lifetrek, pustolovščina, avantura, nora, izkušnja, potovanje, treking, doživetje, treking,
lifetrek, pustolovščina, avantura, nora, izkušnja, potovanje, treking, doživetje, treking,

Lifevizija

Tako preprosto je to! Zavrtiš v desno ali v levo, vrtiš hitro ali pa počasi. Kamorkoli zavrtiš, tudi k najbolj oddaljenim koncem sveta, bo to tvoja in naša pustolovščina. Korak za korakom in svet bo tvoj. Skupaj bomo zmogli in kar takoj – dobrodošli na avanturo!

LIFETREK je tukaj zato, da bodo vaša potovanja in doživetja v naravi polna pustolovščine in novega. Tukaj smo tudi zato, da bo življenje (LIFE) pestro in da bo pot (TREK) brezskrbna in resnična. Ker je življenje polno barv smo barviti in prijazni. Tako zelo, kot je barvita narava okrog nas. K barvam bomo odhajali enkrat peš, drugič s karavano jakov, z nahrbtnikom, na konju ali kameli in enkrat se bomo vzpenjali po strmemu grebenu, drugič spet spuščali po rdečem pesku in se veselili v prijetnem vzdušju gorske koče ali nomadskega gera.

LIFE (življenje) + TREK (pot) = LIFETREK (življenjska pot-izkušnja)

Zavrti svet in doživi svojo zgodbo življenja.

Morda ne veste, da je potovanje z nami izkušnja za življenje

Naše trdo delo, strast in predanost k ciljem je zagotovilo, da se bodo vaše želje uresničile. Smo ljudje, ki živimo svoje sanje in delamo v dobri veri, da vam bo doživetje z nami pričaralo najlepše občutke in notranje zadovoljstvo.

Na naših poteh pogosto kričimo na drugo stran doline: svobodni smo! Eni govorijo o nepopisnih občutkih sreče, ki jih oblivajo v družbi ostalih prijateljev v skupini. Skupaj iščemo in tudi najdemo najlepše poglede na svet, prijazne besede in doživetja po meri.

LIFETREK je danes eden vodilnih ponudnikov doživljajskih potovanj ter zanesljive in udobne pustolovščine. Naše bogate izkušnje in znanje se kažejo na potovanjih v več kot tridesetih državah, na vseh petih celinah sveta. Naša potovanja so več; so pravo doživetje! Danes se lahko pohvalimo s pestrim izborom potovanj, raziskovalnih potovanj, safari potovanj, treking potovanj, kolesarskih in gorniških doživetij ter drugih strokovno vodenih športnih aktivnosti v naravi.

Smo odgovorni do ljudi ter sveta okoli nas. Vedno smo na poti v iskanju novih destinacij, na sledi novim idejam. Ustvarjamo nova spoznanja in tukaj smo za vas.

Čas je za pravo doživetje!

Team spirit

Na naših potovanjih vzpostavimo izredno močno skupinsko vzdušje ali ”team spirit”, kot tovrstno energijo imenujemo. To pomeni, da potujemo in doživljamo svet kot skupina v prvovrstnem razpoloženju in vsestranskem razumevanju. Naša stalna mantra se glasi: Smo veseli in zadovoljni nomadi!

Pravo spoznanje

Pomembna razlika v potovanju z nami je, da gremo destinacijo zares doživljat in raziskovat. Na naših potovanjih je prisoten visok nivo doživetja; potujemo tako, da se približamo ljudem in spoznamo njihov vsakdan. Gremo v najlepše in znamenite predele na destinaciji in si vedno izberemo najbolj pristen način potovanja v kombinaciji z drugimi zmožnostmi; safari, treking s konji, peš treking, vožnja z ladjo, vožnja z džipi, morskimi kanuji… Če ste za pristno doživetje, potem smo vaša prava izbira.

Visoko usposobljena ekipa

Ekipa agencije LIFETREK imajo veliko znanja in izkušenj. So izobraženi, poznajo lokalne značilnosti, so prijetni in odgovorni. V agenciji veljajo stroga pravila in normativi, ki jih vseskozi prilagajamo trendom. Člani ekipe so polni energije in so pravi raziskovalci; ”S srcem pri stvari!”. Vsak naš član ekipe se je pripravljen v največji meri žrtvovati za ugodje in pravo doživetje naših potnikov.

Majhne skupine potnikov

Potovati z nami pomeni doživetje v majhni skupini, s prijatelji in v dobrem vzdušju. Tako smo bolj dinamični, gremo dlje in raziskujemo tudi tisto, česar v večji skupini ne bi bilo mogoče, zato velja omejitev udeležencev na naših potovanju. Predvsem zaradi vas, da boste od potovanja imeli največ.

Odlično izbran cilj potovanja

Naša potovanja so premišljena in skrbno pripravljena. Program je vedno oblikovan tako, da gremo dlje, to pomeni, da doživimo dejansko tisto, kar nam izbrani cilj lahko ponudi z vsemi značilnostmi in prvinskostjo. Ko potujemo po Kirgiziji se prelevimo v nomade, ko smo v Maroku smo za nekaj dni pravi puščavski beduini. Naša izbira so varne države in zanimivi cilji vredni našega obiska.

Predstavitev potovanja

Vsakdo, ki potuje z nami je pred odhodom na potovanje deležen srečanja s sopotniki. Na srečanju vodnik potovanja predstavi potek potovanja, potnik pa se spozna z načinom pootvanja in je deležen obseženega info materiala za lažjo pripravo na potovanje in lokalne značilnosti.

Odgovorno potovanje

Naš način potovanja je odgovoren in prijazen do okolja, kamor potujemo. Zavezali smo se, da ne bomo škodovali domačinom in da bomo pomagali ljudem na naši poti. Skrbimo tudi za odgovoren odnos do narave, rastlinstva in živalstva. V največji meri sodelujemo z lokalnim prebivalstvom in se trudimo, da gre največji del vaše investicije v potovanje domačinom (v prave roke). Del našega prihodka namenimo projektom, ki so velikega pomena za vse, ki ne živijo v izobilju zahodne družbe.

Največ za vašo investicijo

Trudimo se, da na naših potovanjih potnik dobi največ glede na vložek, ki ga je investiral v potovanje. Cena potovanj je pregledna in potnik dobi sliko o končni investiciji takoj. Trudimo se, da smo konkurenčni in najjboljši na trgu, da je potnik zadovoljen z razmerjem med vloženim in dobljenim. Če verjamete v pošten odnos in visoko profesionalno storitev, potem smo tukaj za vas.

Dodatne ugodnosti

Naši gostje na potovanju so prav tako deleženi ”dobrodošlice” in posebne zaključne večerje na destinaciji. Vsak potnik si pridobi darilni bon za naslednje potovanje. Potnik je prav tako deležen dodatnih popustov za nakup opreme in ostalega. Ob tem zagotavljamo popust za družine ali zaključene skupine potnikov.