vas popeljali na mistični Machu Picchu. Ne spreglejte naših novih programov potovanja!

blank

Popotovanja v Aziji

Tako kot pri vseh naših potovanjih, so tudi v Aziji programi pripravljeni tako, da vam prikažejo avtentičnost posamezne države. Bodisi v Kirgiziji, kjer v odmaknjenih predelih regije Karakol odkrivamo Nebeško gorovje Tian Šan. Lahko uživamo na, od turistov pozabljenem, Altaju. Ali pa na našem bucket listu odkljukamo Tibet in Nepal.

blank

Trekingi in potovanja na Balkanu

Skrbno smo izbrali tudi programe potovanj in trekingov v naši bližini. Večkrat letno se odpravljamo na treking potovanja po Balkanu. Prednost naših programov so vožnja z udobnim kombijem ali minibusom in tako lahko programe prilagajamo, si spotoma ogledamo še kaj zanimivega, predvsem pa smo neodvisni.
Treking potovanja v srcu Balkana oz. trekingi nostalgije.

Treking Potovanje

Bolgarija: Treking potovanje

JULIJ

848 €

Bolgarija je Lifetrekova uspešnica v čudovito gorato deželo z osupljivo lepo naravo se podamo vsako leto. Program je namenjen vsem planincem, saj se vzpnemo tudi na Musalo (2.925 m) najvišji vrh Balkana.


Kako doživljamo naša treking potovanja: LIFEVIZIJA

Pustolovska treking potovanja, potovanja, trekingi, safariji in raziskovalne odprave so namenjene aktivnim ljudem, ki si želijo spoznavati svet, drugačne ljudi in kulture ter pokrajine v povezavi z lokalnimi značilnostmi. Naš način ni zgolj ”toast” varianta spremembe življenja doma. Smo za vse, ki iščete več in drugače z veliko mero udobja.
Naša treking potovanja in ostale programe bi lahko poimenovali „Skrbno urejen nered“, predvsem zato, ker odhajamo v različne države in odkrivamo skrite in odmaknjene kraje tam, kjer veljajo določene lokalne zakonitosti in številna nenapisana pravila.
Na naših potovanjih se prelevimo v novodobne nomade, polne raziskovalnega duha. Na potovanju nas nikoli ni več kot za dva ducata podobno mislečih, na zahtevnejše ture in odprave pa velikokrat odhajamo kot še manhša skupina. Prepričali smo se, da so naša treking potovanja s tem še bolj prijazna in da se vodnik tako še bolj posveti skupini in vsakemu udeležencu posebej.
“Bistvo naših potovanj so majhne skupine udeležencev. Tako ni nič lažjega, kot da postanemo prijatelji in je naše doživetje še intezivnejše.”

Znamenita Portugalska

Prepustite se čudoviti naravi in kulturi Portugalske. Z agencijo Lifetrek se nam pridružite na potovanju od Lizbone do Porta z vmesnim postankom ob oceanu. Edinstven program potovanja po Portugalski!

blank

Treking potovanja na toplem

Program za aktivne popotnike, ki si želijo malo toplejšega vremena. Naši programi so primerni za pobeg pred zimo. Pridruži se nam na aktivnih počitnicah, ko je pri nas še hladno. Gremo na Mallorco, Kanarske otoke…

blank

Aktivna potovanja na Balkanu

Za vse nostalgike smo pripravili potovanja v deželah Balkana. Prepustite se nepozabnemu in skrbno načrtovanim aktivnim počitnicam v Bolgariji, Črni Gori ali Albaniji. Turistično odkrivanje dežel bomo nadgradili s čudovitimi dnevnimi izleti.

blank

Peru, Bolivija in Čile

22 dnevno potovanje v Peru, Bolivijo in Čile – Skrivnostno inkovsko mesto Machu Picchu – Nekdanja inkovska prestolnica Cusco – Jezero Titicaca – Starodavna kultura Tiwanacu…

blank

Potovanja Srednja Amerika

Gvatemala, El Salvador, Honduras, Nikaragva in Kostarika: nepozabna potovanja v Srednjo Ameriko. 20 dnevno popotovanje po Srednji Ameriki – Najzanimivejše naravne in kulturne znamenitosti petih srednjeameriških držav.

blank

Mehika

Potovanja Mehika: 18 dnevno odkrivanje neprecenljivih znamenitosti srednjeameriških dežel. Po poteh Majev, ki so vzburkali svet s svojimi prerokbami – Enkratno in celovito doživetje z Janezom Pretnarjem. Potovanja v Mehiko, Gvatemalo, Honduras in Belize

blank

Čudoviti Altaj

14 dnevni treking v Sibiriji in čisto doživetje neokrnjene Rusije – Velika pustolovščina na Altaju – Najslikovitejše treking potovanja v Sibiriji: v senci mogočne Beluhe – 10 dni prelazov in dolin z domačini ob turkizno modrih jezerih – Spanje v šotorih in vzpon na 3060m – Doživetje gorniške meke Beluhe.

blank

Uzbekistan

Uzbekistan že več kot dve tisočletji definira stičišče kultur, v celotnem obdobju je postal dom več arhitekturnim presežkom in antičnim mestom, ki so v večini plod Svilene ceste. Izmed vseh Centralno – Azijskih mest je Uzbekistan dragulj, saj ima največje število znamenitosti in je tako idealno izhodišče za spoznavanje regije.Uzbekistan

blank

Med Nomadi v Kirgiziji

V Kirgizistan oz Kirgizijo. Vrhunsko program v osrčju Kirgizije, ki velja za eno zadnjih še neodkritih turističnih destinacij! Pokrajina brez znakov civilizacije, gorski potoki s čisto vodo, alpski travniki, črede jakov, ledeniki … Na vsakem koraku smo vpeti v nomadski način življenja in Kirgizijo doživimo zares celotvito

blank